跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 13590 次浏览 442 位用户参与讨论     [复制分享主题]
nihaoyaweq 发表于 2022-8-27 10:16:18 | 显示全部楼层
远古老番,年代感十足

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:01 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-8-27 00:20. y: v$ @/ T% n1 Z& p( s9 h" i
看來還是少了幾集!!
5 n3 G$ q- q8 _7 a0 T
缺了11 集..

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:40 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-27 00:48
$ R7 {2 F! B( C" Q( o8 g5 I! i时间有D耐,原黎系你黎,甘都好过冇噶,几时再放出黎睇睇
' _+ e8 u5 K* E+ f' J
哈哈..等我夠分買呢個POST 先

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:51:53 | 显示全部楼层
chijun 发表于 2022-8-24 18:43
8 |* ~2 Q0 A/ d. q9 {% V哇!沒見過有完整粵音資源,這是全套齊晒?

, S! a* I% {. w+ R) ^# a0 v8 R之前我問過你合唔合嫁

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52:48 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-8-24 20:23
) B& R2 ^+ s6 _$ I6 L+ y. s6 Y我最近都系度合紧小魔星,早知楼主放出黎就唔合了,gman以前放过成套录像带出黎,不过tvb呢出野系以 ...
6 o, S& }! w( q# j; M# `5 R( j
我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

wind6 发表于 2022-8-28 14:05:16 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-25 14:59& \2 F/ g1 t% D- }' S% s
字幕靠晒你

3 k, m& Z6 k% t6 }9 C$ H- R0 ~; N一係唔做,一做就做到底,梗係留返俾你包揽全部先得啦

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13:40 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52
: t, k6 U4 K: _) W) _+ {我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

3 T, k0 D  K9 k4 D: X乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 19:56:02 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13: w3 g$ t& `! X; v2 _
乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。
9 \  [; Z$ w, @# Q  N: D& r
你整左唔PO啦...
) K6 x. ^( k" X) G8 S條聲都係之前G神俾..
# t9 P0 F- g$ J+ Z4 ?* n之前廢事PO
) w: b5 \8 S. L& P# W1 d

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02:23 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13
2 y# ~( Y. A/ Y' Y乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。

1 f% ]# w9 c, M超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..
0 l* y" T5 C0 r  I& i9 i! v# q疾風無敵銀堡壘都有合..1 [6 W3 J! z- k+ l7 G
" P* |+ d% K- H8 W  x1 L
兩套都係廢事俾人煩所以唔會PO
. y+ U7 S/ G  z% [9 T' f4 D5 B

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:08:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-26 00:080 g" R7 k; j& V4 ?( Z
之前好似有贴,话有外挂中字,不过好快就失效左,就系唔知有冇人收左 ...

& q/ Q4 q! `1 \4 D G%~ZN{ETO9K7HCLVA~N3XQC.png
# \% a" A7 D3 `  Y$ ~4 E2 `3 V機翻字幕...
5 F' Z: p  |2 z' k4 k如果有人肯校對就好..+ m) o+ }8 p  v; z
我唔識日文..
* W: a; H) z' J; K+ o# B  }. J& ?22 集無字幕
$ i. t# M8 v$ R8 L9 T

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:11:47 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02
4 V+ q$ a' k6 ]9 S8 [8 l8 U超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..  ~" h2 X7 R. |$ ^1 j- B
疾風無敵銀堡壘都有合..
& d4 c3 v1 [9 r: ~" ]
你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 22:04:26 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:11
  G3 ~' E: i* i' F你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。
0 `( F  Y) _4 c" \- _
小魔星未合晒...起步無耐 最近唔得閒