[社区发布] 美少女战士S TVB粤日双语合成版完(修正127音頻)

huang 发布于2009-1-23 16:19 52182 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ddarcy 发表于 2009-1-23 23:26:25 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2009-1-23 23:15 发表
! W: U+ j' T8 W7 \3 p4 C0 |H大叔有冇以下三集啊.我下左N天都系停留在哩个数字..超郁闷的说
  N) u0 c: v) R5 `! }108998
1 z* v3 {; T( h* H, p( D* N

Q" i8 J$ l; Z/ v0 L6 s# w  N1 \0 e3 l1 o& a* `
想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?: ~9 p. `9 i1 S0 y" ]# b
我在網上找到的意大利片源只是animax版

huang 发表于 2009-1-23 23:39:30 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:26 发表 % n: {+ ~4 j. H# l0 N5 U( T

/ \* h& L  _3 N1 c1 D4 B) Z9 L( o
; O, X# f) n, q  x# \8 k, ~4 ~  i
) ~% T" h& Y4 O4 H- e$ B9 ?想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?
1 M& N# x: w, t! }0 p! @9 F我在網上找到的意大利片源只是animax版

4 K/ P  n  u( @+ ?大约在半年有人分流过,好似百多集,要啃的话很辛苦的

Xoun 发表于 2009-1-23 23:51:25 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:23 发表
* |, e2 F, Y" ~; v! g) B! A2 O7 a% B- q( N" K8 D

k! w3 j. [7 I2 r1 ?6 g- m' G" W唉, 當年我的錄影機壞下壞下, 結果種下這個果
$ C2 G4 g' Q2 j. i$ S

" f$ o' ^) n& C. d3 Y2 y5 a% n冇相干啦.至紧要有晒全套粤语.得一两集音质差D唔算得系乜野..照睇可也

quill 发表于 2009-1-24 01:36:38 | 显示全部楼层
91意思系第几集噶~~?~
% h- A* `9 Y  [4 T6 Y0 X0 i9 d. |$ J
3 j/ u! E  t9 u2 S; `1 i8 l/ s S从几多开始噶~~?3 J% a: i) s: V0 A7 x
* r4 s* O4 i. K
我好迷啊

kwanyeung 发表于 2009-1-24 06:02:03 | 显示全部楼层
支持啊!0 I9 U( [( [  I+ w! w
畫質好似幾好咁...

freedom246 发表于 2009-1-24 08:46:08 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2009-1-24 01:36 发表 ( D. W; n& |7 z$ a$ G
91意思系第几集噶~~?~
) J4 E: e7 `6 A  @0 L2 R7 Z3 l) o9 ^& T
S从几多开始噶~~?
( H. D- z5 X5 K  ^) b
; w# L0 z/ d% Y9 [* y# c6 q我好迷啊

# l% u( F' f4 _0 d- w) C$ HS系从90开始的!!

yan1003 发表于 2009-1-24 12:54:13 | 显示全部楼层
同之前迪格斯發的是一樣的嗎?. \, e3 K+ @& q5 t. Q: n% ]2 J
我下過了~~不過都支持

freedom246 发表于 2009-1-24 13:18:07 | 显示全部楼层
原帖由 yan1003 于 2009-1-24 12:54 发表 * b+ T+ Q/ S9 v$ n$ w
同之前迪格斯發的是一樣的嗎?
% B+ L. N! G0 C6 U我下過了~~不過都支持
; D/ n# ]- ]8 F3 f; @- J
唔一样啦,画质方面要清晰!!
& D) F' f/ o- }& R: D9 `
0 ~" p8 u7 d* i" a! m[ 本帖最后由 freedom246 于 2009-1-24 15:37 编辑 ]

hikaruyin 发表于 2009-1-24 14:15:54 | 显示全部楼层
支持者過路過之

迪格斯 发表于 2009-1-24 14:36:55 | 显示全部楼层
原帖由 freedom246 于 2009-1-24 13:18 发表 5 t' [, V$ a; w# E
% Q* K8 O* X1 m& t$ a" {
当然唔一样啦,质量要好很多,而且又无内锨字幕!!
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

ykcheung 发表于 2009-1-24 14:44:30 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表 " f1 H7 _7 ^, O& o5 n' w
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.
  i. H1 J5 d& D( ?5 o0 i
% o4 K: N5 C& ^4 R4 B  L3 G
迪格斯哥哥,請不要生氣,大家有話好好說.

kwanyeung 发表于 2009-1-24 14:59:20 | 显示全部楼层
字幕佢有你冇咪你蝕底啲囉- - $ a- ?7 s! b- c( \( g
我諗佢指嘅係畫質嘅質量者。。唔洗咁勞嘈= = 我都明白咁辛苦合成比人踩係會火啲) L9 J3 s* \+ Q
咁易發火對你亦都冇好處= = 大方啲= =