[粤语电视] [西游记(国粤双语)](全25集)1986.DVDRip.x264.AC3-CMCT

kingman 发布于2010-11-3 23:32 12325 次浏览 101 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-11-4 01:53:47 | 显示全部楼层
樓主轉帖還是自己傳的' S' S6 u0 R& B  t4 f
漫步雲端 发表于 2010-11-4 00:41
( _- m0 ]: ~7 c( L9 S% L
5 C- o/ F4 C: U& @: a) u4 h

: s) X' c& r3 p" V* M% i5 {    自己转的

netasa 发表于 2010-11-4 02:11:54 | 显示全部楼层
700M好大下! 及及个格式如何先作决定。之前买左碟睇过。粤语听唔出係边度配嘅。不过自细睇开国语嘅所以都无咩点留意粤语,听朋友讲话係ATV嘅配音。

kevinchan 发表于 2010-11-4 03:49:10 | 显示全部楼层
粤语真係冇乜印象,支持一下先

inber 发表于 2010-11-4 07:12:05 | 显示全部楼层
自己转的; a5 b+ t7 A6 i. }0 T  b; D; d
maplep 发表于 2010-11-4 01:53

$ ^3 P- p; `, D) ~; D9 h* T/ A
) J, B. N- P. b
4 Z0 D: n) F6 X/ M你回得咁怪的
% C% q, J; V: {+ T自己的=自己帖的?
$ F; a0 Z: ~/ N( p4 c# A+ Z# ]還是
) w& Y8 A9 \2 A9 P4 e" F轉=傳?

zsl198602 发表于 2010-11-4 10:10:35 | 显示全部楼层
又系经典野啵,记得读小学过阵好中意睇既

漫步雲端 发表于 2010-11-4 11:08:09 | 显示全部楼层
你回得咁怪的( ?2 M0 Z+ {* k+ N- E& b+ t9 k
自己轉的=自己轉帖的?( h3 f! `3 x! ?5 g- n
還是
7 }, q0 D7 R# g! T: ^* R轉=傳?, W# ~3 ~  e* P* E( _
iamaboyandog 发表于 2010-11-4 07:12
7 Z9 A7 @) n3 X1 Z% k. E2 A2 e, W

, j) R+ O- d7 ^. C3 C: b. e
+ M4 D* \( O3 |    $ j1 H# h% n! ]; ?! a$ d! x
沒錯,M街講到一舊云咁

Kiver 发表于 2010-11-4 12:20:40 | 显示全部楼层
楼主继续放啦~~

kingman 发表于 2010-11-4 12:30:05 | 显示全部楼层
樓主轉帖還是自己傳的
+ o. |6 U7 Q! m) r+ u9 c* w漫步雲端 发表于 2010-11-4 00:41

& W+ L8 u( I) S% n- Y+ u' _, E/ r. ~; `- r3 K/ Z5 ]: N; c# P
自己上传的呀,传的好慢

kyo1983 发表于 2010-11-4 12:31:17 | 显示全部楼层
系未最原始个个版本啊?如果系,我觉得都系国语会好D

kingman 发表于 2010-11-4 12:35:06 | 显示全部楼层
自己转的
- V4 z- \( A  h; F' ], {, ymaplep 发表于 2010-11-4 01:53

9 D, m' G, {1 S" K- c/ P- f9 t% X3 I7 [- p. q* o
9 I. {( W7 F7 a2 n
原创上传,OK

maplep 发表于 2010-11-4 12:46:01 | 显示全部楼层
原创上传,OK' R8 c1 e, E, ~' e7 e4 J( r, \
kingman 发表于 2010-11-4 12:35
+ w. f5 d8 z& M1 |

4 I! f, n7 A' ?5 w恩。。我是要说楼主自己上传的,一时打少- -

kingman 发表于 2010-11-4 12:56:57 | 显示全部楼层
系未最原始个个版本啊?如果系,我觉得都系国语会好D' [  n4 [) {5 V" W
kyo1983 发表于 2010-11-4 12:31
! K, [* Y/ r. W: j

- T6 P4 c7 M7 q6 ^# ^# a/ j6 q) _( O- S$ A
原始版本