[社区发布] 关于清理不明来源星梦的行动通知

Kiver 发布于2011-6-19 20:03 8616 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
IC11 发表于 2011-6-19 20:29:00 | 显示全部楼层
非法倒卖,呢个世界真系咩人都有

aubert22 发表于 2011-6-19 20:31:01 | 显示全部楼层
支持清~2 t" L: B! P' ~! S  o( }
不过最紧要唔好清我呢种"良好市民"喺社区银行里面D正常所得星梦就得了~嘻嘻~

golify 发表于 2011-6-19 20:43:53 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~

kyo1983 发表于 2011-6-19 21:01:28 | 显示全部楼层
呢种行为的确应该制止。。

kevinchan 发表于 2011-6-19 21:12:23 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~: d! G8 s# P0 p. f
golify 发表于 2011-6-19 20:43

C: @- n1 X, y/ M! Y# C
$ k5 l! p0 [. o0 n0 K
% t" I+ Z" {2 @    上次某张贴中提过会收返,唔知你有冇睇过

kwanyeung 发表于 2011-6-19 21:30:16 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~
4 g+ x. E* N6 a* w/ `golify 发表于 2011-6-19 20:43
1 I6 h, j+ D- U- ^$ x) X0 @
你都幾悲哀喎。噉你不如同PM K社反映吓。。或者畀返你原本嘅你都好。

雪比 发表于 2011-6-19 21:30:36 | 显示全部楼层
D人宁道刷星梦来稳钱,都得噶咯!# j  l3 r9 b% a* A2 Q: a' W6 y
话说,D人稳钱都稳到来呢到,说明粤漫社都几有名气啵,是不是值得高兴下啊?!

lych 发表于 2011-6-19 21:34:25 | 显示全部楼层
唔通系非法入侵后台?

leafir 发表于 2011-6-19 21:51:30 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~/ b! A9 f$ e" G6 {, u! r
golify 发表于 2011-6-19 20:43

P& p; k! @( b$ T所以话还是脚踏实地,努力D发贴回贴吧,总会有好的回报的

QQ车 发表于 2011-6-19 22:33:59 | 显示全部楼层
咁做很有必要啦,支持。

inber 发表于 2011-6-19 22:36:18 | 显示全部楼层
你都幾悲哀喎。噉你不如同PM K社反映吓。。或者畀返你原本嘅你都好。5 ~7 W5 E* J5 q6 O0 a
kwanyeung 发表于 2011-6-19 21:30
: }, v! [$ h( b" C% c$ ]6 n

0 q7 D! B5 \% M$ F( G( u# H6 _$ K* q1 W' }8 @$ m
可能佢果200幾一早用曬
8 |1 l& }( Z" O$ e5 b下載附件,購買主題(重超支)
; h7 j+ ~, }- {1 S- L  k+ n+ [  P- u; J! b% n" h
所以K社一扣,就變負數

Kiver 发表于 2011-6-19 22:38:14 | 显示全部楼层
可能佢果200幾一早用曬* ~4 O) @1 {4 v" y3 h& N) S
下載附件,購買主題(重超支)! [. O! }" h6 y+ W4 e( D% H* `

5 e, \. i; k) ?# q, e6 e所以K社一扣,就變負數
6 r! `  r1 W. h; N; T' xiamaboyandog 发表于 2011-6-19 22:36
! y+ B: Y' U: X9 Q/ U7 b1 {5 N( K

* e1 X, ~2 l0 D% [! }0 d6 A8 _( B; a* p/ A/ f# C0 G4 B
    距买左7500星梦的) Q% E6 y8 y4 q' O( L; `3 s
我只系扣左距7300
. x$ w9 F& }2 h6 D
) @! p, k& D4 a+ t, k0 W. n因为距已经使用超支的了' V9 t: |7 d4 m5 e* o
依个负数系因为距有一帖在头先被删除所扣的星梦造成的`