[社区发布] 粤漫社6-7月论坛版本更新预通知

Kiver 发布于2011-5-31 09:34 6277 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
leafir 发表于 2011-5-31 11:12:30 | 显示全部楼层
定期未到期的怎办?

Kiver 发表于 2011-5-31 11:23:51 | 显示全部楼层
定期未到期的怎办?' X$ r2 x2 w2 [& \! g7 ?9 G+ q
leafir 发表于 2011-5-31 11:12
- o/ H: Q# D; }) t0 s* c0 G

& j& g. S1 Y- U0 W5 z0 S5 l6 s* }+ t; k! l! M
    提前成个月通知# \" `7 T6 _+ ?2 u3 n5 L) S
到时应该到期吧~~~

雪比 发表于 2011-5-31 11:37:32 | 显示全部楼层
穷等人家,无钱在银行。

qumjl 发表于 2011-5-31 12:03:37 | 显示全部楼层
学TAMAMA话斋....GX比EX听起来更帅气!!
# o+ U1 V" z* a新论坛版本用X2!!!!  虽然唔多识啊...不过听上去真系犀利好多咁咯~~~哈哈哈

kwanyeung 发表于 2011-5-31 12:09:48 | 显示全部楼层
提前成个月通知
4 I3 c9 n4 K4 ?- T2 X到时应该到期吧~~~
4 Y, i8 o3 v$ O- F7 B. Q$ E, ZKiver 发表于 2011-5-31 11:23

0 s/ g8 }8 B. }( p+ [, L唔係掛。我8月先到期。冇啦今次。蝕晒。

凹凸不平 发表于 2011-5-31 12:44:57 | 显示全部楼层
9 j( L: ~- L2 s7 e$ H
现金都无几多~中话存款~唉~我呢D蚁民

inber 发表于 2011-5-31 12:50:31 | 显示全部楼层
唔係掛。我8月先到期。冇啦今次。蝕晒。( v, l. O& [  X6 w& u& o
kwanyeung 发表于 2011-5-31 12:09

: A! }% ~' D, S( y( U$ _$ v& Y. J( b! F& T1 \6 Z- R  h$ P& g6 }

' W3 z6 S! p, w0 K到期果時
) R' K" Q- x1 r你定期嘅利息有幾多

inber 发表于 2011-5-31 12:54:23 | 显示全部楼层
話說D 功能和bug會唔同曬?) [1 P, e# C! @8 `) Q5 W5 ^

( k) G! g( V# s睇黎要由頭再研究過

Kiver 发表于 2011-5-31 13:08:24 | 显示全部楼层
話說D 功能和bug會唔同曬?
$ V6 t  i* F$ p4 L9 b! x4 `% h
  f5 Z, F9 f  k4 F8 M! T睇黎要由頭再研究過
8 Y" R% p3 r2 Riamaboyandog 发表于 2011-5-31 12:54
% m6 q. {) M" R- [

) H6 M: r2 H9 Y3 z9 i" H- Y4 h+ c4 }
9 e  \. B+ V0 e4 a' w3 f    更新左实有新的BUG的了~~~

Kiver 发表于 2011-5-31 13:09:01 | 显示全部楼层
更新左实有新的BUG的了~~~+ Q/ r. Q) F" e
Kiver 发表于 2011-5-31 13:08

; Z4 n3 R. i. k8 u, r2 d3 W8 W0 |% B9 @
" }# l$ \( H! F: ?6 i# J: L. Y
    我依家等第一个补丁包推出就做测试的了~

by.iceb 发表于 2011-5-31 13:12:29 | 显示全部楼层
我见好多都喺用紧X1.5,k社升得咁快啊...

inber 发表于 2011-5-31 13:13:43 | 显示全部楼层
我依家等第一个补丁包推出就做测试的了~
- V. `. V' e! `6 ^% HKiver 发表于 2011-5-31 13:09
1 m. [, {$ D# z0 [, Z4 t7 a

( T1 ~8 S. p8 n. p8 M8 f" a8 c+ T$ U- T7 c
自己回自己的
- g+ |% E) {- X9 g& }; y
) i* }9 K2 K1 M2 I5 O* z4 Q話說有返一兩個bug 都幾好' T0 t& ~: k3 _" q% D4 q- z; S- J0 O
留返自用