[每日闲聊] 回顾中秋国庆这个期,你体验过的边D出行游乐项目

Kiver 发布于2023-10-8 09:40 834 次浏览 67 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1056701331 发表于 2024-3-18 12:39:54 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-18 11:04
- N0 O+ i* K- {2 o咁你唔係可以變超人囉

' l1 [& a0 b4 o! {: \5 f或者捡到一本黑色封面的笔记簿,一切皆有可能

adhk 发表于 2024-3-18 14:29:38 | 显示全部楼层
1056701331 发表于 2024-3-18 12:39
9 S2 _# K  r) J4 V$ F. I7 W或者捡到一本黑色封面的笔记簿,一切皆有可能
& |% B; r6 j, w/ H1 }8 O
小心係###S#笔记

1056701331 发表于 2024-3-18 14:51:54 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-18 14:294 h3 ]6 j' U+ P# c& _( G
小心係###S#笔记
1 z% @( _& F9 J' b
以前在淘宝买过一本送给刚读小学的表弟玩,结果那货第一时间就写上了自己的名字...

adhk 发表于 2024-3-18 17:58:50 | 显示全部楼层
1056701331 发表于 2024-3-18 14:51
, r1 ^# `9 M% y2 v# g+ E! {: [: m以前在淘宝买过一本送给刚读小学的表弟玩,结果那货第一时间就写上了自己的名字... ...

$ R! [5 e3 o" R& C* x" B% w小學通常都會用筆記薄

HQS 发表于 2024-3-19 02:14:05 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-18 08:50
2 V; m( l+ A8 K! ^呢個世界好難講, 咩無可能都唔一定唔會係

1 L* `5 B6 p7 u' |  S2 j" j我现在靠每天做白日梦,哈哈哈

adhk 发表于 2024-3-19 08:59:08 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2024-3-19 02:14
& a- v- _0 P7 n( @* P- r$ A我现在靠每天做白日梦,哈哈哈
, _1 t& i/ r* ]% f6 [
做做下難保唔會成真

HQS 发表于 2024-3-21 14:52:38 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-3-19 08:59
$ U+ W4 M# i4 q9 x5 K做做下難保唔會成真
/ r& D  M2 _: H0 w+ A7 q% C
也就梦里成真,毕竟都太离谱

adhk 发表于 2024-3-21 16:14:13 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2024-3-21 14:52
, ?& x/ k, c' ]% @3 d4 z也就梦里成真,毕竟都太离谱

: M( {! U, F+ [* F: J  d世事難料, 無嘢係無可能