[动漫资讯] 「旋风管家」改编台湾青春偶像剧,韩星也来助阵

timaousi 发布于2010-9-1 18:13 5137 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-9-1 22:46:40 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-9-2 07:37 编辑 & m( [3 J3 G* L3 O+ ]' |5 x, k0 j
我霖都唔會有邊個去睇其他人嘅回覆!
* u$ o" e' \. j- D. gtimaousi 发表于 2010-9-1 22:43
8 M6 K) d; m7 x" b4 v4 O( c
$ @8 z9 {6 X' L7 e# ~
: J+ H- H# [: F. v, \
( u: w6 R4 u& U
都無咩人好似我咁無聊

timaousi 发表于 2010-9-1 22:55:12 | 显示全部楼层

* J/ y; b6 n2 f' V7 |都無咩人好似我咁無聊
- {3 x/ Z& m3 t6 t$ R9 jiamaboyandog 发表于 2010-9-1 22:46

$ @$ W/ [) d  W0 E
  c$ S. U+ ?; L# _  B" F; u. e, y  d* l! Y2 [' \. E
    嘩!你甘有心機睇曬人地D回覆!真系好耐性!

inber 发表于 2010-9-1 22:57:12 | 显示全部楼层
嘩!你甘有心機睇曬人地D回覆!真系好耐性!
& S* O- }" E$ Y' N3 Etimaousi 发表于 2010-9-1 22:55

, \2 `* Z& d0 l9 f2 ]  G/ ~: [
/ m, f8 e; o+ P5 B  X
. V. y  g6 I- _4 d是但按幾張黎睇
1 R) _! Y' V; v: E/ a跟住睇下插唔插到嘴

timaousi 发表于 2010-9-1 23:03:11 | 显示全部楼层
是但按幾張黎睇
" D4 t# Y; g6 m2 o& p! h5 S5 h跟住睇下插唔插到嘴
) k0 ]6 Q* O/ j5 j4 @) Aiamaboyandog 发表于 2010-9-1 22:57
+ H. A: i) q+ P* L2 I
$ E: B: G& ?8 d2 ]0 F, L( |% @
- S2 }$ T/ v0 z* b* U5 x' k
    我以前好似都有試過!

inber 发表于 2010-9-1 23:04:40 | 显示全部楼层
我以前好似都有試過!. b, _0 Z' r: t/ s' r; A6 A! ]
timaousi 发表于 2010-9-1 23:03

8 S+ Q) S/ ]2 ?( ~
  e- N+ F; R* h% F3 U$ j4 K. L) k
你而家分數太高............根本唔洗咁做

timaousi 发表于 2010-9-1 23:10:15 | 显示全部楼层
你而家分數太高............根本唔洗咁做
- k# F( [$ m/ D& G* `iamaboyandog 发表于 2010-9-1 23:04
8 r8 N) u6 @' H: b6 u- Y8 O

. J# P1 o3 Y0 x+ O! k% D- v
( C0 D1 c9 H2 b4 F( p6 Z+ Q    你家陣應該都夠分數同等級啦!絕大部份也都可以下啦!星夢都上4位數啦!

inber 发表于 2010-9-1 23:12:18 | 显示全部楼层
你家陣應該都夠分數同等級啦!絕大部份也都可以下啦!星夢都上4位數啦!
( a) e0 y- I$ rtimaousi 发表于 2010-9-1 23:10

! l$ {# r+ a; V7 E: f* i/ h8 m) Q3 w; u: y

" u$ }/ M* q- S# k  ?但我的帖子約是你的十分一1 i8 O& f5 L6 f+ e- T& S% W
(少你好多)

victorsengmo 发表于 2010-9-1 23:15:26 | 显示全部楼层
真人版.............算吧啦

timaousi 发表于 2010-9-1 23:57:18 | 显示全部楼层
但我的帖子約是你的十分一
1 Q& D# s( v1 }(少你好多)
# D5 Z8 J, T$ p& H( E9 Z/ [$ Giamaboyandog 发表于 2010-9-1 23:12
0 \5 k$ p# }7 Y- u5 k: l7 `5 G
6 K( H+ `, j% g- {
- D: O7 x5 C+ Q' n/ I9 F2 R
    你要甘多貼數都沒乜嘢用!

chen2010 发表于 2010-9-2 06:04:17 | 显示全部楼层
之前日本仔拍个真人版,10集的!

Ling1988 发表于 2010-9-2 06:09:36 | 显示全部楼层
最憎就是真人版了!無愛

inber 发表于 2010-9-2 07:08:15 | 显示全部楼层
你要甘多貼數都沒乜嘢用!
' C; O! Q1 Z* D* Utimaousi 发表于 2010-9-1 23:57
4 m0 Z: M# W/ E) x+ B" r/ a  O, m
! j( N/ D% L* t; F; i# x
$ G4 `; Z3 l) y' y
你要咁多星夢都沒咩嘢用(比曬我 )