[新手问题] 這裡有沒得改名的?

漫步雲端 发布于2010-10-8 17:02 7019 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-10-8 22:36:21 | 显示全部楼层
冇点解 。。。。。。

kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49:21 | 显示全部楼层
賺咗一筆點會唔開心啊
; d  h; j; f+ ?1 Z# z5 O4 L* Z  B# n8 R; F! H
講笑啫 這是手續費應該的2 {# C( L! H) t  Z# B
漫步雲端 发表于 2010-10-8 22:07

7 h" H7 @' G% L" C
% D) z" M4 _' D9 s5 d. k# B& m% ?$ m4 v: K7 m4 {8 \- H
    睇嚟漫步改咗名心情大好啵

Kiver 发表于 2010-10-8 23:55:03 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵, Q8 |, G% T5 a( J- ~
kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49
- z; }& I% [5 U. N# ~3 Q

& T. i5 y: _5 u9 c) X' ^$ o' _" C2 B9 _: W
    叫漫步派利是~~~

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02:56 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵
7 a. g" Z" r% O0 N1 @% X. i/ }kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49
0 d9 i) m+ x: w% \+ Z5 L4 y& _
& w5 f9 x" Z2 ], C! S
/ a* S$ |% k8 C

0 r" ^% u; n3 R你又知我心情好?

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:04:54 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~2 k% f0 t  E7 W) G9 K( a2 E  d
Kiver 发表于 2010-10-8 23:55
, l& j1 P1 n9 Q- C

& G& H& Q0 z3 L) L
0 m1 H: E- ~) |& l% a" \6 `      [2 {" I/ ]7 d3 f
應該你派比我就差不多,再講就算我想派都派唔到

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:28:23 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~
7 |' T% h' t0 U  D, d" Y* hKiver 发表于 2010-10-8 23:55

6 L* H# Z& i. ~5 v. e( b( O# Q- a- _# f5 g+ D( C$ o: ^$ p: K

$ {& I7 f0 p/ R/ g9 Z    你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:30:07 | 显示全部楼层
你又知我心情好?* X0 Z- R7 s, _: z7 Z3 O% O  h2 C) n
漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02
" H) D4 e2 [- d+ D7 v* p
/ }5 G9 j4 g8 {) ^3 C5 N

" }6 q0 J! S% Z1 y8 x    估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19:44 | 显示全部楼层
你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋& d( y/ T6 }9 T
kevinchan 发表于 2010-10-9 00:28
% [5 h# g0 w6 m0 W5 ~& E- g2 Q
% X8 I1 d! K" L2 e9 a0 p

& \" @9 p; k/ m1 k1 O    . j/ Y5 L, S+ x! U
我幾時有無視過你哋?冤枉啊

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:24:09 | 显示全部楼层
估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄
' N* H# E# J5 [  t; _; S  n# gkevinchan 发表于 2010-10-9 00:30

F8 L. A' ?$ H8 v7 x9 x4 I) ?9 D8 f2 \& h
你就估錯曬啦
  M. ?  G9 T% Y+ O8 ~" D% \% M1 w$ f# |7 `) V
昨天黑仔到爆所以心情又點會好

help6288 发表于 2010-10-9 01:33:30 | 显示全部楼层
其實係咁嘅...
" g0 @+ m8 D5 Z! o
+ h9 G) o: H5 r& Z6 q! Q4 S7 E因為以前註冊帳號的時候一時手快快打錯咗字= =!我見on9個邊都可以改的 就係唔知粵漫社有 ...  M7 U- X# v. `
漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:02

) Q" V# Q$ o1 t! P4 m* C2 \" q) Z8 x; d( K4 o

/ j) O& t& H  g, W$ B4 G    早知早你少少改个MJ名叫"漫步雲端".....等你无得改

kevinchan 发表于 2010-10-9 02:03:09 | 显示全部楼层
我幾時有無視過你哋?冤枉啊! J2 w# T# I8 w2 L* |# {& L5 ~
漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19
$ A3 v& _% B/ m* ?

! K2 ?* i5 X3 j! Z, D
- _" W9 T2 d4 J8 g: v    经常啦,不过我唔记得咗具体...算,今次放过你

cuterinoa 发表于 2010-10-9 02:03:27 | 显示全部楼层
不如改 【雨中漫步】 仲好 = ="