【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26939 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2010-5-24 15:22:52 | 显示全部楼层
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了

alam 发表于 2010-5-24 15:39:03 | 显示全部楼层
0 i8 _- z, I6 B2 e4 H
咁你米私下ask him for help  囖
+ m8 j0 I& r9 X" y3 g# Jkevinchan 发表于 2010-5-24 15:17
7 ^6 }0 G8 i8 l

4 b2 J' V1 s3 x+ L8 W) c( G) K/ x3 _0 T  T+ N& b
    我私下ask him for help 啦!  
0 J  I* g& D" @8 P9 }1. 本來唔想煩他的, 我掛了1集みかん絵日記一個星期, 一半停止傳送! 希望有時間可以send 比我!
& x4 R7 J, |: s! g' j* kみかん絵日記 第00話 「OP ないしょのバイリンキャット」 (DVD 640x480 DivX521).avi
! S& i$ u4 T9 D. n$ t2. 就是想知道那裡有好片源: 愛花仙子

netasa 发表于 2010-5-24 15:40:47 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件先。

alam 发表于 2010-5-24 15:43:18 | 显示全部楼层
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了
4 y% [' n6 c6 _! M% b$ t1 l; [huang 发表于 2010-5-24 15:22

8 i: N7 P  i7 J
9 m) U; h3 d6 a9 v, c) G3 Y# e: a1 w
    千萬唔好這樣說!  你是我在討論區第一個志同道合的好友! 如果唔係你, 我就唔會在這裡出現, 識了那麼多朋友!

迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48:10 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。

alam 发表于 2010-5-24 15:56:07 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件 ...
6 z% S+ K- O9 Q5 V* _netasa 发表于 2010-5-24 15:40

& g( {+ @, W" ?7 V+ r) Q8 C/ t8 U+ D
" ]& P! r" _) K' ~& x  c+ d9 |# p; U2 O) c$ ]
    章節文件是否目錄:http://pierrot.jp/title/magicgirl/cate03_story.html

eegbook 发表于 2010-5-24 16:01:25 | 显示全部楼层
哦哦哦~~呢部我有睇过,好正架,以前比我评为同美少女同级吖。

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04:56 | 显示全部楼层
: J+ h1 v/ v, r, K6 V# K; }
章節文件是否目錄:
' T! X# e# \" I9 Ialam 发表于 2010-5-24 15:56
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息

alam 发表于 2010-5-24 16:06:51 | 显示全部楼层
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息
4 ^4 _3 ~& E& h4 u" E  l! fkevinchan 发表于 2010-5-24 16:04
, t$ |0 g1 I6 W  S/ R7 f7 e6 e( W

% B4 z* T# u: n+ p3 E4 g. ^
# U4 g1 V% Y! G7 y! [* V$ z    oic....

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:07:14 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。
' s1 U  O+ r: o6 g% v0 M+ w迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48
我係新手,多多指教

alam 发表于 2010-5-24 16:08:41 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-24 16:10 编辑 0 K" E5 J6 d: k9 b; z( Q  ]% H

8 H7 s0 l1 F2 d  Z& |那麼多人,  迪兄, netasa 兄又出現了, 我知 netasa 兄好想知9 ^# B" d. k  ^5 x
"我想知迪仔用咩方法拖长时间 加空白桢OR变速?. Q+ g1 b  O2 S8 b, F, L: }
另外,我觉得依片源唔错,仲发唔发落去?"

alam 发表于 2010-5-24 16:28:18 | 显示全部楼层
但venus 未出現!