[粤漫合成] [合成]全职猎人tv 旧 dvdrip j粤

chrisrex 发布于2020-12-12 13:36 4817 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lsl330 发表于 2020-12-25 21:34:56 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2020-12-24 19:11; M* |0 N/ b6 Q3 v& u
呢个片源系美版,若然用喺日版度系唔啱用个啵

1 a' K7 w6 g: `6 N/ B1 B8 w/ p我知道,我好早之前就收藏了美版的视频源,希望能发下音轨我啦,邮箱lsl330@qq.com
回复 支持 1 反对 0

EroLee 发表于 2021-1-3 01:05:18 | 显示全部楼层
就係中意睇舊版,仲要係舊版粵語,very good

lsl330 发表于 2021-3-5 10:39:33 | 显示全部楼层
楼主啊,有没兴趣换晒99猎人的全部视频。
% G4 J/ g1 v# g0 |我去年用AI修复软件将99猎人全部修复左一次(平均一日只可以修复2集左右)。
5 V5 P" G9 @( L7 n/ m将视频分辨率提升到960P然后再压成HEVC。' I- S, [. R4 b, S+ t/ c* H( [# w' z
根据用你给的音轨合埋左上去。: o% ]& t& K! U! j2 h5 T
效果挺不错的。
; k6 ]* n: b! y" ^* q; B要的话我将资源全部传比你。
5 ^  _7 _& \$ g7 b/ b& m; Q" v# T4 C% z. |, w( H6 t

lsl330 发表于 2021-3-5 10:43:15 | 显示全部楼层
实际效果
0 I. }. V8 [  O 全职猎人.S01.E01.HEVC.960P.粤日双语.mkv.jpg 7 E6 ?" V& o' M# c. o1 m6 G
全职猎人.S01.E01.HEVC.960P.粤日双语.mkv_20210305_104204.068.jpg 0 }2 C: D* s9 N" g" J4 P

chrisrex 发表于 2021-3-5 12:46:49 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-5 10:39
/ {4 z* ~; K2 V4 s* Z楼主啊,有没兴趣换晒99猎人的全部视频。% `( f" U, X/ V' e2 Z: ~! {
我去年用AI修复软件将99猎人全部修复左一次(平均一日只可以修复2 ...

: }) v) u+ G% G7 \: L: Z我呢个版本就系新"衰压"嚟个啵,效果唔差咖/ j: W. N* R, c8 e3 w5 g

5 r8 ?& g& M6 f; s3 x唔系啵,原来当时未换,得闲换下先得........
3 h6 Z, r1 k7 I

chrisrex 发表于 2021-3-5 13:15:17 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-5 10:43( F% A. l7 L) z% A9 d4 W* a
实际效果

: e& n8 _7 x/ h+ H* n又或者有冇片睇下,即场对比下

lsl330 发表于 2021-3-5 14:07:11 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-3-5 13:15
, x, q4 q  X; ?8 h5 [又或者有冇片睇下,即场对比下

% C' L# C4 h: }* O; R9 G私信左第一话比你,你试试啦

linyuqing 发表于 2021-7-19 18:52:20 | 显示全部楼层
谢谢分享

彗星少年 发表于 2021-9-17 23:06:32 | 显示全部楼层
这个太厉害了,谢谢楼主

sam88 发表于 2021-9-18 00:36:53 | 显示全部楼层
bilibilih看過一次,不過畫質太差

Anduyin 发表于 2021-9-19 11:07:37 | 显示全部楼层
多谢楼主
6 G% V0 j& ?& g! K' g1 F

动漫哥哥 发表于 2021-9-21 15:42:55 | 显示全部楼层
这是旧DVD板吗