[手机应用] 大家喜欢火影吗?喜欢而又有psp的进来(视频以经修正)

ngyan1600 发布于2011-8-9 14:28 2622 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我冇野讲 发表于 2011-8-9 17:48:47 | 显示全部楼层
网址不存在- -

kevinchan 发表于 2011-8-9 20:05:35 | 显示全部楼层
冇psp的路过

cuterinoa 发表于 2011-8-9 20:37:17 | 显示全部楼层
回复  cuterinoa
6 M8 G2 {/ B$ i$ s% Z& D# a
2 P& K! ]6 K  X* `) ^4 L& Q- Q6 @& H7 x6 k+ E9 f. W
    好唔好玩啊2 s% B) l- W! U( p0 C* j
我冇野讲 发表于 9-8-2011 17:48

- n7 o9 d; _6 n+ @/ s! z$ y( u6 K1 h+ U# w  I5 M
超好玩~!! 同以前玩过嘎感觉好唔同...

cuterinoa 发表于 2011-8-9 20:44:17 | 显示全部楼层
网址不存在- -9 y9 x# [$ p: X. T1 H$ g
我冇野讲 发表于 9-8-2011 17:48

8 s% B5 y6 g; X: H% M
7 b) L8 [! ~! Y4 i+ v冇理由下唔到啊... 以下仲系度...
# t% X9 e1 _% r6 h8 N$ } naruto testing.png

我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58:13 | 显示全部楼层
回复 16# cuterinoa
/ O( i* ~3 {/ D" c1 p& Q% M' T$ ^# ^! Q4 V9 \. o/ M, @9 C

* ~2 l- k6 A. X  \- l% f    我话LZ那个

我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58:55 | 显示全部楼层
回复 15# cuterinoa
1 R1 B  f! y8 f+ w: V$ P- t" b/ @6 M5 ?7 e
) [# ~: A, ^  W* Z3 x% B
    我觉得无幻城那个系列好玩d

ngyan1600 发表于 2011-8-9 22:02:31 | 显示全部楼层
回复  cuterinoa 2 w. s/ i$ m6 I- {1 N5 I/ ^( x

* A/ F/ P* ?& e6 L  N( C/ ^6 ]8 t$ |
    我觉得无幻城那个系列好玩d# g, r  S0 Q. [/ {  o1 @9 m
我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58
% f  }( X9 |* u6 F3 y+ i( v

* h. n( A( M% l0 r$ y/ }! e8 q3 t" l2 D5 w- i: S
    唔同類型,唔好作比較@@"

jinguang 发表于 2011-8-9 22:06:00 | 显示全部楼层
感觉跟无双系列相似,期待……

ConvoyChan 发表于 2011-8-9 23:19:38 | 显示全部楼层
psp 送人了 早研究过画面传输 冇乜实际意义
6 ]" Y# A& V; }6 F话说标题个度 应该系 已经吧.......以经?

maplep 发表于 2011-8-10 00:26:39 | 显示全部楼层
我没psp,ps3,ps2,ps1,xbox,xbox360,wii,gameboy...nds...只有电脑

ngyan1600 发表于 2011-8-10 07:31:34 | 显示全部楼层
psp 送人了 早研究过画面传输 冇乜实际意义; p" x5 H3 J/ v, q- {. |
话说标题个度 应该系 已经吧.......以经?; \4 _( S4 v8 ~* W2 Q; Q' x
ConvoyChan 发表于 2011-8-9 23:19

7 {+ ~: t) [0 [* z& C( f: d
- g* s3 w* h  v' \1 C6 z4 `( b3 D' D6 a8 F
    唔好亂諗野.....修正既原因係我之前上傳唔小心set左鎖左個視頻,搞到無人睇到(第一頁有人提出),之後解番鎖ja

xiaotian 发表于 2011-8-10 08:22:10 | 显示全部楼层
路过帮顶。