[社区发布] 粤漫社可能休站2天公告

Kiver 发布于2011-6-5 19:37 3566 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-6-5 22:52:03 | 显示全部楼层
回复 23# iamaboyandog # i5 e& M4 L5 N- L- {, B) m
: n' |: C: J/ d+ j0 X2 F, z
: K0 b$ p& K4 v. ^7 a# k
    当年嘛,还年轻~现在嘛,已经.....(到时讲畀大家知) ~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:52:46 | 显示全部楼层
高難度
) r& ^2 `& [0 _: n* ^不會是同佢傾緊關於我嘅事吧, P) T( c7 t6 u
( ^2 w" q0 S; p8 {) ]0 Q
(不過當時我都未註冊 )3 j: r9 W3 A$ g4 }' k1 y/ Z
iamaboyandog 发表于 2011-6-5 22:47

! z' {; Y+ m0 K. z2 R8 U/ F$ P! H6 K! X7 ], f- q
* x6 J4 j( x' n; M6 T4 o+ R

0 ?* \8 I3 y; c; r4 x, }你想知道咪慢慢查囖 7千幾帖啫 唔系好多

aubert22 发表于 2011-6-5 22:54:04 | 显示全部楼层
雀仔話你曾經1日1千帖
) E2 T* ~/ `1 h8 H$ R0 i漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:51
8 a) I: {# S! w

6 G1 e5 v  F0 E- c
, w! ^7 B* t- k+ H* S( i6 T/ z# B    雀仔出卖人哋嘅~~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00:11 | 显示全部楼层
雀仔出卖人哋嘅~~+ x0 I1 ~: T+ [- a" o
aubert22 发表于 2011-6-5 22:54

& i  N  ]$ N# `
2 p; P6 W; k. U: r+ x3 {; S9 Q1 y+ y; @; y' z, s9 s* O. a- @
終於肯認啦其實我亂講嘅,不過咁都講中左

inber 发表于 2011-6-5 23:01:58 | 显示全部楼层
雀仔出卖人哋嘅~~% d& U7 R! c, J; c# q# ~, W
aubert22 发表于 2011-6-5 22:54
: x5 [+ f5 E3 T2 v% P. {

8 ^  l4 T. u7 ]. @- j
6 n- d5 _3 b( A) u* x2 X9 |. |0 o比漫步陰左

aubert22 发表于 2011-6-5 23:45:05 | 显示全部楼层
' ~# k* z6 A' c% P. v! [  U+ h' W漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00

) u) u+ B# u) m0 O- q2 @
& w1 r) ~" `2 y+ c6 j: r, n3 ]; m3 E5 z
    我都无承认~~嘻嘻~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:53:00 | 显示全部楼层
我都无承认~~嘻嘻~
+ J1 v: y7 X2 M* I5 g2 waubert22 发表于 2011-6-5 23:45

9 T/ ?2 M0 E% d- C' M  {+ E/ G
3 G4 b9 r, I2 Q- B8 D* A3 y: w
9 F( u9 F" o8 _; f: t0 q8 Y   
% c; e' e4 k' r+ a/ w. O無謂死撐了...

Kuromi19 发表于 2011-6-6 00:09:27 | 显示全部楼层
下?又要休?唔好喇挂~

QQ车 发表于 2011-6-6 00:42:17 | 显示全部楼层
雀仔話你曾經1日1千帖
. V( b0 ~2 T, Q/ b: L5 F. V  q漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:51

$ G6 v- g- I: l3 Q: Y2 q! q( o5 k" b  u+ ]
  y0 Z0 o% c- `) l% b9 N" V0 L/ L
    1日1千帖,咁水牛

golify 发表于 2011-6-6 01:31:41 | 显示全部楼层
真是突然,祝顺顺利利!

kwanyeung 发表于 2011-6-6 05:07:14 | 显示全部楼层
, Z; B% L; F4 ~& {3 a漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00
9 h, P7 E4 F( c  g! B; r& u( c8 I
唉吔。又陰人。又多個人中招。
; e/ G4 g- Z- N1 P0 S3 A4 g; A不過佢一日吹幾千帖都唔出奇。依家每日之星競爭已經細咗好多。嗰時閒閒地千千聲。

kental 发表于 2011-6-11 08:25:46 | 显示全部楼层
好彩翻得来者;以后上唔到就可惜啦