[版务讨论] 粤漫社水楼变更方案讨论(2024-01)

Kiver 发布于2024-1-18 09:47 1837 次浏览 224 位用户参与讨论   [复制分享主题]
回帖奖励 15 星梦社区币 回复本帖可获得 3 星梦社区币奖励! 每人限 3 次(中奖概率 30%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:58:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

水皮跳跳 发表于 2024-1-18 14:39. W: g) W8 d4 Q! E0 z+ ]3 f
我一般最多连5贴就收手

6 w$ W; E: `+ w7 A系咪因为当初总版话5

勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:59:57 | 显示全部楼层

crespo 发表于 2024-1-18 16:23
4 a; l* @+ O, h+ u! O  V请原谅我年纪大理解能力低,其实我係唔明噶,唔紧要啦,到实行嘅时候玩多两玩应该就识啦,最多咪交一次两次 ...

" e1 G% ]; ^' i4 ^; R不过你身家雄厚,好多学费

勇者罗兰 发表于 2024-1-18 20:01:04 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-18 16:40
$ J% X  }$ ~* O0 e; c. v! c好似几复杂咁喎
) o  M# ~/ l3 u5 P( u" [9 z. e
甘睇多几次,慢慢理解啰

水皮跳跳 发表于 2024-1-18 20:34:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:58
1 g  Q) s8 J/ p  j/ Q; d0 ?* O5 g1 R系咪因为当初总版话5

, P+ |; P9 r6 o  C# U0 t不知哦 我是新手

Kiver 发表于 2024-1-18 21:37:57 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2024-1-18 16:072 G5 j% Z2 v4 Q* _$ m) A
噉喺原有嘅基础上允许其他会员喺水区发主题帖咪得啰(事先制定好奖罚规则~越简单越好,以及每天或月发布 ...

& A; c8 d! ^% P) @所以开主题,开咩内容,引导讨论交流咩内容就是楼主要想的' c+ _. W  G" ], e& U
又不是你开了A主题就不能讨论B内容8 F" b- r! m' Y- m
看你楼主或其他人交流过程怎样引导到B内容上讨论交流

Kiver 发表于 2024-1-18 21:38:25 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-18 16:40
+ h% C4 N8 P7 i, F& I好似几复杂咁喎

; ]5 `/ Y) E/ _2 B! q/ ^, C扮晒小学生啊

Kiver 发表于 2024-1-18 21:39:12 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-1-18 19:35
, B6 Q2 T' |; W/ \5 B$ M4 S* z% V请问,主题贴通常聊 D 乜?
  u& c( ~; a' Y1 J9 @" ]
这个你自己想咯" ~, U: B* V/ `& B6 w) F
没有限制伽!
7 \2 B' R: @0 R+ X3 ~3 k8 _

Kiver 发表于 2024-1-18 21:39:53 | 显示全部楼层
水皮跳跳 发表于 2024-1-18 20:34# R+ H& Z7 u3 X6 U7 k! r' r, R
不知哦 我是新手
+ ]& a/ ]7 G( C( u. d# U" S
无人开贴,就冇水楼!

kidcool 发表于 2024-1-18 23:10:29 | 显示全部楼层
甘以前d水帖都冇晒?

Kiver 发表于 2024-1-18 23:11:30 | 显示全部楼层
kidcool 发表于 2024-1-18 23:10* d) a: h) Z& k: L: j& \! K
甘以前d水帖都冇晒?
% ?" Z4 G8 r$ p9 `7 X& S5 H
以前的水贴点会冇?
3 S4 @# A: b0 T+ a8 Z, u& Y- Q% M8 [已发布的当然还在的啦

kidcool 发表于 2024-1-18 23:12:29 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2024-1-18 23:11
$ A- r3 j* V' u* U- M# [以前的水贴点会冇?/ \, h3 }" n3 |4 [
已发布的当然还在的啦

! V8 X5 ^. K( E我而家都唔知道少左几倍积分

Kiver 发表于 2024-1-18 23:13:33 | 显示全部楼层
kidcool 发表于 2024-1-18 23:12
0 w  t& ?% T/ @6 O- o' e* }, p" l我而家都唔知道少左几倍积分

2 `8 h4 d8 @; w2 s% p& V是你的星梦太少的缘故!