原創 天堂之吻 粤语  更新第六--七话

一个烦人 发布于2007-12-12 17:49 5929 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
auyeung 发表于 2007-12-13 00:41:45 | 显示全部楼层
又見豬王。。
Holiday 发表于 2007-12-13 08:07:49 | 显示全部楼层
呀.....9 x; |+ B' a1 l; X+ M9 }, ^3 Y
好烦啊...点解咁正....3 B4 p3 f9 g( o( {/ b0 Y
可惜我又唔多钱個度死喔
netasa 发表于 2007-12-13 08:18:27 | 显示全部楼层
点都收低先! 多谢!!
AWP 发表于 2007-12-13 23:46:59 | 显示全部楼层
豬豬好耐都冇出新嘢咯。。。) `: z# W4 v* D" S- W& H+ |: V1 R
要支持支持........
lyz4733 发表于 2007-12-14 18:19:56 | 显示全部楼层
02比01集又大成倍几,AVI压唔到哟.
一个烦人 发表于 2007-12-14 19:16:16 | 显示全部楼层
原帖由 lyz4733 于 2007-12-14 18:19 发表
4 U1 r. o: O3 @: r* I* E02比01集又大成倍几,AVI压唔到哟.

5 h6 ]' \0 S0 l1 w; m第2集我吾记得压啊!!
! J, n4 W# U; g2 ]所以就甘放出来!!
累斗累 发表于 2007-12-14 19:46:19 | 显示全部楼层
又有
! X, C( M. v1 a4 y; z! N  ]# y" [支持下先
jc看粤漫 发表于 2007-12-14 21:29:09 | 显示全部楼层
甘贵啊   都要下
梦の天使 发表于 2007-12-15 07:55:09 | 显示全部楼层
楼主出一集比一集星梦币好贵哦
leonfeng 发表于 2007-12-16 09:26:21 | 显示全部楼层
點解第二集咁快就無種架!?1 E# F; w8 m! l! W5 `  M  E/ t
啱啱發果晚就見到有種,之後第二日開始挂到依家,% p) d' p' `8 W
先下載到33.7%,D人咁快散曬水啊~~!
一个烦人 发表于 2007-12-16 14:18:06 | 显示全部楼层
原帖由 leonfeng 于 2007-12-16 09:26 发表
: W7 T! d% _! T# g0 z點解第二集咁快就無種架!?& O8 W% l( d  p2 M3 {
啱啱發果晚就見到有種,之後第二日開始挂到依家,9 v* z0 ]1 \  W% K
先下載到33.7%,D人咁快散曬水啊~~!
5 h+ l+ v4 Y+ O' s
我补紧种的说!!
平常心 发表于 2007-12-16 17:32:59 | 显示全部楼层
部機重啟吾記得開上傳,幫手上傳,