[其它更多] mu空间 下载速度 变得很慢 怎么回事?

access 发布于2010-6-1 17:35 6390 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
batuu 发表于 2010-6-7 01:37:41 | 显示全部楼层
我VISTA用吾到J DOWNLOAD 呀

eegbook 发表于 2010-6-7 07:05:04 | 显示全部楼层
日日全速230KB/S.....路过....
6 s5 h! v5 w1 Rkevinchan 发表于 2010-6-1 21:19
- f3 T: @( y0 k5 \/ S( E

9 U, M" c5 p) O6 [' e$ j3 R. d
9 Q0 o+ o/ f' K6 C    雀仔兄好利害。。。* F# `/ ^8 ]; s& ]
我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。: z3 w  `; [5 s
如果是MF,则会时时上200K。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:44:34 | 显示全部楼层
雀仔兄好利害。。。
: ~7 D2 C# j+ ]0 Z: E我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。$ R& w3 Z" N1 d1 x' t
如果是MF,则会时时 ...! {$ o! C  f8 ^% O6 c7 N6 t
eegbook 发表于 2010-6-7 07:05
如果我网络许可,几多M都可以达到

eegbook 发表于 2010-6-7 11:46:33 | 显示全部楼层
回复 39# kevinchan ) h/ X* b8 o$ m% U8 X8 C: y

; R8 b1 a4 D: t; _  n
% S- X* u! }  W5 f# O    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:55:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
4 h3 G" L1 |" j# Z$ b2 R  N7 A$ R; M- i& I

, w- g9 z0 |7 `% }& f) N% n    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。
2 z( z: }: i: [+ |5 E% Heegbook 发表于 2010-6-7 11:46
我唔係小区咖,我哋一般家庭边有可能有咁好网络

MUfans 发表于 2010-6-7 17:09:48 | 显示全部楼层
在此呼吁各位尽量唔好用迅雷载MU

kental 发表于 2010-6-7 18:24:12 | 显示全部楼层
回复 27# kevinchan
  Y2 L3 w2 x  }8 M
, R! z% C$ X2 H2 r) r8 X2 A: V! P3 e2 M$ W
    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscreen同埋firefox噶啦)

kevinchan 发表于 2010-6-7 20:01:30 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
- ~/ Z6 M4 p+ n
& z" \$ e- d8 p8 k" c# [0 u/ n8 M& [, M* M0 P
    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscre ...0 K6 b' o# N! s, V5 s3 F; y0 i
kental 发表于 2010-6-7 18:24
咁我都帮你唔到啦,我都奇怪点解我下载到

batuu 发表于 2010-6-7 21:17:15 | 显示全部楼层
回复 42# MUfans 1 j2 e$ K# v* F2 q
! A! X' u: ]( y" @

' Z7 J0 v  i# u+ a2 K此話何解呢???

miloruan 发表于 2010-6-8 15:17:01 | 显示全部楼层
路过瞄瞄!!!

kental 发表于 2010-6-8 19:30:02 | 显示全部楼层
回复 44# kevinchan 3 h0 l9 C: F& e* y

% j# R: Y+ H7 {# v+ Q! _7 O+ c4 T+ w
    甘唯有等个位大大翻来睇下有无办法啦!

a72976 发表于 2010-6-8 21:56:07 | 显示全部楼层
我也很慢...一般下午到晚上都慢的!