[社区发布] 敬告:请勿恶意对网站页面进行刷新操作

Kiver 发布于2011-8-11 10:45 6371 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天才不二 发表于 2011-8-11 12:33:03 | 显示全部楼层
回复 11# Kiver
% V2 L" _0 |3 Q1 n1 Y! Q7 h6 ~7 L! ]+ Y/ c

& E# h& E$ w6 E/ q  A/ A4 M' n戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖

aubert22 发表于 2011-8-11 12:42:12 | 显示全部楼层
回复  Kiver + y( n6 `* E3 I6 d+ Q5 n
# p' ~5 T# C. s5 s
6 @0 v, F( X" N+ x" s) ~
戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖$ y/ D! B( z! D( p
天才不二 发表于 2011-8-11 12:33

5 V2 v+ i' O6 [- w4 J! l. n1 j4 _/ N

1 y4 y; L) v$ p. B6 P6 x8 K    佢一个页面系刷,阅帖就用另一个页面就得啦~

Kiver 发表于 2011-8-11 12:44:27 | 显示全部楼层
回复  Kiver
8 o  _! n, ~% e# W5 z9 |; w) B3 ^
9 p" \4 c( U! {. b1 {1 L- u9 n4 x4 U0 }
戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖
. F& B% e$ }$ o' r5 ]0 ?3 \, N' ~- _天才不二 发表于 2011-8-11 12:33
. v5 l3 T7 D9 d6 o; `
# |& K, v4 `1 P% f
% D* V6 |3 G$ P( i
    为刷等级7 ^4 ~' Z5 \( q0 _% S  _- x* e7 `* Y
仲边使专门去阅帖啊~~

漫步雲端 发表于 2011-8-11 12:45:28 | 显示全部楼层
我入嚟无耐就开始刷了,都系60~180秒/次,都无影响论坛呢~
1 P1 }6 T- ^" t# e& Oaubert22 发表于 2011-8-11 11:39
! Q+ X" O9 |9 t- e7 e9 ], B

; J6 a+ C& k& k$ u  t3 p7 X# }! n& v- y! i: z7 h+ q# J! p8 T
你頻率咁密

Mikkukan 发表于 2011-8-11 12:54:59 | 显示全部楼层
一分钟可以页面刷新一百次?? 唔通有按键精灵辅助?

天才不二 发表于 2011-8-11 13:08:24 | 显示全部楼层
回复 16# 漫步雲端 0 Y  s; b0 `* a- i
: h  X/ Q  r; u/ j! |) I2 r

* Y* n. I  O# ]" K睇来我刷的频率最低 ,300秒一次

aubert22 发表于 2011-8-11 13:13:39 | 显示全部楼层
你頻率咁密" g. q' ~7 a6 h2 C/ s1 L( D* D
漫步雲端 发表于 2011-8-11 12:45

) ~, u! x( s( E7 n4 [4 v
* |+ Q3 L# {  G5 L6 T
% q# M5 m4 z/ L  a    米同雀仔差唔多~都唔会影响论坛啦~系影响08年果阵就影响啦~

基拉杰特 发表于 2011-8-11 14:50:28 | 显示全部楼层
一直挂着从未刻意刷过

xing 发表于 2011-8-11 15:04:21 | 显示全部楼层
衣家先知道原来可以咁. ..

kwanyeung 发表于 2011-8-11 16:02:59 | 显示全部楼层
唔怪得我個頁面訪問量咁低,因為我都冇刷過。

Kiver 发表于 2011-8-11 16:32:38 | 显示全部楼层
唔怪得我個頁面訪問量咁低,因為我都冇刷過。2 A6 T3 Z6 _( g2 w- D* U
kwanyeung 发表于 2011-8-11 16:02

7 t' r/ R- s& N$ q
8 _, z' r, l2 |% W, o
! Y) V, p: w, b5 L) P    看来要减去页面浏览量的积分占用比例
% q( o/ w7 K. v3 o2 I$ q( B改用在线时间算咯~

QQ车 发表于 2011-8-11 17:16:30 | 显示全部楼层
一分钟提交过百次的页面数,分明就是恶意攻击