[每日闲聊] 你激动出现身体表现

Kiver 发布于2024-4-9 17:14 1120 次浏览 239 位用户参与讨论   [复制分享主题]
klozepyj 发表于 2024-5-21 08:41:37 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-20 13:362 Y2 u( K. [" J0 J
但係衰在佢哋移民之後又成日大中華膠上身, 係移民地攪事要支持大國, 攪衰哂外國人對華人嘅印象 ...
: _& [6 B& [7 _+ S
可能外面啲环境领佢哋民族觉醒呢 内地移民都好多咁噶

adhk 发表于 2024-5-21 13:04:36 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-21 08:41' P$ t( J9 M6 ~7 e# f) K: [
可能外面啲环境领佢哋民族觉醒呢 内地移民都好多咁噶

- K, S  P: |9 E' m; s民族覺醒咁有大志唔係番返去大國囉, 攪衰唒有心移民嘅人以後俾人睇唔起

klozepyj 发表于 2024-5-22 08:47:45 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-21 13:049 \3 @$ X  i( l9 F
民族覺醒咁有大志唔係番返去大國囉, 攪衰唒有心移民嘅人以後俾人睇唔起
8 c" d6 g4 p9 ^
所以睇到新闻都觉得几好笑 咁大意见不如翻嚟啦

adhk 发表于 2024-5-22 11:37:15 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-22 08:47
# N2 `- `3 _. y  l+ L3 I* }2 ^所以睇到新闻都觉得几好笑 咁大意见不如翻嚟啦

+ q! Y2 O, Z+ C, ]# Y網上話大國有好多組織係外國會組織僑胞, 可能利用民族情緒攪下嘢都唔定

klozepyj 发表于 2024-5-22 21:27:56 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-22 11:379 f  [+ [3 q1 X# x* I+ K3 X
網上話大國有好多組織係外國會組織僑胞, 可能利用民族情緒攪下嘢都唔定  ...
$ I; j$ r, t4 S* w* y# E
呢啲惯用手段 其实就是请翻嗰度啲人打工咁

adhk 发表于 2024-5-22 23:15:44 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-22 21:275 F9 n7 l: @$ T9 d! s
呢啲惯用手段 其实就是请翻嗰度啲人打工咁

" T( C- A, ~* _) B應該係搵嗰啲人攪下小動作當係國威咁展示下同埋做埋二五仔係各階層攞下料同做下某些嘔檔

klozepyj 发表于 2024-5-23 13:17:29 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-22 23:15+ U6 q& a! g$ `' c$ j
應該係搵嗰啲人攪下小動作當係國威咁展示下同埋做埋二五仔係各階層攞下料同做下某些嘔檔 ...

4 \3 s9 J6 r; L4 h: w/ ]5 j但是个形象就比较差咯 咁多年都无咩进步

adhk 发表于 2024-5-23 14:47:57 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-23 13:178 Q0 v6 Y! b) g4 }
但是个形象就比较差咯 咁多年都无咩进步
% v1 K8 i; ~* A" F6 ?
最近呢幾日HK正苦係英國攪咗單偷入人屋查嘢嘅案, 其中一個主犯保釋第二日就係公園瓜咗, 攪到英國朝野震動

夢芙拉 发表于 2024-5-24 01:07:40 | 显示全部楼层
其實有時沒激動也會有心悸現象呢QQ

klozepyj 发表于 2024-5-24 21:36:53 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-23 14:47/ Y3 l; O3 _! _. p; A- l
最近呢幾日HK正苦係英國攪咗單偷入人屋查嘢嘅案, 其中一個主犯保釋第二日就係公園瓜咗, 攪到英國朝野震動 ...

# _  m* v6 z1 F# ?" B呢个都好睇过东张西望嗰个阿伯啊

adhk 发表于 2024-5-25 01:15:59 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-24 21:36
% p/ @* w/ o7 `( T呢个都好睇过东张西望嗰个阿伯啊
+ z2 C) ~+ x- Z  G. d
問題係條友偷入人哋屋企反而問題無咁緊要, 係事主報警捉咗佢係佢手提裏面啲料先夠爆, 觸犯咗英國國安法嘅係英國攪二五仔法

klozepyj 发表于 2024-5-27 16:33:11 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-25 01:15
# o& E6 [+ r" @" D9 e  O. c問題係條友偷入人哋屋企反而問題無咁緊要, 係事主報警捉咗佢係佢手提裏面啲料先夠爆, 觸犯咗英國國安法嘅 ...
2 k" b# |" B& N" t2 b" n
窃听风云咁 可以开戏了