[社区发布] 粤漫社积分等级改进计划 & 请及时将银行资金调回论坛账户通知

Kiver 发布于2010-12-9 00:04 13181 次浏览 150 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-12-9 17:08:33 | 显示全部楼层
呢D野我都唔想架~睇下到時計埋D經驗魅力之類嘅會唔會平翻宜家D積分啦~7 u( e6 D- o5 r* o% }
timaousi 发表于 2010-12-9 17:05

; L+ z& @; Q) L; R9 t9 Y- y: G0 R" L" J/ ~8 i* T$ c% ?% E; j/ d' }
- m9 e1 d1 c/ q3 l. w! w. X
    转换后有11936星梦
( P/ J' d- r5 q! U4 H: q$ r1 o" l折算后重计积分是5281

z135z135 发表于 2010-12-9 17:12:45 | 显示全部楼层
甘我作为新手都唔知点算咯,毕竟原创噶野我都未学识,到时都唔知道可以点生存咯

timaousi 发表于 2010-12-9 17:13:36 | 显示全部楼层
转换后有11936星梦% {2 y0 y  ]) o$ P6 v6 ?3 r
折算后重计积分是52817 a8 V3 R, ]+ N* }, h4 G
Kiver 发表于 2010-12-9 17:08
8 }) ^& _7 B2 D' S2 u
+ ?2 \, g! g0 n( y* G+ o
7 a% w0 |3 o% N" |: I
    好野~唔洗降級~~果然系一個好變革~

艾米尔 发表于 2010-12-9 18:33:17 | 显示全部楼层

: h! Q0 h% H6 x0 ~- W5 v* M; ~( _以后粤漫社的等级(权限)将直接与“贴数[占40%]+(星梦+点券)[占30%]+在线时间[占10%]+阅读帖子数[占10%]+精华[占10%]”组成,消费星梦等将更加直接影响等级变化。
) ]" |0 e  W8 @- W  H我都唔係水霸........贴数[占40%]╮(╯▽╰)╭叫我点算好...应该在线通精华嘅比例加多少少...

aifunjay 发表于 2010-12-9 18:35:34 | 显示全部楼层
改佐對我影響唔大。不過我都系俾D建議。就系下載要星夢。應該改為1星夢下載。同時D貼最高權限設置企40.希望採納

Kiver 发表于 2010-12-9 18:44:20 | 显示全部楼层
以后粤漫社的等级(权限)将直接与“贴数[占40%]+(星梦+点券)[占30%]+在线时间[占10%]+阅读帖子数 ...$ [4 Z3 [8 o# t7 I$ Z2 g, W
艾米尔 发表于 2010-12-9 18:33

6 x/ x/ Q6 G6 m3 G; P
5 j- k5 a; L% T
. C& @$ h& _* s  k    现在的帖数比例都好重的啵

平常心 发表于 2010-12-9 18:46:44 | 显示全部楼层
银行密码吾记得,早就贡献咗,没得报失,

Batcat 发表于 2010-12-9 19:12:45 | 显示全部楼层

3 l( g; v) u1 N- t8 M$ X% b其實我都支持L版的講法!!
. n# J0 J* k3 S2 d: _4 [6 k仲有今次的變動對我都沒乜太大的影響,你所講既個幾項要清0的要素,我現時積分都唔順高!!
1 k4 Z9 {6 q  }6 h% M! y# V日後繼續留意下先!!
* _* w3 D2 ~4 d
9 _; G# I5 a# S* x2 m8 I
! Y  [6 v& [/ p
# G) q0 {) N) y& Y2 I: ]/ v: i    现积分:1506' p2 H" Z& K- f  h) n7 f
    新积分:1456* x1 D1 \& G' a/ w
    相差:小了50

Kiver 发表于 2010-12-9 19:29:00 | 显示全部楼层
银行密码吾记得,早就贡献咗,没得报失,  B9 w; a( D9 [2 W* F* W: q0 k
平常心 发表于 2010-12-9 18:46

+ s8 u- |5 ^( ~  O1 f: |# c7 P+ K# y
/ Y3 \$ Y% E$ `/ }
    我只可以设回原密码
% ]7 ^0 W6 B; {: c  B% T但不能修改密码

Ace0210 发表于 2010-12-9 21:09:41 | 显示全部楼层
降了分( a) O# Z" h( t6 q
好在权限无变~~~
' T8 d( o- [* p& C1 C# NKiver 发表于 2010-12-9 10:21

' B- s" e8 E# {& n
' U7 F7 u& T" a: d! w9 ?9 S3 }4 O
好似降左級?3 T) f$ f& m) u/ O9 F5 t2 K
权限无变咩?

天才不二 发表于 2010-12-9 23:06:32 | 显示全部楼层
咁我裸翻D存款先

4ycao 发表于 2010-12-9 23:18:27 | 显示全部楼层
好采姐!不影响我...我正在努力存紧积分,与经验、威望之类的都不影响,我只要积分不变就得啦!因为存得好辛苦,我想要的东西差吾多到手啦!我吾想半途而废....