原創 机动战士ZZ TV版(粤语)更新第七-八集

一个烦人 发布于2007-12-14 15:53 6854 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ChoRyuJin 发表于 2007-12-14 20:13:16 | 显示全部楼层
Gundam ZZ 在哪個電視台播過?
abc-like 发表于 2007-12-14 20:56:26 | 显示全部楼层
原帖由 一个烦人 于 2007-12-14 16:09 发表
" M  h3 U! T, T) Q* K, G; t) Y4 w% j) X/ b. ?# K- f( t
唉!!
: O7 }; a' l# s, i: _' y+ `# v0 n$ K只可惜得1-24集~~" \# M3 z5 c8 u
希望有人分享24集后面点集数落!!

, I& V, S# K5 M 我有呀~!騎騎 (我有得賣添, 原裝價, 平少少割愛, RMB258, 包郵費!) , S4 V& F$ B/ Q; i1 q0 P0 [* N# T
得一盒原裝既, 手快有手慢冇!
abc-like 发表于 2007-12-14 20:59:50 | 显示全部楼层
原帖由 一个烦人 于 2007-12-14 15:53 发表 ' l% E" f: W. V0 C
動畫名稱:机动战士ZZ TV版
' M9 v$ {& k7 w& u9 z) j6 w! M
8 Q2 i- D: S& H9 z% G& t% ~' \語  言:粵語
- w1 T0 x7 b2 b9 _! w3 f1 H9 u8 _3 z& ]( K: V, D
檔案格式:RMVB" ^1 o) e! o- k$ J/ b5 R* m! H
6 p/ k" m6 L; _7 S' d1 Y3 E6 v6 Y( W
製作放送:豬王原創: z7 ^% X* H9 j: A
0 j0 m8 E- z. w$ N! g; d
PS:本人只有1-24集,希望論壇邊個有24集后面的請分享下。謝謝!!
( S* r8 [; K% Q0 I- g5 A  O% ~' w
! v* ^" a6 L& h9 D- U
% g" P' `  `" g3 R, Z

% r/ I8 y: x/ S. N, n
$ f8 E" ^& A+ f0 G/ ?- X91878$ m/ ?# U' M7 u& E+ m5 A! A3 f
# G% j5 T6 k, z: Q6 ]  z: M
  {; f' d5 D) d) p$ ?! N# q
. d& y8 v* Y1 Y! N4 T
【内容介绍】% B$ J2 Z: a9 w/ G
0088年6 ...

# d( Q8 c/ p  \& }* U/ h早d發就唔駛花咁多錢去買啦! 我二千星夢白白流走了......
tandong 发表于 2007-12-14 21:06:23 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-12-14 20:59 发表
8 c! f" w' ]6 l! D7 k4 _
+ e1 r* t6 \9 u2 v早d發就唔駛花咁多錢去買啦! 我二千星夢白白流走了......
1 E+ [% G9 b2 \: h& B
前矛后盾!論坛币算吾得物野啊,扬左有又話晒錢!!
一个烦人 发表于 2007-12-14 21:14:39 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-12-14 20:56 发表   ~+ P, L+ A5 I
7 ]3 D1 s8 @, z( B# B
我有呀~!騎騎 (我有得賣添, 原裝價, 平少少割愛, RMB258, 包郵費!) , Q6 c& e" F' z, t$ x
得一盒原裝既, 手快有手慢冇!
# f' M4 I$ \/ V. w* M4 o
你有噶话请分享下24集后面点集数吗??
jomalm 发表于 2007-12-14 22:18:28 | 显示全部楼层
虽然下不了, 但一样多谢猪王的分享,不过机动战士ZZ TV版以前电视有播过吗?
平常心 发表于 2007-12-14 22:22:28 | 显示全部楼层
畫質差呢,不過,係粵語,多謝樓主,
abc-like 发表于 2007-12-14 22:40:00 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-12-14 21:06 发表 2 m; c, A/ T% I4 S
& {0 |* V! b+ @2 |6 V2 `  L7 @
前矛后盾!論坛币算吾得物野啊,扬左有又話晒錢!!

* Z3 k' O9 V8 t+ O+ {3 g6 \7 _5 [ 你就矛盾
! q* U  _& R# Q. |6 t( n果時我係用手打字,打到手痛架!唔傷呀
abc-like 发表于 2007-12-14 22:43:37 | 显示全部楼层
原帖由 一个烦人 于 2007-12-14 21:14 发表 ; {1 m4 H2 _1 k$ p2 S
" q2 G; ~5 t: S4 o+ H" Z7 k
你有噶话请分享下24集后面点集数吗??
2 u/ W7 Q& O) ~+ J& X* }
向我買正版VCD吧!3 }! S1 O! H3 Y- L
我急需RMB呀 (你要唔要架?)2 {0 Y$ E+ ~  ~$ j2 ?& x2 g. i5 C
*我唔upload喇,個zG劇III.rmvb一次有人愛,做咗咁多野,都冇人下既!
  y8 G, c0 K5 y6 A$ D' z! W流費晒我d心機!
' i; ]! r$ W# f6 x% [8 U2 K8 ~% q3 C' L0 v
點呀?畀兩日你考慮!100%未睇過,全新+送特別版禮物(係非賣品黎)
" g& c; x& _! w; [# c) e( r我得一盒下集咋!7 L& [# ^% k+ ?/ B
abc-like 发表于 2007-12-14 22:53:41 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2007-12-14 22:18 发表 - C8 e2 u' W5 Y8 r+ }
虽然下不了, 但一样多谢猪王的分享,不过机动战士ZZ TV版以前电视有播过吗?
- b& C* F6 V' C7 n
有,係V冇!
平常心 发表于 2007-12-15 13:19:25 | 显示全部楼层
有几多收就多,經典卡通要第一時間重溫,當年由于學習,沒法正式睇過一集,
一个烦人 发表于 2007-12-15 14:08:47 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-12-14 22:43 发表 * r, s) \( v4 i# y7 q. L

& V" m* I% l/ r. b2 I向我買正版VCD吧!' |/ P- R: f+ I4 c) Y! V% ?
我急需RMB呀 (你要唔要架?)1 O5 ]# M8 ]5 T
*我唔upload喇,個zG劇III.rmvb一次有人愛,做咗咁多野,都冇人下既!
+ g+ o" \; h5 f# c流費晒我d心機!
4 Z3 J) t3 C3 }5 D) B" R! E. f1 V% N3 a8 z1 I& E
點呀?畀兩日你考慮!100%未睇過,全新+送特別版禮物(係非 ...

/ s9 {( B# T8 I, ~可惜我无钱买呢!!3 k: h; Z. g6 A: ~. b/ a+ l
现在我噶开支好厉害啊!!( |3 k! ?' ^, F' X2 a8 l
又呀比家用又要买奶粉又要买BB用噶也!
8 n, A0 w; X. q7 L" `9 J' m. Z, _你放出来分享下得无啊!!