[社区BUG] 求助!用手机上网总是跳到一个色情网站,就是打不开原来的网站怎么办?

gigiff 发布于2024-1-7 16:20 651 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkdi 发表于 2024-1-9 10:06:55 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-1-7 19:04
2 ~: d4 {6 X+ F% T5 a, h你未系坛主咯,等结果中。。。。。
: D: x5 @* E; ^3 }8 X
錯啦!我唔係壇主來,只係一個超版打雜人員!你張帖,下面嘅“Kiver”呢位先係壇主來

mkdi 发表于 2024-1-9 10:07:46 | 显示全部楼层
朕鉎 发表于 2024-1-7 20:08# X/ m( w  u2 s- s
你搞错咯,街长大人係管理员,唔系坛主。
1 z  _6 Q  g% V/ }- i7 |# _" k
你都一樣搞錯,我都唔係管理員。只係,超級版主來

Kiver 发表于 2024-1-9 10:34:47 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2024-1-9 10:04
: @* ]% l* c; ^' Q" }有啊!就算,用手機翻墻功能都係一樣避唔開跳轉福利網

4 R! b" F# M- o4 [, ~仲有,这么奇怪!!你要清理一下手机的浏览器缓存才行啵! l8 t6 `: s  p* I+ W9 l

mkdi 发表于 2024-1-9 10:45:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-9 10:34
- U+ h8 m  o  \, _仲有,这么奇怪!!你要清理一下手机的浏览器缓存才行啵
( i7 K/ [7 D& ?
清咗都有啊!

umin 发表于 2024-1-9 11:47:26 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-8 22:29
- F  e0 F# a" c依家仲有咩?
6 W* J( }9 R( z9 v
可以正常登录了

jian_1219 发表于 2024-1-10 09:09:46 | 显示全部楼层
琴日短暂时间正常左  但系夜晚用手机上又自动跳色色网  个色色网好有良心唔洗

Kiver 发表于 2024-1-10 09:17:09 | 显示全部楼层
jian_1219 发表于 2024-1-10 09:09
1 r  G2 L0 k, F, P) H琴日短暂时间正常左  但系夜晚用手机上又自动跳色色网  个色色网好有良心唔洗 ...
  [9 _- w3 o7 y. z
真系神奇的问题

isoraeva 发表于 2024-1-10 10:07:51 | 显示全部楼层
你发果个色情网站出来,等我看看是怎么个回事

Kiver 发表于 2024-1-10 14:51:56 | 显示全部楼层
isoraeva 发表于 2024-1-10 10:07
* f$ G: ~: Y, @8 |8 q你发果个色情网站出来,等我看看是怎么个回事
! B, L4 E) }0 i' m5 {
用手机上粤漫社就可能会出现
; {2 t1 |! d  s1 q) Z3 i今晚全站文件更新一次看看

jian_1219 发表于 2024-1-10 20:26:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-10 09:179 V/ L2 S/ m: m! w4 f1 Q6 x
真系神奇的问题
7 I* b* S+ Q; P$ }, v, g+ `
呢个问题 大概出左差唔多一个星期  之前以为系论坛问题  今日手多 将个手机浏览器标识改成电脑先知 只系手机版网页先系甘………

hsa12138 发表于 2024-1-10 20:35:47 | 显示全部楼层
我也出现这种情况
0 t" |6 O3 {% n; d

Kiver 发表于 2024-1-10 20:43:02 | 显示全部楼层
jian_1219 发表于 2024-1-10 20:26
$ y1 S- ~5 `6 C- H' w  h0 l呢个问题 大概出左差唔多一个星期  之前以为系论坛问题  今日手多 将个手机浏览器标识改成电脑先知 只系 ...
- O* {6 P1 C7 k
奇鬼怪,我全论坛所有文件都用旧文件覆盖一次,依然有这个问题