[新闻资讯] 南方网:河大车祸案26日开审 李刚之子被诉交通肇事罪

yjb338 发布于2011-1-24 14:01 1889 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
平常心 发表于 2011-1-24 17:34:34 | 显示全部楼层
平时横行惯咗,做完秀,出番嚟又再继续横行,

小比xD 发表于 2011-1-24 17:46:25 | 显示全部楼层
= =這兒連新聞都有@_@

エツクス 发表于 2011-1-24 17:48:33 | 显示全部楼层
我觉得个条友出来之后可能反而变本加厉,因为监狱入边唔系好野来

wjr5200 发表于 2011-1-24 18:00:18 | 显示全部楼层
中国法律的存在形式都是.txt格式,不是.exe格式...* Q  N5 _: j9 A8 `" x

, m/ y# H* n$ w0 {! H# b( P) O忽然觉得哩句话真喺犀利..8 I8 e2 z. {+ ^! x+ _; R+ w8 J: w5 _
by.iceb 发表于 2011-1-24 16:24

W/ x. J* f1 O! }0 a" w' o, J
( S- ~" G& V" g; C7 F& J( L) Z& r& V. p
    系咩格式要看对象,我相信对于我来说是exe格式

by.iceb 发表于 2011-1-24 18:47:47 | 显示全部楼层
系咩格式要看对象,我相信对于我来说是exe格式9 s( _( E- W1 f; m9 I
wjr5200 发表于 2011-1-24 18:00
& c1 M- ~! I1 [- O" }
+ H9 @+ S* d& Z7 [# b9 W
5 j/ e; t. F4 E, w# Y. q
    唔止你,对我都喺一样

lych 发表于 2011-1-24 22:13:23 | 显示全部楼层
有浅嘅就早D放,无浅嘅坐好耐

ET0-0 发表于 2011-1-26 09:54:34 | 显示全部楼层
如果我有李刚这老爸就幸福了 李刚有他这样的儿子也是个“幸福”开车撞人不用死 以后通街都是死人了 因为中国当官的儿子多的是呐

eegbook 发表于 2011-1-26 10:28:30 | 显示全部楼层
天下间死得最唔抵嘅系乜?咪系系比李刚个仔撞瓜咯。

eegbook 发表于 2011-1-26 10:29:08 | 显示全部楼层
几年后又是一条好汉
1 E/ m# j6 K: Y8 n9 R6 i  f0 S最爱粤语 发表于 2011-1-24 17:21

q2 b0 G0 P4 E! R7 T
9 d8 q* z4 R5 k9 u2 A  S% g
: V1 w* r4 d5 D# l$ L    佢死铲现在已经系条“好汉”啦。我指李刚果个无雀嘅仔。

ET0-0 发表于 2011-1-26 11:29:37 | 显示全部楼层
佢死铲现在已经系条“好汉”啦。我指李刚果个无雀嘅仔。
, U- v, ?" I# P5 `5 X  _- V$ peegbook 发表于 2011-1-26 10:29
( y: P; v. U' o

3 a8 p+ T1 ]- `& N: v' \9 d2 ^) t( b$ y! i+ H$ r9 ~, T
    依D悲剧唔洗几内就会继续有 睇住啦 如果判决轻 以后有钱有权的人照样醉驾撞人 好惊吖~ 行出街都要小心D先得以后

eegbook 发表于 2011-1-26 11:37:39 | 显示全部楼层
依D悲剧唔洗几内就会继续有 睇住啦 如果判决轻 以后有钱有权的人照样醉驾撞人  好惊吖~ 行 ..., ?5 H- L+ k3 E, f- D
ET0-0 发表于 2011-1-26 11:29
: ^# |) {; q& R$ r: [: ~

1 Q6 _: |- F  P; o6 Q7 v& X9 Y2 p3 a1 [
    我想话你对,但你又错唔哂,不过有D我仲惊过你。就系。。。。醉驾撞死人轻判,咁就得嘞,ME有钱有权,睇边个唔顺超就玩买凶“醉驾”杀人,反正就系用架车黎杀人就唔系有意,点撞法都得。
# O$ h9 j4 U( c1 `8 ]   到时唔小心得罪咗D富N袋,条命仔真系冻过水咯。睇黎我以后都要“闭口做人”至稳阵。

ET0-0 发表于 2011-1-26 13:26:27 | 显示全部楼层
我想话你对,但你又错唔哂,不过有D我仲惊过你。就系。。。。醉驾撞死人轻判,咁就得嘞,ME有钱有 ...
- J/ u) i! {0 M. s6 oeegbook 发表于 2011-1-26 11:37
5 Q3 C+ x, I2 ]  B+ G* M& b& r$ E
系喔 买凶 系个好办法 仲好过自己做