[每日闲聊] C.C.C版头系我既至爱啊啊啊啊

伊凡杰琳 发布于2009-3-2 22:32 2299 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说爱德大人系我最最最中意既动漫人物...哈哈$ }, L0 }: x( y" N

w7 E2 n4 ]: r" H( U! P6 K爱德大人~你好有型啊~
$ O9 x6 Q# H$ A! {
& a5 k- U0 G9 z  A. b  B爱死社长大人啦....4 N9 v3 W, L0 R5 m1 _# f, d& Q, v
0 b1 s/ K( @9 y0 I" f
期待4月新番既钢炼2~

已有(46)人评论

Kiver 发表于 2009-3-2 22:37:43 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-3-2 22:32 发表
) Y) Q7 P1 Z9 ?, w& S8 F0 N/ }- o7 K话说爱德大人系我最最最中意既动漫人物...哈哈
2 V) \  S( q2 f& x* Z+ r) F5 Y6 _" G, q$ K5 W% l( [6 Q# e( M
爱德大人~你好有型啊~0 I) s$ s6 e; \4 o3 `( z3 _

, P- |7 Y# ]! \8 L# b1 A9 K0 E) p" a爱死社长大人啦....
# U3 ?+ V/ y* {9 K* A. A. L8 c, a' o, [  o6 X
期待4月新番既钢炼2~

2 v+ ^+ p- X2 ?0 w
2 F6 |, u% ?; ~; B/ B" d. S: ?; {7 b都是为迎接钢炼2
- p6 L( B$ s+ W, e: r; x
: p3 \' H; T$ y+ }9 [所以我才换爱德上去的

lych 发表于 2009-3-2 23:08:13 | 显示全部楼层
点解个post同友情连接个张的post一样嘅?

Kiver 发表于 2009-3-2 23:18:53 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2009-3-2 23:08 发表 ' {. q3 S2 l# ?, c
点解个post同友情连接个张的post一样嘅?
+ x* q) x" K0 ?! N; ?
1 `8 F2 \2 _& ^! g9 B! ~4 |! o
有小许不同~~~

billiard 发表于 2009-3-2 23:36:57 | 显示全部楼层
老啦,无咩耐性接受新事物.

Laputa81 发表于 2009-3-2 23:52:17 | 显示全部楼层
话说觉得一般地·······

alexhus 发表于 2009-3-2 23:53:29 | 显示全部楼层
钢炼2期待ing。。。希望我仲系学校一次过睇晒佢。。。

菠萝蜜包 发表于 2009-3-3 02:37:10 | 显示全部楼层
豆丁爱德4月回归了!!期待呢!

masato 发表于 2009-3-3 08:19:00 | 显示全部楼层
貌似人家是炒冷饭罢了 不会太期待

Kiver 发表于 2009-3-3 08:50:25 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-2 23:53 发表 , v6 |) m4 s9 S" b' e
钢炼2期待ing。。。希望我仲系学校一次过睇晒佢。。。

' X) E( x0 A/ R) K3 Z3 u% V0 O  ?7 t! z# t  Z6 {# P, U- v' e
那证明你仲有一年书读?

ks128 发表于 2009-3-3 09:36:10 | 显示全部楼层
希望以后都用以爱德为主题的LOGO啦

masato 发表于 2009-3-3 09:54:56 | 显示全部楼层

回复 11楼 ks128 的帖子

我觉得鲁鲁修比较好 因为比较帅

1234下一页