• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 新手報到,首次發帖

arex 发布于2011-6-26 11:44 2671 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:27:06 | 显示全部楼层
唔開估啦,會畀人(狗)打耙。
, H: ~- Z0 N% u7 e1 n我唔想咁快死。  |! L/ W7 L$ R; q  t7 }
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:23
6 n6 E, ]. h2 Y  k% m8 C
- n0 n  Q, K) S; h; w7 L$ d1 A

! C5 i' m# z& o! {. X. o    4 M  V: e  X; N4 F
有我照住你 佢唔會對你出手
0 i+ V1 @/ a, H% X9 n. ]; g3 m. ^放心 開估吧

kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31:03 | 显示全部楼层
有我照住你 佢唔會對你出手
* Q( A9 L+ F2 _6 C放心 開估吧
+ t: P2 Q* c/ c漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:27

& S$ Y! A5 I2 n* J8 K' y' r我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗 / ]3 ~1 [( c- s3 @* {9 I& w0 l
其餘我咩都唔知
1 o' Y! R& v: H/ p1 U' D
$ d3 i1 c; P4 V8 [3 p4 X* {你要照住我呀,我爆咗佢個暗號出嚟呀。

inber 发表于 2011-6-26 12:33:32 | 显示全部楼层
我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗
4 }) l# l$ a# w: ~% z7 z其餘我咩都唔知 % g" u% {+ L; i- t- C
8 W1 Z  v% d: s* _% C! `4 v- K- H+ v
你要照住我呀,我爆咗佢個暗號 ...( ?( P. W! ~' w8 i' B' Y
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31
( ?) A" E/ G9 a5 f) @. c4 z7 U

* a2 d- T% \! z$ u: ~* R: X
. G1 z* R6 F: t$ K3 v 果果米我囉+ \, Y0 P2 k- a- q
睇黎我又多個花名了

漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:37:37 | 显示全部楼层
我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗
- J, }( s: n2 s其餘我咩都唔知
- S3 ]; |1 Z4 y- l0 E# W* q  z$ y( T% J- E+ n. m
你要照住我呀,我爆咗佢個暗號 ...! T2 B  x; c" s. t" u/ u
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31
/ X# k$ q' J% R- y
# r) g% q) v+ @3 a% Y# ~

( f) ~  o) `# G1 w8 R' H9 l/ R    : C2 j! s0 f5 v$ E: l3 \: |% a
ok照到你的話肯定會照的
9 M, ~) u* I  a6 |/ N& q小弟弟,一隻狗

kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:42:38 | 显示全部楼层
果果米我囉
/ X" q# @; F# C; }; b) |睇黎我又多個花名了5 g+ d) n; |' w1 g
iamaboyandog 发表于 2011-6-26 12:33

6 i, J* B+ H0 {6 V我咩都唔知,咩都見唔到。

inber 发表于 2011-6-26 12:44:19 | 显示全部楼层
我咩都唔知,咩都見唔到。6 J" U% `; {7 f5 {( B
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:42

2 b4 y1 P7 s" t: E: U3 c$ t* R2 J, c1 G: ~+ n
# f* [% |; \+ T7 n) ~" ^
我真系要改名了 3 |. e+ M" J( A3 d( F& l
而家找k社
0 z+ N/ k$ ^/ S8 w
9 m9 x7 R8 S! p6 N* j4 N5 z到時你鐘意點講就點講

as499383231 发表于 2011-6-26 13:06:06 | 显示全部楼层
甘就咬次了

a6110231 发表于 2011-6-26 13:40:51 | 显示全部楼层
我都系新人,关照下

kidhsu 发表于 2011-6-26 14:22:03 | 显示全部楼层
顶起来,支持下啊。。。

golify 发表于 2011-6-26 14:24:27 | 显示全部楼层
又一个,死得真系惨啊~~

kevinchan 发表于 2011-6-26 23:56:30 | 显示全部楼层
新人不看版规就发帖,唉

老威 发表于 2011-6-27 06:00:35 | 显示全部楼层
5顶5得 支持