粤漫社 下载星梦消费下限调整公告

Kiver 发布于2009-4-8 21:41 17586 次浏览 91 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-4-9 12:15:19 | 显示全部楼层
论坛任务喺边噶?
+ `  a4 i& k+ e4 _, mking1 发表于 2009-4-9 12:06

. {- E& b' x) X/ _' |页面顶头,短消息隔离~~

Kiver 发表于 2009-4-9 12:17:49 | 显示全部楼层
论坛任务果度果个36小时任务好难完成呢~而且又要隔咁耐先可以再做~挑战性太大咯,呵呵~~
% q. V& l% d& H! t- e$ aaubert-22 发表于 2009-4-9 12:14

9 M+ L& N: G. E- i  N
' S* T; k$ C' F7 Y4 d* T. d& H5 L100星梦是额外奖励啵. k( [( H! f  ?6 k7 w

( L) g' O& [( w5 @: S, I4 J当然要挑战性大点啦~~~

Kiver 发表于 2009-4-9 12:19:37 | 显示全部楼层
论坛任务果度果个36小时任务好难完成呢~而且又要隔咁耐先可以再做~挑战性太大咯,呵呵~~4 c# t' O, K6 {. _; L5 ?/ V" s
aubert-22 发表于 2009-4-9 12:14
5 f1 a0 I) O3 Y, ~2 e. U

" |- f5 [% [, {/ e甘改隔5次可以申请一次啦~~~: n* t, R* |6 `2 B4 ]: M5 |8 H! X  `5 m

5 S+ P+ P$ s! u" M呵呵# A+ X) L7 h% O6 i- T+ G2 s5 }

. A3 \+ X2 P7 m( s一个月下来也可以尝试做5次`~~

alexhus 发表于 2009-4-9 12:39:34 | 显示全部楼层
都好嘅,我一次打工都16星梦啦。。。

aubert22 发表于 2009-4-9 12:41:09 | 显示全部楼层
100星梦是额外奖励啵
0 y$ s' M4 P& `" _; \; s4 ^* a7 S" l9 @# k0 L* z" L: u9 [9 f* {
当然要挑战性大点啦~~~
, w0 {9 V; ]8 o1 r( N& B8 aKiver 发表于 2009-4-9 12:17

1 n! e& g. k, ^' B3 x" V! |$ }呢点我知道~既然系难得到,所以相隔时间就唔好咁长好啊~

aubert22 发表于 2009-4-9 12:42:05 | 显示全部楼层
甘改隔5次可以申请一次啦~~~/ w2 G& T2 N5 h9 N) M
0 J+ l1 @+ s; C. j9 n8 L( I/ J  `
呵呵
: ~! D8 {4 l/ L# V% B$ H* \* D9 O  J/ I4 t  p3 l4 e0 G+ Q8 H( b
一个月下来也可以尝试做5次`~~# x7 j- B+ R6 S2 @3 ^  ?- \
Kiver 发表于 2009-4-9 12:19
/ o/ H5 r5 B  D- Q5 W
隔5次申请1次??即系点啊??

Kiver 发表于 2009-4-9 12:57:04 | 显示全部楼层
隔5次申请1次??即系点啊??2 d( P/ c/ y( Y/ ^1 v
aubert-22 发表于 2009-4-9 12:42
, \( ]* W6 ~  c9 ?+ n
6 ?6 Y7 J. _, h; ~, V
5天: f$ X" S) ^0 A" X7 `% W6 {
打错字

aubert22 发表于 2009-4-9 12:59:20 | 显示全部楼层
5天
$ c* y3 S" U# o打错字/ z- k' }" ]2 \9 n' J4 A; E- P
Kiver 发表于 2009-4-9 12:57

' I! I1 r0 |1 e4 k5 h& P咁都好D~咁家改左未 啊??好等我计下时嘛~~

Kiver 发表于 2009-4-9 13:09:07 | 显示全部楼层
咁都好D~咁家改左未 啊??好等我计下时嘛~~
0 x! A6 b$ j! M  R' W* r6 P8 a. Paubert-22 发表于 2009-4-9 12:59
7 B8 {  |: o- q5 {

, i: S1 X/ ~# Q; N: K& ?. v今晚再统一修改`~~

luck1w 发表于 2009-4-9 19:29:00 | 显示全部楼层
只好多发贴赚钱吧

lych 发表于 2009-4-9 20:54:25 | 显示全部楼层
知道就算了,无咩所谓。

Kiver 发表于 2009-4-9 20:58:13 | 显示全部楼层
知道就算了,无咩所谓。9 e. R3 E7 Y% K& u) f1 [
lych 发表于 2009-4-9 20:54

' L& l  }6 t7 ]: M$ I0 ?/ v; v1 I" y" }  n, i+ r
发现牛牛也有不少的钱呢