[社区发布] 关于清理不明来源星梦的行动通知

Kiver 发布于2011-6-19 20:03 8618 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
xjiegogj3 发表于 2011-6-23 12:11:02 | 显示全部楼层
就根据星梦异常就判断别人是刷的,这样做不太稳妥吧?

chuanchua 发表于 2011-6-23 20:01:18 | 显示全部楼层
原来还有这种非法拿到星梦的方法啊?

ET0-0 发表于 2011-6-23 20:12:38 | 显示全部楼层
回复 5# 漫步雲端 ( [) q$ `) Z& A! G$ j0 `' N& F5 Y
. z. i( }; G4 Z# z3 n

2 U! d6 r4 X  \) j# b. e2 W    我觉得系你卖比人咯 你上万星梦

漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57:01 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 7 }7 h! _0 |: `  }) H4 J) M

. ^  h5 X# M  q& O+ Z0 E2 x
2 f7 w6 m5 K- [) I8 s) S    我觉得系你卖比人咯 你上万星梦
" V# |6 W9 S  V' {6 r: ?  s, dET0-0 发表于 2011-6-23 20:12

2 \  k! W6 C$ e: b2 {9 ]# a& c0 Q5 V
# e& a* s5 D$ U% v, ?# m
1 r0 @* I, }$ q1 n- k" y    2 T: ^+ L5 [* |  {$ J7 D, s/ L
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:01:28 | 显示全部楼层
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日
4 x; v* P# }  W+ V- f漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57

+ z4 H# f3 k' c& Z7 ?0 @" C. L9 J6 K7 H) w" q
粤漫社上唔到当然失踪 唔通你上到 你好有可疑 犯人就系你 就系你攻击网站的

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:03:46 | 显示全部楼层
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日6 p5 s4 Z, r6 M. S. t
漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57
! r2 d: w! n3 r: d: ?0 u
# Z3 s5 @; v/ ~! j
3 X; C! H, p# ~4 E
    几天粤漫社上唔到 唔通你上到 有可疑 攻击网站 犯人就系你

漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:04:49 | 显示全部楼层
粤漫社上唔到当然失踪 唔通你上到  你好有可疑 犯人就系你  就系你攻击网站的
, Q+ w: ^' Y3 S8 M9 }2 fET0-0 发表于 2011-6-24 00:01

3 u% [* w! C/ J- V5 ?
$ N  a4 y5 Y3 s! n8 Y- b0 N# x
+ b6 f* Q8 G: R6 T7 @+ w   
1 Y/ B5 ^7 C5 ~$ f& [3 B* |唔系你洗咩咁激動?不打自招了

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:11:47 | 显示全部楼层
唔系你洗咩咁激動?不打自招了
: U' ?* ]! I$ v+ K. j漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:04

% K+ R/ u# c# K7 D
$ k1 ?4 r) j- q6 B" V% _
5 G: A) `& V% w: k    我系个网卡佐下先至重贴 唔系激动

漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:15:21 | 显示全部楼层
我系个网卡佐下先至重贴 唔系激动
# e2 m1 S0 T4 l3 gET0-0 发表于 2011-6-24 00:11

* q5 R8 y: s, B! n/ S: c+ u1 g9 V
' [) I/ v" i0 G& N) e/ G  V" X' B4 {& V3 K( r# z# v2 U

* V$ N+ i) N) K" m! M# P) `' Z你而家講乜都沒用,你就系攻擊粵漫社嘅黑客...好 鑒定完畢 閃

kevinchan 发表于 2011-6-24 01:04:38 | 显示全部楼层
就根据星梦异常就判断别人是刷的,这样做不太稳妥吧?2 k3 A: c/ k$ ~
xjiegogj3 发表于 2011-6-23 12:11
2 f/ G5 o% @# _0 ^- L) a

( L5 D# f/ z; y
" V7 N' z6 {9 r+ W' @    社长可以后台查询的,唔係乱咁估

vskenying 发表于 2011-6-24 01:04:59 | 显示全部楼层
我地哩D腳踏實地的良好社民也支持K社甘做,甘辛苦先儲得果三仟幾星夢,唔容易啊.

kwanyeung 发表于 2011-6-24 05:05:58 | 显示全部楼层
依幾日發帖之後,我好似知道佢點樣洗星夢。。。