[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14358 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2011-2-13 18:12:35 | 显示全部楼层
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的
  U, y' I# f9 G6 |$ ~$ F, I$ P) Z見反正上 ...
# R  t) z; J+ X& Y+ L漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16
# i0 a/ s- p2 [( M, n+ e1 }3 M

& `* g( o3 x1 K! P8 S  e/ P0 k7 O  F$ A# O0 q2 Y2 R6 S2 ^
    畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切喇!!點會笑呢......我地大陸黎邊條件唔好,無幾個人有條件錄........你D勞動成果一定有人欣賞的噶!!就算畫面唔好~有音頻都唔錯~~

alexhus 发表于 2011-2-13 18:14:39 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊都系。。。

myth1320 发表于 2011-2-13 18:14:46 | 显示全部楼层
點解會有番禺既字樣=.=

基拉杰特 发表于 2011-2-13 18:19:54 | 显示全部楼层
漫步自己录的,真是辛苦了

Batcat 发表于 2011-2-13 19:09:59 | 显示全部楼层
哇漫步有原創錄制啦!!!

lovepx 发表于 2011-2-13 19:57:56 | 显示全部楼层
應該其他錄影組成員有錄掛,遲下或者會放出都未定
6 ^) ]; `4 K- P9 A5 e6 d4 }/ R漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:10
# }( [7 v1 D* K/ w

- @. H4 g$ h9 u1 J3 {' h' m. x9 X
. p# d; {/ \0 E6 _% c0 ~   HDC有人放了 ..8g几~

lovepx 发表于 2011-2-13 19:59:02 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...6 S$ Q6 d' @, b% O0 E# T
alexhus 发表于 2011-2-13 18:14
6 U+ C! j4 U1 [6 g
# r5 D1 ?1 N- \$ k" C$ I

; {: m4 v. S. {6 r+ _0 [    几时结婚啊?奉子成婚啊?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:14:27 | 显示全部楼层
畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切 ...
" Y1 E2 C- L, npanzcheng 发表于 2011-2-13 18:12

Z( x7 i8 x4 ^3 k9 b0 I" b% h8 P9 I2 r& d

; f, ^  x: \, y0 M8 U呢套野起碼都成20幾年囖,你話算不算老物?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:18:10 | 显示全部楼层
% _5 m( Z3 B$ w( x2 i4 k% ?% @
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...
% ~5 |$ T+ R0 _$ E4 falexhus 发表于 2011-2-13 18:14

4 u( k. v" b5 q* g' h0 L
+ G# {1 n( r3 K& m5 @  e  R9 k9 z+ M2 j6 Y0 S
嗯...國語版土豆有全集,不過粵語版就搵扁各大視頻網站都沒...可能就得我呢個版本了

hikaruyin 发表于 2011-2-13 21:58:46 | 显示全部楼层
我都入黎支持下,不過我對呢套都冇興趣,所以都冇打算錄

无双MR 发表于 2011-2-13 22:19:50 | 显示全部楼层
太给力的动画片,不过小时候看的是国语版的.

mcnynbajay 发表于 2011-2-13 22:56:35 | 显示全部楼层

0 G! |7 t0 j6 \9 F漫步真的鼓好大的勇氣發出來的~~因為都欠缺了前一半集數了~~
5 J  F0 \) f( i0 D9 `. K2 h9 V+ }8 G" S, P1 Q
我都想吐槽下,做乜錄哩集比上集差左嘅~~睇截圖,黑邊比上集多左喔~~好似位置偏移左0 g2 P- U' L  ]2 J5 }0 N

+ F7 F9 }& |6 I' o& \仲以為暗地幫我錄添,但你開到貼,就成為你的使命了~~無得抵賴了~~& K3 l5 L+ B  e) e2 V
+ v6 k* V6 x, R4 c' ~( k
睇左哩套野的OP,我先知道,原來張衛健果套乜劇了,忘記左名了. U$ @+ L0 l3 M4 J- g" j6 F
首歌系巴巴閉閉,巴巴閉閉,乜辯駁最流利~~