[动漫讨论] ATV播番海贼王啦~~~~~

help6288 发布于2010-10-25 22:27 7017 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
happyh2h 发表于 2010-10-25 23:19:54 | 显示全部楼层
粤语版海贼王我都系一集都未睇过的说

panzcheng 发表于 2010-10-25 23:23:30 | 显示全部楼层
哇~~正窝!!唔知距会播几多集呢!! 悟空 有无稳到好噶片源啊!!

maplep 发表于 2010-10-25 23:24:35 | 显示全部楼层
刚好有人发DVDRIP片源。。可以合了。。- -我不会合的。。

lych 发表于 2010-10-25 23:31:59 | 显示全部楼层
到时自有分晓~~~~期待吧~~~~

help6288 发表于 2010-10-25 23:44:09 | 显示全部楼层
哇~~正窝!!唔知距会播几多集呢!! 悟空 有无稳到好噶片源啊!!
+ u$ Y, [! b7 J* n0 V7 e" _panzcheng 发表于 2010-10-25 23:23
% ^( W, _$ t: L7 y5 i
# w) w6 ^& D; y& h

- H7 q/ i* ?3 P8 J9 z, }    点为之好????$ A* r2 j/ t3 y* h/ S5 t
性价比高???
  l! b5 M! x2 \& c$ c3 X# g# ]- U大容量????
% E6 P' B5 }5 d8 a多细节???9 _8 Y3 N% E$ B3 {% y$ A

B  \2 n9 N9 I8 n) W5 g& O0 C海贼王基本上没有完美的RAW.....你看枫雪都成日改边压片规格3 C$ a- H- i1 d4 Z5 [0 |. b
网上流传好多都容量大小差异好大......4 v% m) Z5 D" b* J4 h

( M8 K! _8 ]' v1 i' r算了....还是starwish的就算了...佢地唯一既缺点就是做了柔化....细节少了一点

help6288 发表于 2010-10-25 23:46:55 | 显示全部楼层
哇~~正窝!!唔知距会播几多集呢!! 悟空 有无稳到好噶片源啊!!2 B# i; T: Q3 f& p+ i& P0 H
panzcheng 发表于 2010-10-25 23:23
* c. B( W% Z2 B

8 J% u! j) H; w3 ^! `
- b  T) |! S$ D. V$ k0 Q8 T    你楼下的M版有好片源

panzcheng 发表于 2010-10-25 23:52:16 | 显示全部楼层
2 ~! U  J6 D8 J# G0 E9 ]
你楼下的M版有好片源8 l) G* F6 j5 T0 o4 L2 P3 n6 Z
help6288 发表于 2010-10-25 23:46
. X) I1 x, C) y/ K, c& n

# F: ^* h) B6 X: _9 t$ r
$ K! l- F, A* _2 {    性价比会好D!!集数太多...M版话刚好有人发片源??唔见窝......悟空比个链接我啦...下正片源先!!做好准备啊

help6288 发表于 2010-10-25 23:57:04 | 显示全部楼层
性价比会好D!!集数太多...M版话刚刚有人发片源??唔见窝......悟空比个链接我啦...下正 ...
% u, G. F8 I$ p* h- Fpanzcheng 发表于 2010-10-25 23:52
! Z  }5 v$ a9 D6 C4 p" X

- U9 v& ]/ Z) }. `- s) {- p( f3 }4 p$ R+ G9 D7 }" S
    已PM....或搵BT都得

SA_127 发表于 2010-10-25 23:58:44 | 显示全部楼层
ATV播野真係好難講係重播定續播= =

panzcheng 发表于 2010-10-26 00:01:11 | 显示全部楼层
已PM....或搵BT都得7 |$ ]' f) z6 a+ A/ N! e' ]4 r  D
help6288 发表于 2010-10-25 23:57
; b6 x1 E' i# b3 c/ D# ]$ X
: \# O% U$ n# U/ H0 X( @
) w/ C4 v+ s' u' X$ L, |* m# T
    唔该晒!!去及及先~~

wjr5200 发表于 2010-10-26 07:05:16 | 显示全部楼层
重播都好,我想睇反以前果D

inber 发表于 2010-10-26 08:04:05 | 显示全部楼层
佢以前播到50幾集就爛尾,唔知今次係由第1集開始播起還是再由50幾集開始?
$ X# X- p* s* Q% u3 Q漫步雲端 发表于 2010-10-25 22:53
3 y! \5 Y6 O# n
$ j6 k. G0 m2 `, z+ [* l' n
% Z6 @/ c% K. s: h7 D
我連佢之前播到邊都唔知
" E7 P5 o  O2 k6 f# i, ~. K3 R更加唔知佢將會播邊