[每日闲聊] 赴港澳的出行方式

Kiver 发布于2023-11-13 12:21 980 次浏览 104 位用户参与讨论   [复制分享主题]
回帖奖励 14 星梦社区币 回复本帖可获得 2 星梦社区币奖励! 每人限 2 次(中奖概率 20%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
adhk 发表于 2024-3-29 19:13:44 | 显示全部楼层
kobe1992 发表于 2024-3-28 21:46
* F: H& x$ b/ G7 O. u不賭是好事!! 賭了很難戒
4 O8 b( n: G* z* p; w6 E% W$ R
開始咗就會有心癮

adhk 发表于 2024-3-29 19:15:01 | 显示全部楼层
kobe1992 发表于 2024-3-28 21:39
# K3 x. h. l1 }6 ]7 E高鐵應該是最快最方便的, 但價錢也是最貴

+ N$ B2 }* N+ T  O好多時重貴過飛機票

kobe1992 发表于 2024-3-30 17:49:42 | 显示全部楼层

回帖奖励 +2 星梦社区币

adhk 发表于 2024-3-29 19:15  j2 p) L$ |: u* Q
好多時重貴過飛機票

% |' M) f& p& u0 N8 ~$ q& Y7 J, U. h有時過時過節好難搶飛

adhk 发表于 2024-3-30 23:39:01 | 显示全部楼层
kobe1992 发表于 2024-3-30 17:49
( V% m6 N! D7 r. s4 \0 v. x& k* @: ^有時過時過節好難搶飛
- V( `; e' m. l. e/ X4 C/ n
最近聽講好平               

gomicxja 发表于 2024-3-31 14:54:09 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-28 21:43
3 \! a" }# U) m! O( w來來去去都係嗰幾個款, 睇都睇厭

. |5 V4 v% T- k0 o8 {: [9 e& D所以後尾又整了無人機

adhk 发表于 2024-4-1 04:20:56 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-3-31 14:547 l% y0 Q& B1 ~4 X1 t( O6 e# P! M
所以後尾又整了無人機
* u* [0 q# F4 S% F# C; W6 F) J
無人機都悶啦, AI控制, 一啲難度都無, 同日日都睇到嘅特技一樣, 咁有咩好睇

gomicxja 发表于 2024-4-3 13:13:26 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-1 04:20
/ R3 `; ]6 N% E8 ~: n無人機都悶啦, AI控制, 一啲難度都無, 同日日都睇到嘅特技一樣, 咁有咩好睇 ...

9 x2 b8 ~9 |. G5 W& u8 D7 G9 I發覺現在很多時加一些LED就當是新東西

adhk 发表于 2024-4-3 14:29:47 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-4-3 13:13
; U5 J/ a' l& ~5 d' s發覺現在很多時加一些LED就當是新東西
6 A& {0 T* B2 ^9 |: i
係啦, 做埋哂啲幼稚以為高級嘅嘢

gomicxja 发表于 2024-4-4 11:12:41 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-3 14:29
0 _! ?( n5 ^1 {係啦, 做埋哂啲幼稚以為高級嘅嘢

% z. _7 A( `4 O! W5 l, F4 D3 m不過這樣整都不便宜,看來食水很深

adhk 发表于 2024-4-4 11:43:30 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-4-4 11:12) R! T9 X0 ~% B
不過這樣整都不便宜,看來食水很深

' t) b7 J# z1 }9 e直程啦, 個個都趁機CAP水, 做價比天高

gomicxja 发表于 2024-4-7 09:08:15 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-4 11:43. K. j7 ~9 p: I' A: T4 @" U
直程啦, 個個都趁機CAP水, 做價比天高

5 d" p* |  Y3 N( M還要長做長有

adhk 发表于 2024-4-8 17:11:35 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-4-7 09:08
; k$ R! F/ U1 h; P; X% ]# K" u還要長做長有
8 Z( a0 q5 f3 V6 z0 w4 I: |
可能係混埋搵水