【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27004 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
alam 发表于 2010-5-27 22:11:11 | 显示全部楼层
8 f! c' u* x) w( ?' e! Z
无拉拉畀两个嘢係我地头水咗一大轮# O/ ~8 h: P' G, k; ~
尤其係嗰个傻风,傻得透彻了9 L8 I. d0 I5 w4 }
kevinchan 发表于 2010-5-27 21:36

' Q: o4 J" J1 u) k& V8 b9 p3 }/ j; F8 j/ N2 I
( [) |* V, \* V% A( G" ~2 @
    两个"嘢"?  一个嘢呀.  我不是嘢呀! 我是"好嘢"呀 !

天使之风 发表于 2010-5-27 22:21:09 | 显示全部楼层
两个"嘢"?  一个嘢呀.  我不是嘢呀! 我是"好嘢"呀 !
: a  [. T6 L: E( E# ^# D  ]) Jalam 发表于 2010-5-27 22:11
* |  F6 _" c/ k* O" t, D0 G% K. w
/ L$ Y4 k( m. G1 _: w
0 Q: i) [) F  L% H
    你系衰野。。搞到只衰雀话我

alam 发表于 2010-5-27 22:26:09 | 显示全部楼层
你系衰野。。搞到只衰雀话我  R0 k: p, L5 p- x
天使之风 发表于 2010-5-27 22:21
3 Y! S7 |5 {; [  {/ y" o
: ~; h) B& G! m# B0 \

. C" e- P+ w2 _5 [$ n- C    衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:35:44 | 显示全部楼层
衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!
, e# z; I8 v  S& ?$ @8 G4 qalam 发表于 2010-5-27 22:26
无错,呢个係“good thing”

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:36:25 | 显示全部楼层
你系衰野。。搞到只衰雀话我/ Y0 @/ O! U; N  [/ q; H, u1 S
天使之风 发表于 2010-5-27 22:21
其实.............老实讲.....................两个 嘢都唔好得去边

天使之风 发表于 2010-5-27 22:37:21 | 显示全部楼层
衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!
/ o0 o, P2 R* talam 发表于 2010-5-27 22:26
% q$ Y3 ?! {  v9 g& {6 |, i

1 l3 `. p+ H: q/ ~' x9 ]2 S
) h. I- A! z* U( R- o+ z    你唔觉得叫好雀好奇怪咩,都系衰雀顺口D

alam 发表于 2010-5-27 22:39:24 | 显示全部楼层
无错,呢个係“good thing”
' K5 q5 T( D$ n% Dkevinchan 发表于 2010-5-27 22:35
$ V" j- V& h$ [
) @5 ^& I/ E- N1 q% w% ^& x+ X2 _

" Y3 I! v0 ^/ ^  c: h0 v3 [# f    你又搞什麼, 无拉拉直接翻譯

gal 发表于 2010-5-27 22:41:33 | 显示全部楼层
真的好很多啊

天使之风 发表于 2010-5-27 22:42:39 | 显示全部楼层
蠢雀啊。。有冇魔法之星爱美的片头完整版~·`

alam 发表于 2010-5-27 22:43:42 | 显示全部楼层
其实.............老实讲.....................两个 嘢都唔好得去边' Z9 n2 [( T' q& ?8 N
kevinchan 发表于 2010-5-27 22:36

, j  u$ b+ E$ {' K$ }1 |  l. e1 `1 x  {. C, I

2 k$ S: u. u, d  p+ K    你都一樣啦, 无拉拉出現來水一輪, 又想咬人 ! 快d去合成啦, 如果唔係, 好多人會在這裡水一輪!

天使之风 发表于 2010-5-27 22:45:06 | 显示全部楼层
你都一樣啦, 无拉拉出現來水一輪, 又想咬人 !
! B/ O: g$ F; Dalam 发表于 2010-5-27 22:43

% S/ [5 a4 h% R2 o* d5 _& x
( e" c! l/ _& L* `/ ^, i, l# ~! s4 n
    佢净系想咬我~~~~

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:50:35 | 显示全部楼层
你又搞什麼, 无拉拉直接翻譯$ Y. _; n: ?% P( Z" f+ b# N
alam 发表于 2010-5-27 22:39
无乜嘢,纯粹搞笑,bad thing and good thing 吖嘛,哈哈