[字幕动画] 海贼王(One Piece) 001~130集 X264

panzcheng 发布于2010-9-30 19:19 3214 次浏览 21 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】海贼王(One Piece)! |) a% O1 a( e+ x& r. L* n
【集  數】001~130# `* ~6 q+ v" D; c
【文件類型】MKV
- Z: F7 p1 W) p3 F* X* R" G【 分辨率 】640x480
! D9 x7 J) d1 L& f& O【語      言】日语 英语
. f# O9 ?7 L2 d! p【字      幕】英文字幕、繁体字幕(R2)
8 ^& u$ M6 B, Y" G+ D5 N
' y2 Y0 r" }1 L- G. n3 X; w: _ One_Piece_english_dub_ep_001_-_116_ _Movie_8[www.ahashare.com].torrent (284.25 KB, 下载次数: 2)

已有(21)人评论

chaz5 发表于 2011-3-13 22:43:51 | 显示全部楼层
楼上的,还是日语好看点吧

a18362085 发表于 2011-1-10 01:21:19 | 显示全部楼层
omg this is great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keeray 发表于 2011-1-1 00:25:20 | 显示全部楼层
好想下,不过没钱吖~

chen2010 发表于 2010-10-1 06:38:00 | 显示全部楼层
回复 14# panzcheng * x0 I  g6 n' n8 q: Z5 X

' u4 M# O4 M4 Y# `4 A# M) W. l+ \! I
) f6 j' R: u; R    小时候睇过,ATV好似播过50集左右!

panzcheng 发表于 2010-10-1 00:49:36 | 显示全部楼层
ED果到系E文
0 i  g9 {" C6 s# [  T) M片头ONE PIECE 标志改晒~~~
5 b0 m; v& C) i+ d4 {加上片头OP无晒歌词....7 I, x( Y8 K& ^! g, N
同埋据我所知.....美版TV改左好多" ...
. T8 _/ p. Z/ s8 G; n  yhelp6288 发表于 2010-10-1 00:32
8 M& q) _  C$ A5 O4 T
% o+ Z2 L( l0 j7 L% J6 j0 X
/ `" X# Z& i; }+ o+ ^2 @* p
    粤漫上面过个RAW版我下到7集~~第6集有度卡住噶.... 我都唔立乱下啦~~期待新过个字幕组噶版本 如果有好噶片源..我去买硬盘都要收~~

ygd322 发表于 2010-10-1 00:34:34 | 显示全部楼层
5知道有没有粤语版的???

help6288 发表于 2010-10-1 00:32:32 | 显示全部楼层
有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?
6 z- t, Z$ a3 ^panzcheng 发表于 2010-9-30 23:52
5 e3 e! h4 C) r% c( Q! a
; K2 u% Y! e& y
ED果到系E文% \2 |/ ]5 O7 T; j
片头ONE PIECE 标志改晒~~~8 g0 `" j9 H8 n4 e' t% B& |' P; e3 H
加上片头OP无晒歌词....8 e( D! T/ e. `$ a
同埋据我所知.....美版TV改左好多"不良"画面...5知DVD有无...因为我无心收就无对照过啦....$ X3 J- K5 ?8 H! w# {+ a$ t
( `6 s" R6 }! V' V1 @
我都有收OP噶....之前本身想收晒枫雪既.......下载左1~130集.........但后尾觉得有内嵌字幕5想收了
# v7 J: D9 G. ^( F
5 i/ s7 R* i$ P8 r, R. R最近有个新既字幕组打算用DVDISO重压X264版.......而家出左3集......我对比过好似比枫雪的WMV少了细节....不过都5明显...
3 g$ \/ x, B# Z6 T5 M1 i$ m$ ^9 t; ]- i
仲有一个RAW版本之前呢到有人发过......详情我就5知啦....不过容量都5系好统一........3 A, E1 ]' X( q# _$ l) f
# j  E6 q% i. d& N* b. c& G
总括来讲...目前还未有完美既RAW........., q6 [; n4 o- |
/ l  J- X6 P! y; _  `' }

7 @" Z6 B8 r* G, o/ B3 I$ V/ J我还是再观望一下先

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:52:41 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之
) l1 E! Q6 m# O& E- Shelp6288 发表于 2010-9-30 23:36

$ \4 Y. k5 a6 P! x4 x8 x# ~+ W, c: L/ ^* D5 g% t" }0 u
' L( d. s$ P1 o
    有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:48:34 | 显示全部楼层
9 U; L  K6 g9 w
可惜没有粤语!
' h  Q7 v2 D5 z* Z4 Zchen2010 发表于 2010-9-30 22:22

* n! g* ~1 G6 P/ ?& S; t3 c( k' i: m) q/ b9 o8 S

; D/ b& l  x- T, K    得过17集....ATV噶!!无话粤语~~如果有齐D字幕都已经好好了

help6288 发表于 2010-9-30 23:36:20 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之

help6288 发表于 2010-9-30 22:49:43 | 显示全部楼层
哩层我都唔系感清楚~~下左1集清过WMV过个版本!!不过同过个版本有D唔同~我都烦紧唔知收边个版本 ...
9 z6 [) [+ Y- ?panzcheng 发表于 2010-9-30 20:40
* l; K; c. a! p' T6 G" u+ y

4 I' k6 i0 T9 E& y
/ h+ d/ ?2 ^' k* A, s$ j9 d    我都下左一集....一阵再对比下...
+ d& {; Y* e( S% w. A同埋入面既版本都有成3~4种...不太统一

12下一页