[社区BUG] 后台管理出错,发生什么事

基拉杰特 发布于2011-8-26 10:57 4153 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-26 11:23:16 | 显示全部楼层
本帖最后由 漫步雲端 于 2011-8-26 11:24 编辑 $ H5 S) _  O& c0 i' F( @/ O
想拿你做实验
7 ]$ R4 S# _3 \/ D# M6 i基拉杰特 发表于 2011-8-26 11:21

7 |* Q4 z7 {6 P7 J/ ~* {2 o0 r/ y3 o! P( t9 W& G6 n) x% }4 y2 m
) C: |8 a3 [3 L: g6 S
我非常支持,做吧 反正佢大把米

inber 发表于 2011-8-26 11:30:43 | 显示全部楼层
我非常支持,做吧 反正佢大把米. V: V1 Q% j; g" F/ o' |/ m
漫步雲端 发表于 2011-8-26 11:23

& D% K9 z, R4 i9 x/ N5 S* l" l3 w0 [; x3 K9 ?0 e+ }" ?. P8 S

2 v+ n! k& l  Q' G; U. ~話時話你幾時有2萬幾咁多
/ Y& u9 |) X4 K1 |0 M5 T7 q系唔系搶左我果啲
9 W9 R: ~, M" h! P9 R我記得我之前好似系多過樓主

lwj23 发表于 2011-8-26 11:47:17 | 显示全部楼层
穷人路过围观星梦以万为单位的.....

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09:34 | 显示全部楼层
話時話你幾時有2萬幾咁多! L% J9 }, X7 {6 Y. U% a& s3 Z
系唔系搶左我果啲  `- k6 {9 @. s. [( L/ r
我記得我之前好似系多過樓主* X( k) n" R* S0 r2 @! T+ f, m
inber 发表于 2011-8-26 11:30
# r" N1 u, X% N; V2 F

: O4 T  k! W4 ^) L: S
0 C& }1 ?8 p: g+ _- a2 m- p& a你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷

inber 发表于 2011-8-26 12:13:03 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷" N3 I2 a% S4 M2 g0 X
漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09
( g+ V" s* F' z1 h* e, H

0 f6 q7 V7 X# H& B7 L' A( k/ f) P/ a- Y* l: |
肯定唔見得光 ) K  B( x  f0 z/ z/ z$ h9 V
所以先唔敢講

基拉杰特 发表于 2011-8-26 12:33:04 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷
4 }- E) T+ t0 a0 K6 s, }$ E+ V漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09
/ ]7 N; X; x# e$ o
  ^/ v$ \: b) C4 L5 Y

5 F. p7 [; |( I8 Y8 ^7 [( O/ p: F    恭喜发达

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:39:34 | 显示全部楼层
肯定唔見得光   X9 m% r% A5 I, T/ y% D  w* M5 a
所以先唔敢講. K( p0 @$ W, P% p
inber 发表于 2011-8-26 12:13
) `& w: a$ K: d) L$ g) W
+ M% l/ \- B8 i8 I

: I, ~6 ^" F+ [1 g激漲法對我沒用的

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:41:52 | 显示全部楼层
恭喜发达
6 b; X+ a+ Z/ d' U+ B/ e基拉杰特 发表于 2011-8-26 12:33

. `. |7 C) K. e* b+ }  m$ p; G5 @# F- B  x! ~: b
+ G( D) \0 w7 _
恭喜升職

kwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45:25 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷
8 d5 R. @* V+ p漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09

# A9 i( \1 I) e高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:52:11 | 显示全部楼层
本帖最后由 漫步雲端 于 2011-8-26 12:53 编辑 6 C' F) W, T0 o' l5 {2 |# y- j/ [
高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。
6 i% @0 }1 p$ F2 f/ q, Y4 Tkwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45
& V1 l- b, Y5 f9 w
. B& k1 j0 ^3 I9 ?$ k
5 G4 ?; N# z9 u) }$ D- W1 l
( H% n! ]  l2 x3 [4 ~8 t3 x1 w
KY兄仲有米,5千帖就有3萬幾星夢
/ x# r  D; C* I! E& n非常可疑

inber 发表于 2011-8-26 12:55:51 | 显示全部楼层
高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。. q+ E# m: u; Y" C; s0 M
kwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45

7 M6 b# ~% \5 W8 F+ r4 U4 b; D( E% h! p/ A0 |0 w9 Z3 [/ I

4 q3 Y8 d) z# a9 ]; H) t你故意攞曬啲錢出黎潤我嗎?

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:02:38 | 显示全部楼层
你故意攞曬啲錢出黎潤我嗎?
: V! o4 u; ^1 q5 y8 Rinber 发表于 2011-8-26 12:55

) ^1 D4 E8 B2 b) o& b# M  a$ F* k係銀行定期到期先拎,你估我會為咗你放棄嗰啲利息。