[新闻资讯] 因GTA4存档被误删 美国军人玩家踩爆儿童内脏

timaousi 发布于2011-2-22 21:30 2413 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
guyoushi 发表于 2011-2-23 08:31:43 | 显示全部楼层
那个细路仔好可怜啊...

エツクス 发表于 2011-2-23 08:36:57 | 显示全部楼层
打机都可以上心成咁,睇来心理变态真係唔使讲喇

eegbook 发表于 2011-2-23 09:45:21 | 显示全部楼层
北京这几天发生暴动了 大家知道吗
8 `% b7 g% o9 Z7 nET0-0 发表于 2011-2-23 04:39

$ q2 z3 J8 C7 Z0 ~/ \
& G; \- E  {5 b) s, \0 k8 S% P4 l* _
    我无留意新闻噃。0 s3 ~) Q9 L8 L8 K( L' F, G
0 C: a0 B! E' f6 _7 B+ g' X
系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?

kidhitomi 发表于 2011-2-23 09:46:41 | 显示全部楼层
游戏麻麻地8 f; D, a1 S3 ~# i
玩多几次就唔想玩了! y5 G9 K: E8 [: e8 P' A$ g' |4 r
真唔明白点会令人疯狂咁玩?
! b3 \/ z& R# B9 j7 Y最惨就个细路。

eegbook 发表于 2011-2-23 09:49:27 | 显示全部楼层
( N4 |" [4 @4 F' V7 B! {
打机都可以上心成咁,睇来心理变态真係唔使讲喇9 z$ S* F* A3 X# W1 l7 @
エツクス 发表于 2011-2-23 08:36

4 L3 k( `" L8 ]% {" T" u
, h: D2 ?; J9 M) B9 o+ i- h( _
3 c& M2 k5 u" E    讲真,我又唔信打机会打成咁残忍兼变态。记住条死铲系美国军佬黎,佢地系战场上玩实弹已经麻木哂,系监狱度逼监犯玩SM系常事。到佢地番到屋企,自不然就玩惯咗手,见到仔路仔就开打架啦,只不过条友系钟意打机,佢个律师咪乜都将D罪名压哂落去D游戏度咯。条友仔想脱罪啦嘛,美国政府想将个波波抛比D无辜嘅游戏商听嘛。: m6 @' g# R$ c& t( N3 ~1 u+ p

& T- Y8 b& \! c2 _% q) g噢~~~呢个美好的世界。

chrisrex 发表于 2011-2-23 11:19:19 | 显示全部楼层
同哥哥讲声嘛,gta4我大把货

chrisrex 发表于 2011-2-23 11:40:10 | 显示全部楼层
我无留意新闻噃。
) l; g  K; ]+ `$ F
- Y( k- X8 S7 t6 ~5 X5 }/ v系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?
9 b  }4 @5 v0 y; w% Seegbook 发表于 2011/2/23 09:45 AM

/ r1 X. i0 e3 [+ ^7 A1 A0 c' {7 B4 d* _

0 s+ L* B  ?7 n4 s) @5 \; N    你知道得太多了 .........

Dark.W 发表于 2011-2-23 13:11:52 | 显示全部楼层
踩啊...太变态啦...仲要系自己个女...记录姐...使唔使啊= =

ET0-0 发表于 2011-2-23 15:38:54 | 显示全部楼层
我无留意新闻噃。
3 ?' d& Y7 x1 Z
; K9 T5 U( ?  I8 p8 W6 H2 n系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?1 \1 L" l0 h4 r# B: d0 }4 {
eegbook 发表于 2011-2-23 09:45
% M$ J9 Y/ t4 Y2 Z0 U- t- Z

' F4 K* b, E/ U# `: j5 G7 ~1 ^3 l& f( ?2 ?( Q5 {
    我只知道北京暴动 因为香港台报道佐几句 就无佐睇 被广电cut佐 希望无再系历史翻版就好哩

sishen16 发表于 2011-2-24 09:21:54 | 显示全部楼层
很黄很暴力~~~~~~~~~~~~~~~~~

eegbook 发表于 2011-2-24 09:59:46 | 显示全部楼层
很黄很暴力~~~~~~~~~~~~~~~~~) p+ S4 W# l8 Y1 L
sishen16 发表于 2011-2-24 09:21
( A3 N- c# J" f2 r4 I9 g

/ i/ C: B" E( @- U9 \! h
4 I5 d: K" @& c% f8 i2 R# j+ e    这句台词,无论用到那里,都是太经典了。

kyo1983 发表于 2011-2-24 13:40:55 | 显示全部楼层
真系变态,居然可以咁疯狂