[社区发布] 新手注册 第一桶 星梦 赚取方法 2020版

Kiver 发布于2020-12-25 22:06 25827 次浏览 869 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-2-24 18:28:05 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 14:17
. Q1 k8 n$ N9 t3 I/ n8 Z方法来来去去也是那些  n& z' ?2 F. r( S+ m' Q4 O6 Z1 Q
9 D. F8 @# V5 ~. K$ ]
最快是分享

( p: Z5 h5 S: K. P" X6 E8 H6 O咁又係  

bingott 发表于 2021-2-24 18:29:02 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-2-23 23:45/ n, V' z! j, W, I9 h5 P
我以為小丸子冇興趣註冊天

6 c; \/ g4 ?+ u& y/ G; |梗係有啦 之前都聽過呢度大名

Kiver 发表于 2021-2-24 19:32:43 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 18:28! |2 m8 ?/ s  j& l: k, u' q& @
咁又係

& `# M0 v5 J  I. ~! u) e% \, o粤漫社的制度可能会与你们常驻的飘雪不同' x; P. {" d$ D4 E% \/ z
0 X' N3 ^3 M  x  u; `  z# W

# m) c9 D3 U6 Z* R0 |: _8 R: u

bingott 发表于 2021-2-24 23:24:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 19:32
; ]9 |! z7 W2 ?( x粤漫社的制度可能会与你们常驻的飘雪不同
1 Z  K2 Y0 B3 x
慢慢了解中  (以免進入小黑屋)

Kiver 发表于 2021-2-24 23:25:42 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:24
7 k% J, ?9 \5 z# F8 i. C慢慢了解中  (以免進入小黑屋)

" m) |  C, s5 c个个都甘怕小黑屋的?7 G1 F; w" B$ f9 [8 Y5 F: m% W

8 }. f" O) C+ n" p) p" O

Kiver 发表于 2021-2-24 23:26:27 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 18:29
* w! h3 u1 {3 S# M, `1 i$ w梗係有啦 之前都聽過呢度大名

6 Y6 }) a+ {% x" V6 _: W+ g# ^, ?飘雪那边不是有人说% M- G( E9 B) B% h
, A+ u: ]. t* }9 D6 P
我这边不友好的!!
. s" r5 J( N# ^% G7 E* Y, p" j) Y
搜个索都扣星梦
) w! p' ^! a0 q: z又没有快速捷径走
# R* k4 h) n  Q" g% \

bingott 发表于 2021-2-24 23:27:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 23:25, d, k1 P" k. s& Q  y9 Q
个个都甘怕小黑屋的?
1 x! ]+ t- h1 `6 M. [9 u
人家怕黑啊嘛

bingott 发表于 2021-2-24 23:30:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 23:26+ G% X5 [! ~; v  R5 _  S& K2 g0 @
飘雪那边不是有人说! J% d4 q, N: v# Z1 {. t
3 e* Y4 P- }! h4 R- f, ~# k  Z
我这边不友好的!!

9 k- Z- {6 i; p; G. _# \PX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過)* e  x0 k; Z0 `6 j) v
: h% ^3 B+ p0 U5 y, `! `% q3 F
咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計
: e; }4 D  Z1 w3 v) G. T6 o捷徑好多人都係down咗資源就走

mkdi 发表于 2021-2-24 23:36:21 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:30
9 X" {0 U9 g' \% xPX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過)
0 h# u, D5 a9 o  b
( L2 J: U3 m& f# D咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計
' O/ P. d3 Z% I$ ^
PX係乜嘢來啊?

Kiver 发表于 2021-2-25 08:20:54 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:27
% ~! X! X& m3 R  `; S人家怕黑啊嘛

/ j- S* U( t7 T5 v/ S) I$ Q都是3大核心不准
. |/ @% m7 d, n0 M8 i9 D  U8 b( e& X* {: q+ \* W: w
一句打天下、下文与上文完全断节、纯表情或乱文回复,大量翻早于2020年前的贴子
5 a+ f9 L$ G+ p8 ^1 {+ ~. H$ v, p, R# S2 _/ ]9 R3 x: @$ @2 Z
这些都是禁的

Kiver 发表于 2021-2-25 08:22:20 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:30
$ N. u3 R) `& ^7 c' BPX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過)
1 |# d% y8 b+ U* v! |' Z
& O+ O3 K$ [1 w咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計

, x1 d" c7 ]1 G: [- r* B; d3 T8 X我这里提倡是互相分享
. x2 ?$ s0 f' M* w4 ~& e7 p6 h. D( I! _$ e2 s+ G
所以分享其它人喜欢的东西,当有人下载的时是最快获得星梦的

bingott 发表于 2021-2-25 11:40:52 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-25 08:20
* W% x; p: \" S) Y都是3大核心不准
" D6 E5 e! V) T* Z( [1 Z
4 R- r5 i# a* E. B; S: Y, N一句打天下、下文与上文完全断节、纯表情或乱文回复,大量翻早于2020年前的贴子

2 b$ f( B* ^8 J明白  {:5_328:}
* i- A4 a2 h3 h- t2 Z
" N8 L  I6 b$ l, `4 I, }# D會記住唔咁做