【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27111 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2010-5-24 15:22:52 | 显示全部楼层
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了

alam 发表于 2010-5-24 15:39:03 | 显示全部楼层
咁你米私下ask him for help  囖4 o7 j# a  L, K1 E! ]/ B/ K
kevinchan 发表于 2010-5-24 15:17

; Z% Q! u) z/ n( K" ^
! _. S2 f( Z  U/ K/ x/ K# q" ^7 y9 m
2 O3 A, x, x  v4 w- ^    我私下ask him for help 啦!  
" X, f  t0 F  b1. 本來唔想煩他的, 我掛了1集みかん絵日記一個星期, 一半停止傳送! 希望有時間可以send 比我!
  F* z+ Z# Y- J. D) r2 j1 K+ q% Iみかん絵日記 第00話 「OP ないしょのバイリンキャット」 (DVD 640x480 DivX521).avi5 \; |0 s, L6 W: d$ m$ m( a0 W9 d
2. 就是想知道那裡有好片源: 愛花仙子

netasa 发表于 2010-5-24 15:40:47 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件先。

alam 发表于 2010-5-24 15:43:18 | 显示全部楼层
1 e" r5 `/ ?6 b& }6 z6 X& W
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了
- e7 v0 ]$ p* ^; J6 Zhuang 发表于 2010-5-24 15:22
, ?* w8 q7 w# \- q! G
: J5 Q$ u& z5 A3 G+ F2 q# x
1 \+ m) R) D0 C2 w5 x$ T+ z
    千萬唔好這樣說!  你是我在討論區第一個志同道合的好友! 如果唔係你, 我就唔會在這裡出現, 識了那麼多朋友!

迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48:10 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。

alam 发表于 2010-5-24 15:56:07 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件 ...
" b' u& n5 {+ j  `1 @# Xnetasa 发表于 2010-5-24 15:40

$ n! w9 m: e1 t: ~& o% v" h9 n% v. I, `, b4 p! h3 }. y5 o

2 b" Q6 A9 t- K' s0 }6 P: Y8 w# D    章節文件是否目錄:http://pierrot.jp/title/magicgirl/cate03_story.html

eegbook 发表于 2010-5-24 16:01:25 | 显示全部楼层
哦哦哦~~呢部我有睇过,好正架,以前比我评为同美少女同级吖。

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04:56 | 显示全部楼层
章節文件是否目錄:2 J$ P# \& }7 n8 E$ {; ]  Y
alam 发表于 2010-5-24 15:56
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息

alam 发表于 2010-5-24 16:06:51 | 显示全部楼层
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息% I5 u% H9 C% r* R7 n
kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04
" G; Z/ {$ S( P+ |$ p

! O: i0 S1 f- b. h5 \* M$ ^; G) g% R& H
    oic....

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:07:14 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。
# U0 |' @+ q6 q6 D  |7 o0 S2 f# Z迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48
我係新手,多多指教

alam 发表于 2010-5-24 16:08:41 | 显示全部楼层
" @$ \9 z( X. g: q# Z) |
( m( l1 A; \- e' z5 a那麼多人,  迪兄, netasa 兄又出現了, 我知 netasa 兄好想知! t0 M2 H# G* |$ O  f& A( ^. u! f
"我想知迪仔用咩方法拖长时间 加空白桢OR变速?
/ W+ Q) ?& C+ J9 p) M另外,我觉得依片源唔错,仲发唔发落去?"

alam 发表于 2010-5-24 16:28:18 | 显示全部楼层
但venus 未出現!