• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 问一下关于咕噜咕噜魔法阵既

qwe3gba 发布于2008-12-28 04:33 1561 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(17)人评论

freedom246 发表于 2008-12-28 10:50:46 | 显示全部楼层
第1部系45话的!!

aubert22 发表于 2008-12-28 12:12:36 | 显示全部楼层
嗯嗯,系45集的说~

nyyyyd 发表于 2008-12-28 12:20:01 | 显示全部楼层
系45话,唔錯。

qwe3gba 发表于 2008-12-28 13:58:53 | 显示全部楼层
甘点解网站既ftp入面得23集既?唔全?% j8 r6 H; p3 q, }: R& [8 I$ U6 L

; j8 U: O* ]8 i[ 本帖最后由 qwe3gba 于 2008-12-28 13:59 编辑 ]

GavinDX 发表于 2008-12-28 15:33:32 | 显示全部楼层
第一部后面嘅部分唔系原创嘅,大概系仁杰学“有型有款空中漂浮”同魔法剑“杰拉杰拉”(个名差唔多系咁啦)嘅时候开始就已经唔系原创嘅剧情。第二部嘅剧情先系原创嘅,第二部里面拿到嘅“火之剑”先系真正嘅勇者先可以用嘅魔法剑,本来仲有水之剑,地之剑(好似仲有)嘅,但第二部就讲到拿左火之剑就冇左咯,想睇埋距就睇漫画啦,谂唔明白点解唔出第三部,明明咁好睇,人气应该好高架。

aubert22 发表于 2008-12-28 15:55:40 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-28 15:33 发表 + p! j4 Z9 g! A' v0 a5 u! c
第一部后面嘅部分唔系原创嘅,大概系仁杰学“有型有款空中漂浮”同魔法剑“杰拉杰拉”(个名差唔多系咁啦)嘅时候开始就已经唔系原创嘅剧情。第二部嘅剧情先系原创嘅,第二部里面拿到嘅“火之剑”先系真正嘅勇者先可 ...

. T4 k! i8 c0 |, H- P. ^% `- Q  ~系好睇,但太多,好难集得齐,我都想收藏翻晒

GavinDX 发表于 2008-12-28 16:11:20 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 15:55 发表 7 P# v9 b" R$ G7 M! `

7 h7 t2 e. e, w4 B( q4 s( o( `系好睇,但太多,好难集得齐,我都想收藏翻晒
" q8 w. c9 y: |, `, a* {
我有收藏1,2部全集啊,而且系DVD合成版,够晒正,之前系呢度有人发过,我下载左好耐先全部下载晒架,真系痛苦,不过为左收藏距,点痛苦都值得。

aubert22 发表于 2008-12-28 17:05:51 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-28 16:11 发表 ' m' P; o3 p- d& N

; Z' q& P8 e) ^5 M我有收藏1,2部全集啊,而且系DVD合成版,够晒正,之前系呢度有人发过,我下载左好耐先全部下载晒架,真系痛苦,不过为左收藏距,点痛苦都值得。
' ~! p7 {3 y# K3 l) r  X
真系啊 分流分流啦,最好系Q盘啦,好好啫

GavinDX 发表于 2008-12-28 17:24:17 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 17:05 发表
% C, ?! F$ C/ G
0 A: l0 C& P$ z. x( {2 M) V# {4 }; H- M真系啊 分流分流啦,最好系Q盘啦,好好啫
$ Q! e8 C9 T+ Z' C/ G5 w
咁鬼大,我咁嘅龟速,想上传死我咩,更何况我个QQ中转站得1G空间,上传左魔动王OVA都已经冇咩空间剩。第日有机会先啦,或者你可以求下D大水喉嘅人物来上传。1 X; f: V( s& S# m0 V/ Y
' ~4 k0 ]9 `* u; n' j, R1 [

mcnynbajay 发表于 2008-12-28 17:34:09 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-28 17:05 发表 9 O% T" h3 J- G% |# X, }& Z" v1 O
- r- b/ J; h/ @+ {( B- c# }/ j
真系啊 分流分流啦,最好系Q盘啦,好好啫
2 n% R3 ]8 w: p, ?, F" q$ `
你系分流所度稳下了~! Q4 x( I4 L4 B
之前为姐有发布过的~
) E9 ?9 w, u9 E* G# l* y! u4 H无记错的话系MF空间
' p2 t! j4 ~) \不过而家被大陆封闭佐

aubert22 发表于 2008-12-28 18:41:51 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-12-28 17:34 发表
6 k& G$ A3 u, q9 w* A+ a5 e2 p/ |% [- `+ x$ P1 h6 L# F
你系分流所度稳下了~
% t+ I9 q# Z; m之前为姐有发布过的~
6 ?* H) ]6 @! ]5 A& m无记错的话系MF空间
! ~8 f5 \1 H! a' e不过而家被大陆封闭佐
% {2 s& Y! e7 ?/ A
得啦,有你最后一句就表示要你发上黎分流啦,哈哈~~

12下一页