[其它更多] 【勇者王终极任务】

HENG20XIN 发布于2011-4-12 03:23 3432 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 HENG20XIN 于 2022-7-24 16:55 编辑 ) ?. L; }( U+ T% p1 u7 S
& ?6 [2 {1 D. x# m) r) H
04 - 勇者王!最期の刻!.JPG 06 - 我的名叫G.JPG 08 - 神話.JPG
; _  C: |5 K8 g: Y1 L
: S: u$ f# u% t, \2 j& M3 P) H* A4 \勇者王终极任务片段【见图已做成家庭DVD光盘】 1 U  r* [3 T2 y9 w# I* j

已有(32)人评论

eegbook 发表于 2011-4-12 03:34:31 | 显示全部楼层
系仁兄你录制架?

mcnynbajay 发表于 2011-4-12 05:23:05 | 显示全部楼层

9 N4 @5 J( T' r妖~~我仲以為你識得合成嘅了~~會親自搞曬全集添~~最希望系第08集了~~
3 `( u9 i4 i$ [' ?4 N5 i" s4 n8 b# ^" D
點知你整成家庭DVD光盤而已的~~仲系TVB錄影添~~好明顯盜版了!(TVB-LOGO又唔遮下佢)" u% ?8 {6 W7 [0 `
+ M' @5 m1 J4 h4 L; V: l
不過開頭的菜單整得唔錯的!* W4 k/ {! Z, e- w0 G
1 x* o1 n( P/ o4 ]. ]
SO~~對我來講~~~一D唔痕喔~~

vskenying 发表于 2011-4-12 06:15:32 | 显示全部楼层
哩度甘多高手發個音頻齣來俾高手搞咯.

迪格斯 发表于 2011-4-12 07:41:23 | 显示全部楼层
8集阿個收左dvd配音算了,其實都無話乜野恨唔恨的,宗旨,有得睇就睇下,無得睇就唔睇,唔會刻意去強求。。

LAIKAHEI 发表于 2011-4-12 07:48:10 | 显示全部楼层
我反而想你發疾风境界錄影的全集...或者音頻~~~

HENG20XIN 发表于 2011-4-12 07:56:08 | 显示全部楼层
妖~~我仲以為你識得合成嘅了~~會親自搞曬全集添~~最希望系第08集了~~/ ?+ {, H+ o# _" l1 ^

9 u5 Z  ~+ ?* m$ f& n點知你整成家庭DVD光盤而已 ...
2 S" \6 d6 B8 d$ N  p& y( u, Dmcnynbajay 发表于 2011-4-12 05:23

+ p1 N" p; d' x9 X
  y4 O- L# O2 d# C- i- i$ _) }! ~
6 X( ?3 h7 f$ k6 g9 v3 e* p    我指的是TVB粤语,不是指画面。。。合成对我来讲只是小事,如果没主声音你片源在好也没用!!!

HENG20XIN 发表于 2011-4-12 08:06:54 | 显示全部楼层
我反而想你發疾风境界錄影的全集...或者音頻~~~
1 m1 y5 L8 @/ n9 X! i( \4 NLAIKAHEI 发表于 2011-4-12 07:48

* v0 a4 J; {; N# G: v4 F
+ o, X/ G' z/ d
8 v. f2 \" y2 ]/ M4 B    你知吗!不是我不想发,而是你想用什么同等价值的东西和我交换!!我也有我想要的,但是那位兄弟也不肯发出来!!

LAIKAHEI 发表于 2011-4-12 08:19:40 | 显示全部楼层
回复 8# HENG20XIN   M/ m' B$ M1 f, C

! u( O2 B1 D1 y6 T* E& w( HHENG20XIN兄你想要D咩~~不妨講出黎~~~呢度可能有人幫到你~~

ConvoyChan 发表于 2011-4-12 08:22:57 | 显示全部楼层
好彩我冇系tvb度睇 冇甘痕 收片源算数

inber 发表于 2011-4-12 08:36:44 | 显示全部楼层
同地板一樣- Z+ W0 P# C7 a7 `) ~9 c
想要"疾风境界錄影的全集"多D

guyoushi 发表于 2011-4-12 09:02:14 | 显示全部楼层
有些想要睇啊...

123下一页