[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 11008 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03:24 | 显示全部楼层
你唔舍得既
) K* ]) f! F' N7 [6 M) C2 h基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:01
. D3 G, |8 h/ C/ N8 M$ z- ~* c  p" w
! j) L/ y9 T0 B' T; }6 U( g0 O* _

- e7 X9 o! I. o. W0 ]" }$ n" i- u    ) N! Q8 X' e/ A7 C9 A' O& _5 V
就算大义灭亲都要啦~!

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04:26 | 显示全部楼层
个网好鬼慢...白页
/ }- c- N4 m6 }8 I, |漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:59

# d( ]  q% {4 [: j$ ?ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07:57 | 显示全部楼层
ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?4 i/ E0 R. {  R  b$ P2 ~
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04
1 J  Q. |% T. M/ U2 {& Q1 G

) _9 w' d5 T- N  U4 v- z8 d
  f9 i& k  z& `# s; \' k/ q唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题8 Q  D0 t0 }% j# }. l, S
反正都想用返64位win7

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09:17 | 显示全部楼层
alexhus
  r- \; ~  m/ Z, W4 d! b漫步雲端 发表于 2011/8/6 06:57 PM

T. i1 U( Y. [
! `3 ]- H, A9 V
4 T6 V5 T$ Y! S  s! r    话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:10:45 | 显示全部楼层
话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎  p9 U# @% C' V8 _
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09

) a! f) q# _+ x
8 }  @" w. f+ _0 C
! q9 c- q1 m' }6 ]9 j+ q% K一齐去告状啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:11:10 | 显示全部楼层
就算大义灭亲都要啦~!
, Z1 D; r+ C  }8 R- @漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03
9 {: R0 ^2 o) m) E3 s

7 G3 ^6 m( j, W) R; A
: L+ O/ l2 Z7 b( d0 s; [    伟大,咁我都唔阻止了

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:11:19 | 显示全部楼层
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题2 {# S" i5 j( i# K" z7 x" @, k6 s
反正都想用返64位win7
  m- W3 ~' K* b  ?. _8 R漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07
! m5 N& s$ F5 `; O' B: o1 {. N6 [
為咗一個MSN重裝系統你都好嘢。
0 I2 f; N. t, o$ n* f其實MSN咁多軟件都唔一定要裝佢官方嗰個啦。不過我中意官方嗰個只係可以多重登入啫。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14:50 | 显示全部楼层
所以咪話叫你試吓上imo.im 網上MSN唔使安裝。
, l: k$ S) V: f# B% q: \kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:57
, m+ Q2 y- i) h+ B8 ~+ F8 I
, {4 B: J2 j" }; |

' E& g1 ?0 \7 ]9 i& N. K    登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16:22 | 显示全部楼层
登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便+ d" [# s6 d7 F. G; z  a2 V
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14
8 `4 b/ r9 F$ `4 P
嗯。不過都好小見你用。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16:33 | 显示全部楼层
一齐去告状啦
  f( i8 c* b, s8 s& e: G漫步雲端 发表于 2011/8/6 07:10 PM
9 L7 g+ s* q! X1 X" x! N( X
: ?, ~1 [1 m' ~0 _+ f2 A4 v

6 N# N! D" W7 K+ B, G8 g% V( X    有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:19:10 | 显示全部楼层
嗯。不過都好小見你用。  p" j9 T$ b: v6 s  k
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16
1 c+ _- F6 o- P3 C) i( p
* l4 x3 w& D& c$ w
) v  \- X0 p0 p
    估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23:13 | 显示全部楼层
估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你
1 X9 q# M6 z- s9 `3 k6 O! u1 u+ Mkevinchan 发表于 2011-8-6 19:19

: n( k* J( I, t+ D9 `基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。