[活动奖赏] 粤漫社云将全面放弃FTP协议,转用FTPS或SFTP协议,欢迎发掘可用的下载方法

Kiver 发布于2022-5-1 09:13 2879 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-5-1 14:13:13 | 显示全部楼层
fly1972 发表于 2022-5-1 14:11
# y* y0 p/ P+ A% ]1 b! s我招供:下过两部电影和"新唐老鸭俱乐部".还有两个系列"唐老鸭俱乐部"和"鬼灭之刃"全都没下载完.
, z* R7 G! V4 U9 b0 A8 t从没发 ...

2 [/ z+ A& T  P, D& @: Y& p我没有说你过份啊,哈哈哈! B1 \9 |# q7 i# m' G9 r$ f: F

3 U  a" @# V2 X8 @4 A$ }. [你下过什么,我是看得见的

rantarou 发表于 2022-5-1 14:43:58 | 显示全部楼层
系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊

Zany 发表于 2022-5-1 15:09:58 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 14:43
, W0 e( {" }- X% }. i/ E系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊 ...
, B7 C# j% ^& \5 L% J/ K
我試完呢個新方法搞唔掂

rantarou 发表于 2022-5-1 15:16:10 | 显示全部楼层
Zany 发表于 2022-5-1 15:09
( ?& _: ?) u0 G& K我試完呢個新方法搞唔掂
7 o. V5 X+ _, \' N6 Q
趁现在把要下载既资源全部罗落黎,到时下载唔到就弊

Kiver 发表于 2022-5-1 15:19:29 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:165 Q3 ?8 [8 d- f; F  P1 O
$ t, d8 t% h3 s  B' r( [8 b& n
4 I/ g9 v/ V2 I% h8 ]7 V
佢封ip高手来的,经常被系统封ip几天的

Kiver 发表于 2022-5-1 15:20:06 | 显示全部楼层
Zany 发表于 2022-5-1 15:09
& T; A4 f- J1 i/ `我試完呢個新方法搞唔掂

6 u! B1 E$ p5 I; Z# Z/ [, ~6 f你又试被封ip吧!
回复 支持 1 反对 0

Kiver 发表于 2022-5-1 15:22:07 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 14:43  _6 V* [  I, `# D% ^( W
系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊 ...

8 h5 M  b; {$ D! |只是叫你改协议,方法是一样的
+ }6 c) l+ O# j: C9 r你以后还是一样的方法上传,用法无变的: K! l/ Z2 t# q: W* O+ ~
8 d: j+ r9 a0 W+ A! V/ B
对上传根本冇影响

rantarou 发表于 2022-5-1 15:55:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-5-1 15:199 s' h: t, s9 e! ~( a3 h. q
佢封ip高手来的,经常被系统封ip几天的
7 z8 M) o: z. }$ {* O
点解会被封

Kiver 发表于 2022-5-1 16:16:57 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:550 x$ \  P. }+ J; ^
点解会被封

' ]# {5 s. r' w问佢,冇设置好重试间隔时间

Kiver 发表于 2022-5-1 16:17:07 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:55: [/ i+ }3 h. D1 V. H
点解会被封

! U% ], f0 m( R- N. P问佢,冇设置好重试间隔时间

rantarou 发表于 2022-5-1 16:19:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-5-1 16:17" p8 W# s  w1 H) f' g% q
问佢,冇设置好重试间隔时间

; z( E& v- Q, s0 `- D9 g' _8 e- s我明了,巨用左下载工具,呢个我唔识用,一直都用流览器下载

Zany 发表于 2022-5-1 17:06:23 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:16) q! ]. O8 V- g/ U
1 a5 e8 R% G! X0 u1 `, a  i5 f
唔識設置啦, 試過一次過付了然後下載都搞不到