[动漫百科] 庆祝一下难得发现噶自己噶第3000张帖子哇!

kental 发布于2011-7-25 02:21 3463 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

* S, M* L" w9 \如题哇!难得今晚发现自己就差呢张帖就3000啦哇!有D开心下!粤漫社系第一个而且都系到家下为止我第一个可以发得到甘多帖子而且有一直坚持浸落去噶论坛哇!而且系粤漫社都稳到好多自己想要噶也,起初新人一个都系傻傻地甘做好多好多傻事,不过当时好彩好多好心噶元老左提点,右提醒,时不时又有热心人士帮手解决问题!总体嚟讲,我系呢度学到唔少也,亦都珍藏左唔少也,目前唯一有少少唔满足噶地方就系始终都系一个无技术噶伸手党啦哇!其实我得闲个阵希望有心情去研究下点压片啊,点合成之类的;先前嚟噶一段时间一直稳旧帖翻教程,但系都系一知半解(因为一直都无放多D时间落去!);希望以后自己都可以有翻少少技能甘话啦!  顺便旧历生日噶日子同今日噶日期相同哇!小小地发第3000张帖子庆祝下甘啦!哈哈!& N# X0 s. \2 _+ E
突然之间好似发现我应该讲翻D岩呢个区噶也先得!
5 `! ?4 Q, b9 E近排翻睇百变小樱哇!JS拖片源拖到我喊!而且开头得第一集下到,其他都缺少祝福哇无法下载超惨,不过后来解决左就无事啦!
+ H1 N% }; Z) ?/ y) w家下煲紧日语噶;到时再睇1600大大伟大合成噶粤语版!头头尾尾唔计剧场版总共140嘎哇!真系浩大噶工程!
7 g8 j) o  X; X& j2 v: a  Q! N& k! _

" M- _; A" |' G  V0 d- P3 }! \小樱永远都系我心目中排第一噶神作!每一集都有开心,有温馨有感动!
: e+ n) X! l: O加上对呢部片!我超讨厌个D所谓噶垃圾漫评哇!赞同噶同我同一阵线!黑距噶同超级无敌十分足够鄙视距地啦!不过我绝对会自动过滤晒呢D也噶!貌似加翻幅图片帖子好睇哇!, u0 A  p4 G4 o4 z6 H1 l

评分

kevinchan + 12 + 35 + 1 继续努力

已有(27)人评论

kwanyeung 发表于 2011-7-25 02:30:12 | 显示全部楼层
3000都慶祝。不過祝你生日快樂。

kevinchan 发表于 2011-7-25 03:03:19 | 显示全部楼层
假面兄继续努力吧

kental 发表于 2011-7-25 05:40:32 | 显示全部楼层
3000都慶祝。不過祝你生日快樂。
, Q$ V6 n! O$ u/ z. Q  {  l  @! s: ykwanyeung 发表于 2011-7-25 02:30

9 T6 {4 y3 z- [0 u
# w5 r. f; o" J  `
+ A: E( y/ `0 c   哈哈!对于我来讲好值得庆祝嘎!竟然可以到达3000呢个对于我呢个超级懒噶人嚟讲系好难嘎嘛!我唔够雀街超级勤力嘎哇!同埋多谢晒你噶祝福哇!

kental 发表于 2011-7-25 05:41:05 | 显示全部楼层
假面兄继续努力吧5 ]! R/ U( m9 P  q
kevinchan 发表于 2011-7-25 03:03
9 x# q* e$ R8 J& Z1 v

4 G$ F# m3 B' }; z3 r( `1 m
, b$ R; X1 b) `" ~0 _8 A9 p7 s   有雀街噶鼓励+奖励!努力系肯定噶!

inber 发表于 2011-7-25 06:15:47 | 显示全部楼层
回复 2# kwanyeung 8 `3 c# Y2 J2 K# d- C0 }
9 i/ R9 h6 Y; U+ B
( v7 d( e" K. ]! w3 N
樓主發帖
4 C+ U8 X9 L7 j; n+ c; V好過你教人發啲廢帖
8 G2 G9 I- `' F" X6 E8 r
4 ?. w  e: B9 D2 ~# [1 q/ |樓主張帖嘅質數高幾多

kwanyeung 发表于 2011-7-25 06:40:08 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-25 06:44 编辑 ) x" h, \4 Q1 o9 ~- P
回复  kwanyeung ) E# f& U; u- i/ M% }
% _5 O7 t8 L" H

, o+ S; c& `' [0 `' y# O, d' M. A) v( x4 t樓主發帖
8 B8 [& X5 B8 C好過你教人發啲廢帖9 p$ p2 m1 G) [. c6 r( _

0 w4 I- m6 V# T; f* e5 o& C9 R  a樓主張帖嘅質數高幾多: t3 a9 k8 g  j% N3 T
inber 发表于 2011-7-25 06:15
! O4 T; v) D+ }9 z
廢帖?K社都推薦你竟然話廢帖?你噉樣即係話K社眼光好差啫。佢推薦我張帖成個月喎。% a/ Q; i, P8 J/ m# a

+ `/ n# F1 X. z8 x你估我好得閒發帖,你估嗰篇嘢我唔使晒時間逐個逐個字打嘅。
; w4 x: X0 n: H5 T( F% U3 l
( Y3 x* f# ^# N廢帖你咪鏟咗佢囉。我唔介意。仲有係質素唔係質數,最好質素係你啲帖。

inber 发表于 2011-7-25 06:50:37 | 显示全部楼层
% D9 ~$ y% s3 [9 W7 e& S
廢帖?K社都推薦你竟然話廢帖?你噉樣即係話K社眼光好差啫。佢推薦我張帖成個月喎。
0 j! z% T  E0 v9 h6 G& N; G: U6 }* e# z3 E4 [/ K) m7 F
你估我好得閒發帖 ...
2 C1 Y( D1 P4 ]kwanyeung 发表于 2011-7-25 06:40
/ `5 d4 E$ W/ B1 i

/ v4 A( w/ T+ ~4 e(下面系用左,唔系用)  @/ n5 ^5 z0 L: I9 \( e
(啲=d) 吧?' f" y% N+ B5 g; [8 O
好過你教人發廢帖
. V/ y5 O* A- ]* ]8 V. i& |. [! ]8 H
唔系話你張帖廢, Q. {5 b" V3 c- S; W" v
系話你教出黎嘅果啲帖.....5 C4 K1 v9 g4 ~8 d3 N" g5 S+ _6 ]( h
6 \4 J0 }3 y4 e
睇黎你完全誤會曬$ v3 V' g7 D1 X% {
2 L0 q# {4 B2 y
系我用字不當
  d  v2 X+ _# R0 j& C& A& ]都話左我中文唔好
5 {( j, Y' Y+ I" t) D# ]* k

kwanyeung 发表于 2011-7-25 06:56:03 | 显示全部楼层
! v9 X) J8 a7 R& F7 R0 r5 K; s
(下面系用左啲,唔系用嘅)
5 l9 B) |3 y8 Y% \  @(啲=d) 吧?2 V! K4 v) t( Z  c/ |* o6 R
8 F( I: d( x. u$ ]. c1 G; E3 N
唔系話你張帖廢' \3 [: C8 b% Z! X" Z3 S8 _4 A
系話你教出黎嘅果啲帖.....: s; l9 k4 ]$ `# T  g2 C

y+ A% R/ o5 y* b睇黎你 ...
2 }2 c! W* q$ n" _! V3 _inber 发表于 2011-7-25 06:50

3 V/ r8 }" `6 @: e: V9 ]完全唔知你噏乜,咩教出嚟啲帖。我又點教啲帖。帖係死嘅都教得。
% J& l1 _, d( N+ ], |唉,我誤會就誤會,是但,直接無視。

aubert22 发表于 2011-7-25 07:08:07 | 显示全部楼层
恭喜恭喜喔~嘻嘻~. H7 Z& _8 P6 O4 o, U
继续努力,超过所有淫~

inber 发表于 2011-7-25 07:14:16 | 显示全部楼层
完全唔知你噏乜,咩教出嚟啲帖。我又點教啲帖。帖係死嘅都教得。
+ W" v! n6 t% S唉,我誤會就誤會,是但,直接無視。
: g, U  C( |+ N* Y% Z2 gkwanyeung 发表于 2011-7-25 06:56

}) z5 M8 e* i) Z; o# O( d4 r$ s; v4 `7 k2 S$ [5 ~( n
0 J, G- E; k! R  k, Z
早就應該無視
6 @- Q% M( N8 O3 x# d1 W/ L6 |% C$ ?3 L) s9 p6 U
不過! d5 z4 a" `9 x, x  ^) |
好過你教人發啲廢帖
: }- K, |! l3 U- {
而家我又唔覺得自己用錯字
1 y6 F. w& ?; X/ e. Z$ ^# g
) _/ N( n7 O% q5 Y% ?3 ^- v我無話你教啲帖
% q  p4 F- u( @# j" d我系話你教人

kwanyeung 发表于 2011-7-25 07:31:23 | 显示全部楼层
早就應該無視
! b/ i( m; X' c9 s, A# A7 f2 k; D8 ?+ k  i' B9 U
不過
' {- L; [& w4 p# `9 ~) ]7 U# d9 b2 o4 `1 d
而家我又唔覺得自己用錯字( ?. Q4 ]9 T7 c9 K: |
9 K! t$ h. j' Y: v9 @/ l
我無話你教啲帖
- ]" o  n' P, f! F9 X我系話你教人0 I, c3 v& V7 F
inber 发表于 2011-7-25 07:14
) @( i5 {8 B+ Q: c0 b
6 G. q, i2 Q; s6 b  N6 z. I) e
系話你教出黎嘅果啲帖 <- 依句唔知邊個寫。

123下一页