[其它更多] 您是怎样知道粤漫社?

Kiver 发布于2021-6-16 23:03 16863 次浏览 658 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:22:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 07:31
  m, Y# B" R( X. U6 C! o" _你知道有粤漫社,直接搜当然会显示依度
' r* \  M8 l- N  E- Y- H
+ p7 u3 B4 I' K2 V  F1 M1 F如果你搜某动画 粤语版,就不一定搜到 ...

; m9 }/ X9 x' F( r9 S9 @0 i5 T% x甘就可能唔多得

ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +8 星梦社区币

Kiver 发表于 2021-6-17 21:59
$ `+ v- M! T! K/ F9 g: u当年粤漫社一位版主另立门户的地方; x6 k- J2 D# n0 S
% [$ `8 v, L0 q- b5 `
到处讲RMB的地方
" @2 b5 K+ k( J1 e6 s
動漫都可以搵到錢 犀利

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:23:52 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-6-17 08:31
3 y+ g$ |' ^! G: l1 F# i唔超记得点知道了,最有可能就系搜动画嗰时见到

7 r$ }4 f* }) W) t如果可以睇翻最旧噶个人回帖应该可以知道翻,当时为边部黎添
- T/ s7 ~% T& q: {: o8 k. [+ F不过好似只可以睇头50页

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:35:47 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 12:55- P' f- r, S. H0 O- {
吾知截依D对话俾三色堇的班主,会不会为我们找回出来呢,其实我都有收一少部分的作品,也要找找! ...
5 ]& ^9 t; t  X& u
甘有得几多得几多啰,好过完全冇。得闲揾翻出黎,分享黎回顾下啦

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:36:40 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-17 13:223 u8 X3 g0 [5 v. |. J. l& g
第一次賬號嘅時候,係飄雪壇友話俾我知道嘅!但係,經歷時代嘅變遷後來關站。再次復活粵漫社論壇嘅時候,第 ...

: B0 n& C6 }7 S" L7 ]7 T  ~/ ~" o+ J仲以为你都系依边注册早D添

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38:10 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-17 21:214 L: M; G# R1 p: w# K$ S4 H
隔離有人講咩

, J( U4 i  M) M4 e旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

Kiver 发表于 2021-6-17 22:44:25 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22
6 i  A" ^. ?+ y7 I3 D9 S4 J9 Q動漫都可以搵到錢 犀利
* i* p9 I5 N* y! J9 `
动漫产业当然稳到钱啦!!!7 a+ _, v7 x7 w

4 R0 C) X& B& P3 \% T7 X4 B9 ?只是说卖录制版动画都可以稳到钱3 v6 D6 L6 g- D7 e9 `$ k

8 l& Y0 q5 s; k( ~同时现在也有一个新的论坛,也是挂着卖片的名义提供下载

manman 发表于 2021-6-17 22:57:31 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38- e4 r5 k. x, }% q. t, N! z5 ?/ V1 D+ ]4 U
旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

. a- C3 P) K, i" o0 A冇留意呢D咁既野

mkdi 发表于 2021-6-17 23:26:18 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:364 D( Z0 M* @& \# K! C9 t
仲以为你都系依边注册早D添

* g: ]! ^6 z- M2 K其實,我無論第一次定係第二次賬號。你都係,前輩來啊

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:12 | 显示全部楼层
Pearl 发表于 2021-6-17 11:59$ q, F6 ~# N  T. X3 h) C
今次有50%中獎機會率

: J0 H0 m' \7 r# p( V5 ~好似我中咗

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:25 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 17:385 O( [% N7 a. n, `% e) R0 U
唔好忘记啊

3 W7 s0 u1 L) h" i" _) s, I忘记就算啦

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:38 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 17:39
2 {: c5 ]' O. Z3 @4 D, \, ]0 s. F又有獎抽啦

% w3 L3 ~9 H4 o% Q4 {7 ~唔知我中完未