[新手问题] 1000积分时间问题

1gzgr 发布于2024-2-2 16:31 1215 次浏览 165 位用户参与讨论   [复制分享主题]
gigiff 发表于 2024-3-3 16:42:24 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-2 19:19
' F' L3 }- w) Z* y+ J* I9 K! ^/ B' Q負分就無心機番身
% B4 c& m8 k# Y! Q& L, n6 ^+ n
唔洗担心阿,我地都算系有钱人拉系度

adhk 发表于 2024-3-3 23:39:51 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-3-3 16:37
* b5 Z1 s+ W) n- S2 R4 g唔会吧,几多两一级?

2 B0 O5 N5 p. |而家大約係14星一分

adhk 发表于 2024-3-3 23:44:23 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-3-3 16:42
: f/ g1 j) F* C唔洗担心阿,我地都算系有钱人拉系度

7 v6 o4 L1 D1 E- M: }9 `: D5 V咁就係, 睇餸食飯點都安全嘅

gigiff 发表于 2024-3-9 16:59:30 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-3 23:39
$ e8 Z- N1 A' ?, W$ U, k. o: [而家大約係14星一分

$ ]' X) }: ?% A. ]+ i咁几多分一级

gigiff 发表于 2024-3-9 17:04:24 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-3 23:44
, X4 T6 [; S! Z* o0 _* X+ T咁就係, 睇餸食飯點都安全嘅

, R2 {8 C+ M& ^1 l6 c( ]; z送要趁热食

adhk 发表于 2024-3-9 17:15:41 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-3-9 16:59
. m+ o0 g' a& Y1 U咁几多分一级

. n+ S% e7 {+ `7 e5 J" R好似都係倍上, 比如第一級係50, 再升級就要100, 再升就要200咁

adhk 发表于 2024-3-9 22:31:48 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-3-9 17:04/ M3 @! \/ e6 x. a6 J* ]5 u
送要趁热食
; S8 e  W1 ?% Y5 t7 U
飯都要趁熱食                  

1gzgr 发表于 2024-3-10 00:17:22 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-9 22:31
' Z7 f+ `  o1 J5 p4 H7 j* ~4 m飯都要趁熱食

: t" k; n; T/ U. r1 x5 C科学研究表明,趁热吃易损坏囗部,增加患病风险,故建议低点温度食用

adhk 发表于 2024-3-10 05:51:46 | 显示全部楼层
1gzgr 发表于 2024-3-10 00:173 [" |8 G) W/ N7 q5 Z- U
科学研究表明,趁热吃易损坏囗部,增加患病风险,故建议低点温度食用

) L. R# g8 c3 x1 x. e1 Y其實無論食咩, 食物唔多唔少都會整傷口腔同食道, 或者食太硬嘅嘢會損壞埋個胃

gigiff 发表于 2024-3-10 16:32:49 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-9 17:15& f# d5 s1 g' h& L) A
好似都係倍上, 比如第一級係50, 再升級就要100, 再升就要200咁

( J1 P7 e: C/ P系甘我的级别都要1000分以上先得,慢慢艾

gigiff 发表于 2024-3-10 16:42:40 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-9 22:31
! A0 I+ x. G  U  n5 _: \) g飯都要趁熱食
. N4 R9 W$ ?; ?9 h# F; \% S
食几多着几多系整定的,有的食的时候要食拉,不过要少食D肉,唔健康

adhk 发表于 2024-3-10 18:41:18 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-3-10 16:321 A+ S$ _2 s8 x7 I$ ^7 t
系甘我的级别都要1000分以上先得,慢慢艾
% A; K- m' y9 e. \/ \) w* Y3 h& g( T+ w
平均一日攞三分, 唔駛一年就有1000分