[社区发布] 粤漫社2011年迁移本站通知

Kiver 发布于2011-2-21 14:46 10552 次浏览 88 位用户参与讨论     [复制分享主题]
精英阁 发表于 2011-2-22 00:21:44 | 显示全部楼层
希望全部附件保存好啦

help6288 发表于 2011-2-22 00:29:19 | 显示全部楼层
希望新站...新風貌

老威 发表于 2011-2-22 00:37:07 | 显示全部楼层
第一次睇到

vskenying 发表于 2011-2-22 00:42:53 | 显示全部楼层
祝順利搬傢!!!希望新傢資源更豐富,下載速度更快更穩定!

vskenying 发表于 2011-2-22 00:58:00 | 显示全部楼层
睇來都是時候大掃除下!甘社長辛苦啦6 m8 R) h( d8 u0 w0 Y; o' o

3 f5 z0 \9 \5 ]! ~/ K就數暫時無論壇還有Q群+ j0 f+ w  r# _. V! o' U2 J0 e
Ling1988 发表于 2011-2-21 16:06

. s0 s( A$ P' b* ~$ M6 A
+ B; b" J2 h7 U# n) F8 L8 K8 Z3 j. A7 o) c
    請問如何入本社Q群?什么群號?

netasa 发表于 2011-2-22 05:32:05 | 显示全部楼层
我谂K社应该早就开始左着手测试新空间了吧!!  搬家只係一个过程问题。 希望数据库顺利完整安全到位。
8 G5 q! y) @. ~5 t6 G' Z; x7 H8 R; I( _5 J7 L/ e9 W7 @5 s
唔知K社仲会唔会考虑升级埋个论坛版本呢。 感觉上宜家有唔少论坛已经跳升到X系嘅版本了。不过咁样好似又真係几大工程。
2 H* R8 P1 q% T3 |8 K  y( I: E# B: D$ p5 I$ @4 s% Y" n4 ^! [$ Q
我只担心三样嘢,一係"墙" 二係“XXXXX证”三係“速度”! 依期好似无测速大行动,还真有点担心。

Kiver 发表于 2011-2-22 08:31:18 | 显示全部楼层
我想问下,全部恢复之后,1年前嘅附件系未可以正常下翻咖?
& b1 S. X; ?! qkyo1983 发表于 2011-2-21 22:23

% k8 g3 p, ?' Y/ G( r
% J8 D  G+ J7 p2 ~: J7 R
( M8 G! e# k, a/ R4 U    全部恢复工作完成后* k0 ~8 x$ d& _, J$ y
1年前的附件可以正常下返~

Kiver 发表于 2011-2-22 08:36:03 | 显示全部楼层
我谂K社应该早就开始左着手测试新空间了吧!!  搬家只係一个过程问题。 希望数据库顺利完整安全到位。! c* T( R: o: O: [/ [2 s5 j% b
) V- G$ {" B; w7 R% O- M
...
4 L" m3 |7 z# t. p* W8 \netasa 发表于 2011-2-22 05:32
. T  a4 U6 v/ w4 O# i
' H6 r, m  f8 h
0 P1 H2 a# N9 t5 L8 W" @6 ^( P
    暂时来讲我还没有升级本论坛的版本的意向……, P! l1 _: \, ]3 R

( X, `) l3 d/ U/ E2 S    因为有些功能修改无从下手
1 A' j+ f( @! Z( i. z( S. h

Kiver 发表于 2011-2-22 08:37:58 | 显示全部楼层
我谂K社应该早就开始左着手测试新空间了吧!!  搬家只係一个过程问题。 希望数据库顺利完整安全到位。
' Q: i8 i. o% n; E1 V. t
0 H* `# U5 W% y7 z...1 f5 j* D( x7 T  Y# k
netasa 发表于 2011-2-22 05:32

$ t+ ?8 n7 V" M% q7 @1 d) \" T: N9 F. G
/ i1 N8 I3 H) X; g8 U8 _: B% P% }
    搬在香港,
0 a1 Q/ W4 }2 h! `XXX证就不用担心了. l# y( e+ N9 Y- G$ m
但第一和第三个就真系要XXXX了~

雪比 发表于 2011-2-22 09:34:15 | 显示全部楼层
预祝搬迁顺利!庆祝新居入伙!

andyw 发表于 2011-2-22 09:52:21 | 显示全部楼层
甘网址变唔变啊?

kyo1983 发表于 2011-2-22 11:27:52 | 显示全部楼层
回复 43# Kiver ' O+ t7 I! X; U- Y2 [* p; Q+ J6 f4 f
9 h6 A* w$ Y/ [9 N* P9 p: a

0 D9 W& @1 @  n; K    哦,好的,谢谢K社解答