[合作探讨] 粵漫社電視錄影組開始招募組員

heehee123 发布于2008-5-11 18:13 17538 次浏览 45 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-5-12 20:00:02 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-5-12 09:21 发表 : h+ I6 i4 O5 s2 Z2 ~
我做精人吾得啊? 8 T9 D* Y+ a4 ^2 b" b0 L! X
睡了!又转班!
/ m( A) C  {( `点解得本版置顶 和分类置顶 架?无全区?
) x7 l  O2 t* G9 S" m! @

( Q% y8 P+ y# D3 X- |6 M8 V修正了~~
Kiver 发表于 2008-5-12 20:01:17 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-5-12 12:41 发表 7 p# T. B: L  F) T# `7 c4 ]
呢邊都開咗錄影組…
( v& c+ `3 A/ Q4 a唔知有咩人會入?呢邊好少人錄影.......

6 ?/ ?; z% @. s& {) q" ~3 l
/ D- Z4 w9 U+ H2 Y& i那你录左都可以在这里发布伽~~
hikaruyin 发表于 2008-5-12 22:34:19 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-5-12 20:01 发表
3 m" q1 F  f- p7 @4 E; R) b1 @% Z, H

' a  l: J, D8 n' c那你录左都可以在这里发布伽~~

0 p2 c7 c$ k5 o: D- k& H我一向都有咁做…不過真係唔會有咁多時間做種
# ?" z' r0 Q5 B所以有時錄咗的都未必會有時間放…) X0 n9 A1 A* X+ E) l' I1 _1 |, s
呢度要開個錄影組就真係要搵多幾個人先得.......
' t9 y3 i* t  }" z, ]唔係唔會好似dotbt plus果度咁完善
heehee123 发表于 2008-5-13 09:52:38 | 显示全部楼层
這個我也明白
netasa 发表于 2008-5-13 10:19:01 | 显示全部楼层
录音得嘛?! 如果录音呢,我就一向有做不过只係录自己钟意果D。
過去 发表于 2008-6-1 09:11:45 | 显示全部楼层
冇兴趣 但系帮你顶拉
pkhjm 发表于 2008-6-1 20:52:22 | 显示全部楼层
系咪要有录影机先得呢。。。
- f" y  e+ s! [  ?% H看来如果有香港的网友加入会很好起码无什么广告乱插的现象' i, j4 }  u8 h6 q+ W. R- }
支持~~~
461357943 发表于 2008-6-23 00:25:11 | 显示全部楼层
支持`
bajatvj 发表于 2008-6-23 10:40:24 | 显示全部楼层
虽然我有电视卡,但系好多时要上夜班,遗憾
hotcool2 发表于 2008-6-23 14:21:11 | 显示全部楼层
遗憾,如果我有更多的空余时间我一定会加入.不过我还是会支持的 加油啊!!
Cinderell 发表于 2008-7-21 22:43:32 | 显示全部楼层
我想试一试,可是我不会录影

306009032 发表于 2008-8-5 20:20:16 | 显示全部楼层
我路过噶,我想问系吾系要有录影机先得噶?