【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26943 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-26 07:37:30 | 显示全部楼层
更新到02
- R. s* ~7 W2 D1 b5 E3 |PS:真係慢

alam 发表于 2010-5-26 11:28:51 | 显示全部楼层
更新到02
- q+ }. S5 f) i0 tPS:真係慢
6 S0 S% R( l7 U" F* e1 f  skevinchan 发表于 2010-5-26 07:37

1 ]: `0 a1 H7 }2 e0 d+ n; s6 \& v  ?6 L
; p* |5 ]6 q% j) K7 ^: @8 c
    都算好快啦, 我都預料一兩日有更新一集, 你已經好努力啦!  加油!

alam 发表于 2010-5-26 14:16:23 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.# T" |; x8 h" E! n
PTK 发表于 2010-5-24 23:24

' r, _3 z. t3 g3 Y: M7 c6 m
3 H) a$ f/ ?! ]( E
$ N6 B8 ^. z+ A" J    想問吓之前你是否有高清Fancy la la?

alam 发表于 2010-5-26 14:39:24 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-27 12:26 编辑 + X% w% G$ F4 B$ {* F; H8 N: k. u

; s" i: L5 X" d) n* x唔知日後有沒有人會合成:" y  h# j# U0 i1 ^! }
《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:; e0 t- `$ u+ X: l# ~3 `
http://www.verycd.com/topics/2738278/
# ]4 j# @$ f& }1 g  [粵語] [MU下載]魔法小美穗-全集http://www.dreamxt.com/bbs/thread-61285-1-3.html
4 x8 F. `, Q: }0 w3 f- L: ^$ a$ F: Q/ |: w這都是網上找到的!

access 发表于 2010-5-26 16:05:58 | 显示全部楼层
支持下,录制版本已经下完啦

kevinchan 发表于 2010-5-26 16:57:41 | 显示全部楼层
唔知日後有沒有人會合成:
7 e4 Z9 d- h6 y  q) l《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:
3 q1 H  ^' }6 R/ Z0 K  R
4 ?( d" e4 _' |4 @  ...6 a/ j* Q9 l4 s& n8 u
alam 发表于 2010-5-26 14:39
魔法小美穗,呢个名咁熟悉嘅?唔知係边度见过

alam 发表于 2010-5-26 18:40:06 | 显示全部楼层
魔法小美穗,呢个名咁熟悉嘅?唔知係边度见过/ M. C. M. T! v( z, E  l
kevinchan 发表于 2010-5-26 16:57
4 e5 S6 T0 v* o
; E- B3 v$ x" F( [

' L6 g2 A/ a3 a% \% o5 f$ G    都是其中一部魔法之類的, 之前找過PTK好似有齊, 但已經在回收了, 由於之前都未來到這裡, 唔知是否好過我找到的粵語版, 相信veryCD片源應該會好, 可惜我就下唔到!

huang 发表于 2010-5-26 19:12:35 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦

alam 发表于 2010-5-26 19:45:24 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦: ^; N7 ]! ~1 [; e( ~. _
huang 发表于 2010-5-26 19:12

# ~2 n0 L# f' v, `; N9 I+ k
- g: n! M9 e* N7 Z8 a7 o5 y  |( P/ n' H  ^
    其實晝功看來比較成熟, 唔似以前果d, 但見也是魔法之類介紹吓, 唔合都不緊要!

kevinchan 发表于 2010-5-26 20:06:30 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦
# _) _6 w& e5 [0 u. Y, Shuang 发表于 2010-5-26 19:12
片源一般的还是不合好,等以后发现好片源再算

darrennsz 发表于 2010-5-26 20:18:17 | 显示全部楼层
how come I didnt see this... hehe

kevinchan 发表于 2010-5-26 21:24:50 | 显示全部楼层
how come I didnt see this... hehe
7 D" O1 X# N7 i2 {# ~2 \2 D  v5 Gdarrennsz 发表于 2010-5-26 20:18
唔紧要,依家知道就好了