[粤漫合成] [原创分享] 【原創合成】【疾风无敌银堡垒】【V2】【粤日双语】

基拉杰特 发布于2021-12-23 23:03 6746 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kingert88 发表于 2022-3-16 20:15:21 | 显示全部楼层
都系稳左好耐  粤语就系香

gundam 发表于 2022-5-3 17:26:13 | 显示全部楼层
可惜我分不够,都系上油管睇算咯。。。

殺生丸 发表于 2022-5-3 17:34:28 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-12-24 11:285 L2 h, ^8 n! j1 }9 s& c: l! H  s
唔同带主  以前个两集另外开贴的  哩个是YOUTU另外带主放的 而且放的仲唔是录影= = ...
# b0 G9 j# A% Z2 V- n* r6 A+ b( x0 M; f
小心淘宝内奸

基拉杰特 发表于 2022-5-3 20:06:56 | 显示全部楼层
kai0083 发表于 2022-5-3 17:34$ C& h9 g$ @9 D3 K7 P( w# ~
小心淘宝内奸
5 \9 [  s4 k  Y3 O
边个?

艾班 发表于 2022-5-4 02:24:41 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 10:49:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 基拉杰特 于 2022-5-4 11:03 编辑 1 I9 F5 ^  |- H7 P' o7 {( g
艾班 发表于 2022-5-4 02:24
5 q2 a' r9 V6 Z- L' V2 ?7 p其實,youtube up主有講過,,他希望大家上他youtube度 看,暫時不允許在其他網站發佈他的東西,我覺得應該要 ...

. d/ ?. w4 S7 H. o3 [有积分限制 当初佢上传之前 没几个人 于是帮手宣传 唔是我在某贴写个段字做乜 而且一早问过  况且一开始上传得个斋音 睇乜  附带一提 一开始整好甚至懒得发% i% {6 G0 t* y5 _' L
回复 支持 1 反对 0

艾班 发表于 2022-5-4 18:26:15 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 20:25:58 | 显示全部楼层
# I( `6 y4 g- f9 {2 w3 F
艾班 发表于 2022-5-4 18:26- W/ |5 w3 _, v& }  t( h# ~5 [
我不否認你在論壇有幫過UP主宣傳,幫他增加到人氣,但宜家他youtube有1100人數,你在這裡幫他宣傳不是主要的. ...
0 @4 o5 L- R4 S! d8 Y
哦 我话过佢知噶啵   啫是你同佢有联系过就叫知到内幕咁话了啵+ _) z/ ]5 \2 \
嘛 费事啰嗦  删晒 (莫非想我讲哩句 多余啦) 放上YOUTU仲会没人知?  附带一句 我没话过佢人气是因为哩度宣传的,你不要在这里歪曲事实。 嘛随你嗡乜 费事奉陪。. J  v0 V$ Q! k; X$ n6 \8 u
# E& G% F( |  L8 N' |8 }

基拉杰特 发表于 2022-5-4 20:41:02 | 显示全部楼层
/ n/ T3 D5 B( _& t+ }
艾班 发表于 2022-5-4 18:26
0 H; s0 A8 ]0 k( I我不否認你在論壇有幫過UP主宣傳,幫他增加到人氣,但宜家他youtube有1100人數,你在這裡幫他宣傳不是主要的. ...

: ?$ v9 f) d9 J1 A仲有就是 提议个乜啊 佢前面几集录Q咗 得条音 或者转录出问题 睇条声都知啦  现在是学识CUT片封装啫  不过经过你哩句话 我知道真是好多人系度整色整水  

艾班 发表于 2022-5-4 20:53:19 | 显示全部楼层

艾班 发表于 2022-5-4 20:57:14 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 21:03:23 | 显示全部楼层
& [5 a+ ]* h2 Q. M7 @0 y- N; l( {
艾班 发表于 2022-5-4 20:57# F% ]0 x# T+ J$ X8 n, w
如果你有up主批准可以在這裡發佈的話,我無任何意見,但如果你沒有批准,而你發佈資源的,比其他人截圖發布給 ...

0 G  [8 f# H, }; C4 d3 @% S' J咁关我乜事?更唔更同边个有关? 有没同意我唔需要话你知8 D: @7 J4 y5 K* `& N' N
既然放上视频网就已经公开了, 而UP主如果自己首页写明了要求的话(仲唔快去通水)。  基于个人想法 发唔唔贴就我的事了。 况且现在网上咁多个版本 你干脆一一去提醒啦