星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[软件应用] MakeMkv Beta版无限续杯(目前)

jimiku 发布于2023-7-31 10:29 527 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]

9 v5 S( Y9 N6 d- e# K3 ]5 KMakeMKV: 将 DVD 和蓝光光盘提取为 MKV
  a' l: h0 ^; r. d# B" xMakeMKV是一款用于将 DVD 和蓝光光盘提取成 MKV 的转换器。MakeMKV 能够读取受保护的蓝光光盘,并保留视频、音轨、元信息等所有相关数据。MakeMKV 简单易用,只需两次点击即可完成整个提取过程。
2 ]+ t' \+ `" v: M% _
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

9 y) I# h* r7 _0 u# @0 w  D

已有(18)人评论

shiraishi 发表于 2023-7-31 12:25:28 | 显示全部楼层
好用的软体

snzt79 发表于 2023-7-31 13:13:57 | 显示全部楼层
睇下会唔会好用

wind6 发表于 2023-7-31 14:19:22 | 显示全部楼层
有啲似MkvToolNix

HQS 发表于 2023-7-31 14:53:27 | 显示全部楼层
好像,还真是有点方便使用

SANTER 发表于 2023-7-31 15:49:38 | 显示全部楼层
RARBG冇咗仲有好多站點可以獲取資源 我一般只有搵唔到無損歌曲先會買CD
6 J; E4 X3 N  k: c6 T$ ^4 w2 P( ?+ q 藍光電影都係選擇用115 DOWN...

gigiff 发表于 2023-7-31 16:36:32 | 显示全部楼层
系咪免费先

海牛高达 发表于 2023-7-31 18:47:08 | 显示全部楼层
过来看一下。               

jimiku 发表于 2023-7-31 20:10:43 | 显示全部楼层
SANTER 发表于 2023-7-31 15:49
- ]: Z! W% M$ N) b- A2 R/ ZRARBG冇咗仲有好多站點可以獲取資源 我一般只有搵唔到無損歌曲先會買CD
( ]/ s4 I" @3 {3 y* }/ A 藍光電影都係選擇用115 DOWN... ...
/ f5 z! O9 U( c6 z" I
呢個就睇自己,我中意買D圓盤收藏,但係又唔想換碟。就用呢個軟件dump個ISO出黎擺係NAS度,盤就回返個盒收藏。

jimiku 发表于 2023-7-31 20:12:11 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2023-7-31 16:36
2 y! c9 f; X1 v; @+ q系咪免费先
8 j' G: @0 T" F9 i" o
KEY最多一個月,但係入面有個軟件會定期更新BETA版本個KEY。目前黎講係無限續杯嘅,之後會唔會被BAN就唔知咯。

hkgolden 发表于 2023-8-2 18:38:24 | 显示全部楼层
好似幾方便哦

gigiff 发表于 2023-8-6 18:17:51 | 显示全部楼层
jimiku 发表于 2023-7-31 20:12' x. c0 [$ w8 j7 z
KEY最多一個月,但係入面有個軟件會定期更新BETA版本個KEY。目前黎講係無限續杯嘅,之後會唔會被BAN就唔 ...
3 k0 P6 q/ w/ a! v
用得几耐用几耐,唔好浪费咁好的软件

12下一页