[综合综艺] 【转贴】【综艺 搞笑】荃加福禄寿 rm 高清 Ch01-11【粤语 BT 网盘】

chrisrex 发布于2010-3-28 21:56 9370 次浏览 112 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2010-5-26 09:54:30 | 显示全部楼层
楼主,有无时间嚟更新一下呢?(如果更新咗嘅话)* q3 K! i- @3 z& R. O6 x6 c
kevinchan 发表于 2010-5-26 08:00 AM

6 B8 e# T2 r6 u0 i7 s
% m/ k! h+ z# W7 @( V9 `! x
7 N( @& w- u& |5 o6 l- X9 q    你咁早起身?我都唔记得咗要更新添~不过有两个网盘系会自动更新咖,所以如果你可以将就下嘅话~~不过你好似要下载高清版噃~,咁我唯有勤力啲更新啦~

kevinchan 发表于 2010-5-26 11:56:43 | 显示全部楼层
你咁早起身?我都唔记得咗要更新添~不过有两个网盘系会自动更新咖,所以如果你可以将就下嘅话~~不过 ...
% k. t( c9 o. O9 qchrisrex 发表于 2010-5-26 09:54
我琴晚上公仔箱论坛睇过都无更新,唔通今日先更新噶?

chrisrex 发表于 2010-5-26 13:47:21 | 显示全部楼层
我琴晚上公仔箱论坛睇过都无更新,唔通今日先更新噶?
  x7 \0 P. L5 t6 d2 Okevinchan 发表于 2010-5-26 11:56 AM

8 k+ S2 V9 n; H
0 i; P) u* X+ S% k0 a, I+ }/ W1 O% O2 [2 H- a: ]6 x
    公仔箱论坛嗰度显示系4日前上传个啵,你睇边帖咖?

kevinchan 发表于 2010-5-26 13:49:07 | 显示全部楼层
公仔箱论坛嗰度显示系4日前上传个啵,你睇边帖咖?
3 ], E% T, ?9 k; o' p- ]4 g" }7 q' fchrisrex 发表于 2010-5-26 13:47
我无留意日期,我只係大概咁睇下有无更新,结果佢都无,搞到我以为上星期无播放先

kevinchan 发表于 2010-5-26 13:49:29 | 显示全部楼层
公仔箱论坛嗰度显示系4日前上传个啵,你睇边帖咖?& E) |) |0 d& s7 j' G, }' P
chrisrex 发表于 2010-5-26 13:47
我无留意日期,我只係大概咁睇下有无更新,结果佢都无,搞到我以为上星期无播放先

chrisrex 发表于 2010-5-26 14:18:59 | 显示全部楼层
+ u9 n' H, |4 A% g- pkevinchan 发表于 2010-5-26 01:49 PM

9 V* J0 |! t; @' R
- F1 ?. _* @/ w6 @0 i% E6 v9 b  X# m% g
    咁样~~你个网络又卡啦?

kevinchan 发表于 2010-5-26 16:49:17 | 显示全部楼层
咁样~~你个网络又卡啦?6 V( b# v! w, S% C9 Q
chrisrex 发表于 2010-5-26 14:18
我呢度一日都卡噶啦,我一日都係用代理上粤漫社嘅

chrisrex 发表于 2010-5-26 18:06:01 | 显示全部楼层
我呢度一日都卡噶啦,我一日都係用代理上粤漫社嘅: Q/ j$ o) U6 t' M% B& t) A. |
kevinchan 发表于 2010-5-26 04:49 PM
" P3 q# Z" d( O0 [6 L  F
: O- {% n, f& B% V& @5 e

6 n/ |# B, c/ O: @# H( ?! U    我真系戥你心碎~~

kevinchan 发表于 2010-5-26 20:08:46 | 显示全部楼层
我真系戥你心碎~~
6 r) g* F4 f0 u5 {9 Kchrisrex 发表于 2010-5-26 18:06
只係上粤漫社係咁,其他网站快如闪电

chrisrex 发表于 2010-5-27 09:47:18 | 显示全部楼层
只係上粤漫社係咁,其他网站快如闪电9 `' B( Y. r* b
kevinchan 发表于 2010-5-26 08:08 PM

. b$ O$ c) h* F- W, \! x- q! W$ V9 e( v- Y" l' }8 k: [( k3 z
3 ~! g$ e) o3 H  `( Z. n
    我同你相反.........有啲戥自己心碎............

kevinchan 发表于 2010-5-27 13:15:53 | 显示全部楼层
我同你相反.........有啲戥自己心碎............& h3 `( G* m  Y8 b8 c
chrisrex 发表于 2010-5-27 09:47
其实有啲网站快,有啲慢係好正常,我哋都无办法改变

leotam09 发表于 2010-5-30 18:56:33 | 显示全部楼层
谢谢楼主!