粤漫社资源版块新分布计划

Kiver 发布于2010-3-9 13:50 16603 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-3-14 22:47:39 | 显示全部楼层
为咗更好咁管理同埋方便大家搵资源囖!你唔觉得依家分享物流所好乱嘅咩?8 c& ^4 I2 e# \8 J  l
kevinchan 发表于 2010-3-14 15:52
" z1 ~* M  Y0 @- g9 P6 b9 C% U
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更添乱~

kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58:43 | 显示全部楼层
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更 ...8 C* a& C& H4 N0 C: A# r
aaron81 发表于 2010-3-14 22:47
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!

Kiver 发表于 2010-3-15 11:11:07 | 显示全部楼层
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!
( C! x4 V5 }4 S9 H  B4 _kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58
) V0 R: v: t6 K6 F- `8 N: Q

# ]( @1 l; c0 G- G+ u( f
1 B( p+ Q  Z: X! C    发错资源到版区就不应该咬吧~~, t* h6 ?- t  \6 E; f
; s9 f- }4 p* G
   用心转移一下吧5 K! K  @& }2 ?  J& d  W5 ~: G
) u6 w% X  K. b: z/ a+ a! F+ w: e3 I
    整天咬不是办法

kevinchan 发表于 2010-3-15 11:14:38 | 显示全部楼层
发错资源到版区就不应该咬吧~~* x* {) J% G* x/ Y
$ b0 d; ]' v7 M; `$ Q8 S9 g
   用心转移一下吧, M4 j2 {$ [; o# F$ G' y  O
& |2 K5 X# B- X# Y1 i. q. U( ~3 X
    整天咬不是办法
) N2 d9 E4 @) W) ~Kiver 发表于 2010-3-15 11:11
睇情况啦,发资源一般都唔咬嘅!其他捣乱的绝对要咬,小惩大诫嘛

kwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30:25 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。

Kiver 发表于 2010-3-15 14:33:24 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。, x: k; L7 W1 p5 `1 X) q
kwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30

; K) ]5 c+ E" e& U3 k, b8 D! [: s) o5 s
5 b; V# C+ J- F8 ]# A/ P2 r) G
    系好似离晒题啊~~~~

kdash2o 发表于 2010-3-26 13:00:24 | 显示全部楼层
唔同类型既动画分开放啦

microlab 发表于 2010-3-28 20:25:43 | 显示全部楼层
最好能清晰些,让人明白分类。

klozepyj 发表于 2010-4-12 23:07:16 | 显示全部楼层
嗯,都可以,起码空间无甘易过期

haerde 发表于 2010-5-2 12:27:53 | 显示全部楼层
嗯  这样好点``支持``

ray1208 发表于 2010-5-8 20:47:01 | 显示全部楼层
How about 特摄 & Ultraman 区?

xjwzyh 发表于 2010-8-26 12:10:14 | 显示全部楼层
感样唔错