[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15395 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-20 21:58:34 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
) K  D6 ]! o% [* t. K5 N
; M' R7 l; J* N! S9 w% e
9 T$ m) }) F, \  A" P   其实我有考虑过!!不过就唔知会唔会同保板学长发个个一样!!5 c8 b( u7 @. ]& h) c3 p, X
再讲个边都系香港 ...0 S: |  [! D0 Z' A+ V! J/ ~
kruouo 发表于 2010-7-20 21:41

; \8 |1 Y7 o* a+ G
# M6 M! x7 v! R, ~6 `保板過個唔同...複雜好多

Batcat 发表于 2010-7-20 22:30:05 | 显示全部楼层
回复 73# 慢步云端
% ]% a" u* V- N, C1 `3 s0 Z) f& C
8 |; e2 ?$ Z" H4 ^2 Q. D9 q: S6 p/ F/ n- H- x
   甘我发过去试下!!系未发去“软件分享”区个度

漫步雲端 发表于 2010-7-20 22:35:43 | 显示全部楼层
回复 74# kruouo
1 a. L/ @' R5 V. l( J2 w7 G) U( g7 p7 l& L1 U! ]
+ {5 i, ~" @8 }# ~
嗯。。。。。。

Batcat 发表于 2010-7-20 23:12:12 | 显示全部楼层
回复 75# 慢步云端 % V3 S  S% F" z: y5 k/ a( [  D0 f
* y) F- `& s% D$ {* u
. k7 o' z/ p  ~7 w. H8 k
   搞掂!

ak0318 发表于 2010-7-21 10:22:18 | 显示全部楼层
哈哈,果然好用!

fejich 发表于 2010-7-21 12:33:12 | 显示全部楼层
仲有一款叫FreeRapid嘅軟件同距一樣都系複製地址就會自動檢查地址!不過就好難連接!成日都連接失 ...4 c: M3 t8 Z. d; w. k" ]  A" p; M% c+ A
timaousi 发表于 2010-7-19 18:39

4 M# ~; H$ P5 z: v, J- m% x: u; ~7 m8 |: z% d
( K* _5 g0 N8 v3 Q/ |

: C' i8 Q6 \: k% a) v: o6 b3 I   FreeRapid 這個很好用呀,沒有問題的
% U3 J0 i4 ~5 W% {- B5 g連接不上的話重啟下路由啦,MU限制大陸 IP 的

kailu 发表于 2010-7-21 12:40:51 | 显示全部楼层
頂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

小c 发表于 2010-7-21 12:45:51 | 显示全部楼层
回复 10# timaousi 7 ]% ?$ _& l# D% }# b
' J& t$ z/ c3 ?1 i

, ~7 ?0 F5 k  p8 i1 T    五系啊,我就系用frd啊拉,几好用啊!!

timaousi 发表于 2010-7-21 13:35:40 | 显示全部楼层
   FreeRapid 這個很好用呀,沒有問題的
% d3 c) A3 ]7 j連接不上的話重啟下路由啦,MU限制大陸 IP 的6 w% X2 b; u7 K# x  X/ m+ n
fejich 发表于 2010-7-21 12:33
; [7 F: F5 P. p

% R! S' s# ^9 b" z* b' y+ i
2 I& N! B. ]* W- m0 o: x' I    甘未好麻煩咯!我用MiPony唔洗理呢D也!

timaousi 发表于 2010-7-21 13:36:23 | 显示全部楼层
回复  timaousi 5 @+ ]; u8 y& W" ]. N3 p
) q% L/ U7 u: O2 L% }. m0 m& p

. i! K. h  ]* t: J% T: d    五系啊,我就系用frd啊拉,几好用啊!!
5 Z8 ?  u' @, q2 a小c 发表于 2010-7-21 12:45
  X# o7 X" e7 x- [

, R0 P: k4 V! G- v! o
7 k* D0 u# x* ~) ~- K: u    但系我覺得MiPony好用過frd!

小c 发表于 2010-7-21 13:46:47 | 显示全部楼层
回复 82# timaousi
0 F. P: @# I. }& p6 |" U1 K9 R1 |3 |# ]

& N9 D: j! z  D+ \ 真系,等我试下先,试完在同你讲!!

access 发表于 2010-7-21 16:42:21 | 显示全部楼层
系唛真系咁好啊