[其它更多] 莫非又修改了积分方案

基拉杰特 发布于2011-7-25 09:37 6632 次浏览 80 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-7-25 20:53:27 | 显示全部楼层
路过,对我没影响

漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:40:19 | 显示全部楼层
你即系寸野啦~做架梁啊* B5 I2 N; n+ s% R% n4 I' @
lovepx 发表于 2011-7-25 17:01

2 |5 x2 s  \* Y2 T8 I6 d& |
7 l* A+ S' s+ ^  M/ {, s- H3 i3 I$ M8 ~
我就系想寸你姐嘛,系咪唔得?

基拉杰特 发表于 2011-7-25 21:41:42 | 显示全部楼层
我就系想寸你姐嘛,系咪唔得?' g* |0 P) V* X* X( T6 D
漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:40

- |3 z& l5 F' n) c) \- B0 [5 R/ Q9 ^8 Z" a% t) e4 H5 R+ ~  n
2 q4 }1 d7 x! }
    寸佢唔使惊

漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:42:14 | 显示全部楼层
发正你是高层,不过我都没乜所谓* z3 M7 T+ }9 \  [% z% Q
基拉杰特 发表于 2011-7-25 17:02
- s, n5 ^! }/ c6 ?
, h0 V2 \' L+ _! l* a
/ N3 F" ^* r" H) I' _5 i
我二打六黎啫,真正的高層在樓上

基拉杰特 发表于 2011-7-25 21:43:47 | 显示全部楼层
我二打六黎啫,真正的高層在樓上3 j1 E! u- t. i$ j( T
漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:42

6 ^3 f7 O. U& e4 e3 g# ]+ Z# U1 F" A) T0 i2 g3 E$ }2 u- s- \. |) f4 \

! @6 c) ?- `1 m' K6 X    你太谦虚

漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:44:30 | 显示全部楼层
寸佢唔使惊" J' \9 E& r9 C( O4 [  ~
基拉杰特 发表于 2011-7-25 21:41
6 G2 q8 s5 }3 y% f) k
' ?, P" w5 Q  X! S4 a5 m& E

' R' o8 J2 o$ O! F有你撐腰我洗咩驚佢

漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:45:15 | 显示全部楼层
你太谦虚+ o0 W1 ^8 N' V2 [% T, T& w
基拉杰特 发表于 2011-7-25 21:43
, d. w' t: X  J! B* X: d
# J7 z! r; K& T: P! y6 T  p

; V- \1 y. t# o! F$ a+ t謙虛啲好

lovepx 发表于 2011-7-25 22:01:33 | 显示全部楼层
謙虛啲好1 Y. D2 H, v- l
漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:45

: v4 m) U% y7 r5 i( u6 E3 \" F
- q4 W0 a# q9 z7 c: l: k4 A) }0 r6 l2 H' H1 N0 e/ t6 Y
    谦条冇啊死青云

基拉杰特 发表于 2011-7-25 22:30:00 | 显示全部楼层
有你撐腰我洗咩驚佢
4 [  y# j9 [/ `7 t1 A/ r漫步雲端 发表于 2011-7-25 21:44
$ f$ R4 d( H) l% W# B, U. j

. L2 @( u; D$ S* r+ V: `9 h0 q7 J- i+ x" ?2 B! c5 w! ^, `7 a; y) \
    错,有组织

Ace0210 发表于 2011-7-25 22:59:28 | 显示全部楼层
無故降級. J+ N3 |" G- \# D7 w! _0 H
扣分
2 p2 Y1 i1 _$ _# y6 i2 m; N; L: G這樣好像.....

漫步雲端 发表于 2011-7-25 23:05:13 | 显示全部楼层
错,有组织
& ?/ P  f( z( g3 ~: Q, f# @基拉杰特 发表于 2011-7-25 22:30

% M: ~& M# Z$ _1 ?8 M. y* h! s! B" X) U& y8 ]$ v& i

2 l. A: o: Q% A# `有人發脾四鬧我...

基拉杰特 发表于 2011-7-25 23:06:47 | 显示全部楼层
回复 71# 漫步雲端 6 s1 `% u0 B  b! b

* m, J2 Q- H/ x) b& Z
7 i; s6 |! Z4 b$ U6 X: I' }    乜水咁嚣,咁你仲唔轮佢